Проверите компатибилност 2Г, 3Г и 4Г ЛТЕ мреже за телефон у било којој земљи


Телефони, посебно водећи телефони, купују се и продају на основу уговора са оператером. Неки би могли сматрати да су ови уговори превише ограничавајући и на дуге стазе чак могу да вас коштају више него куповина откључаног телефона, али постоји једна гаранција која долази са телефоном по уговору; радиће са мрежом на којој сте га купили. За телефон који купујете по уговору, знате да подржава 2Г, 3Г или 4Г мреже, али маркетинг за телефон ће занемарити да помене мрежну компатибилност за оператере у различитим земљама, чак и у оној у којој се продаје. претпоставља да ћете то сами проверити. Вилл Ми Пхоне Ворк је једноставна и бесплатна веб апликација која вам омогућава да проверите компатибилност 2Г, 3Г и 4Г ЛТЕ мреже за било који телефон, у било којој земљи, на било којој мрежи како не бисте на крају купили телефон који можете т користити.

Посетите Да ли ће мој телефон радити и изаберите произвођача телефона који намеравате да купите. Затим ће се попунити листа линија модела које нуди тај произвођач. Изаберите модел који желите да купите са те линије, а затим изаберите своју земљу и оператера којег желите да користите. Кликните на Тражи и сачекајте резултате.

Апликација објашњава како да тумачите резултате иако их није тешко разумети на први поглед. Овде је вредно напоменути да пре него што проверите да ли је телефон компатибилан са мрежом, проверите које врсте мрежа нуди оператер. Ако оператер не нуди рецимо 4Г, онда ће резултати за тог оператера показати да није компатибилан са 4Г, што има смисла. Резултати претраге такође укључују мрежне фреквенције за различите брзине мреже које нуди оператер.

  Шта је сајбер отпорност и како се разликује од сајбер безбедности?

Посетите Да ли ће мој телефон радити