Пронађите ниво буке у вашем окружењу помоћу Андроид телефонаАко су се људи икада жалили да пуштате музику прегласно или се понекад запитате да ли је ниво буке у соби за бебе превисок да би беба уживала у добром дремању, или се само насумично запитате колико је гласно на одређеном месту, Децибер је бесплатна Андроид апликација коју бисте можда желели да испробате. Апликација је једноставан услужни програм са једним екраном који може да измери ниво буке у вашем окружењу и пријави највише и просечне нивое у децибелима. Повезује се са вашом камером тако да можете да снимите екран да бисте укључили своју локацију. Очитавања нивоа буке су постављена на снимку екрана који можете поделити са можда бучним суседом и дати им убедљив случај да се мало смање.

Инсталирајте Децибер и покрените га. Апликација не тражи никакве ванредне дозволе. Камера се подразумевано укључује и не постоји начин да се искључи. Апликација је прилично осетљива и ради прилично добар посао мерења гласноће која брзо расте и пада у буци.

Апликацију смо тестирали у прилично модерној просторији у којој ништа осим вентилатора лаптопа и неколико тастера није производило никакав звук. Очитавање које је Децибер дало остало је константно са буком, али се појачало када је разговор започео. Исто тако, апликација је коришћена када је музика свирала у позадини и опет је очитавање било прилично тачно.

Сврха апликације је да је усмери ка вашем окружењу, сачекајте да се појави очитавање и направите снимак екрана како бисте га могли поделити. То је као да делите заиста лепу фотографију са детаљима о времену, али Децибер може имати толико других употреба које не укључују камеру или снимке екрана, тј. да сазнате колико сте гласни и да ли ће се људи вероватно жалити. Само бих волео да постоји начин да искључим камеру, али осим тога, апликација је одлична са лепим чистим корисничким интерфејсом за покретање.

  35 најбољих Гоогле Цхроме застава за Андроид

Инсталирајте Децибер из Гоогле Плаи продавнице