Проверите да ли је филм прикладан за породично гледање или не


Филмови који су намењени целој породици су означени и пласирани као такви. Већина породичних филмова ће имати породицу у њима, имају озбиљан недостатак смрти на екрану, мало или нимало крви, дефинитивно без оштрог језика и голотиње или експлицитних сцена. Они су ограничени у својој причи и обиму и изгледају као рециклиране приче, али гледање било чега другог са породицом представља ризик. Никад се не зна када ће прскање крви, неочекивано одсецање главе или мало превише коже некога узнемирити. ЦрингеМДБ је мала веб апликација која вам говори да ли је филм који није експлицитно намењен породицама у реду да гледате са целом породицом. Апликација ради за филмове објављене између 1995. и 2015. године.

Посетите ЦрингеМДБ и унесите назив филма који желите да гледате са својом породицом. Изаберите га из падајућег менија да бисте проверили филм.

Апликација даје један од два резултата; Одлучно да или не. Изненадили бисте се који су филмови безбедни за породично гледање, а који нису. Апликација укључује МПАА оцену филма и кратак приказ онога што можете очекивати у погледу насиља, крви и голотиње.

Ако се не слажете са оценом, можете изразити своје неслагање кликом на дугме „Не слажем се“. Чини се да апликација ради или узима у обзир мишљења корисника, па стога дугмад „Слажем се“ и „Не слажем се“. Несрећна ствар је што их не можете користити све док не погледате филм, у ком случају би могло бити прекасно за вас. Ипак, гласајте за и спасите друге да се не осрамоте пред читавом својом породицом.

  Додајте канал са видео снимцима у тренду на Цхромецаст [Android]

Вреди напоменути да у ЦрингеМДБ породични филм није онај који ће деца волети, већ онај који неће бити неугодно гледати са баком.

Посетите ЦрингеМДБ