Пронађите јефтине лаптоп рачунаре посебно за игре, програмирање или општу употребу

Лаптоп се рачуна као једна од већих куповина које обавите. Када га купите, свакако желите да будете сигурни да је прави и да ће вам трајати неколико година. Проналажење лаптопа је тежак део и обично укључује прегледање хиљада и хиљада страница производа, читање спецификација и још много тога. Неки од највећих произвођача лаптопа имају заиста бескорисне веб странице због којих је тешко одредити који су лаптопови намењени одређеној сврси. Суштина је, осим ако већ знате какве спецификације су вам потребне за ваш лаптоп, потрага за правим ће бити веома дуга. ЛаппиЛист је веб апликација која вам може помоћи да сузите изборе, па чак и да вас образује о томе које врсте спецификација су вам потребне и зашто.

Посетите ЛаппиЛист и изаберите које посебне потребе желите да ваш уређај испуни. Три широке потребе су игре, програмирање и мејнстрим. Не постоји опција Забава или Дизајн. Остале опције укључују Ултрапортабле (лаптопови који се лако крећу са њима) и Цонвертиблес (лаптоп и таблети у једном).

Када изаберете одређени тип, ЛаппЛист ће навести све лаптопове који одговарају вашим потребама. Листа приказује детаљне спецификације за сваки лаптоп и категорисана је по буџету, тј. ултра низак, низак, средњи, средње висок, висок, веома висок и ултра висок. Ако пређете мишем преко спецификације, можете прочитати детаље о тој одређеној компоненти.

Рано смо споменули да вас ЛаппиЛист такође образује како да одредите које су спецификације важне за ваше посебне потребе. На почетној страници померите се надоле до „Како да изаберете оно што вам је важно?“ одељак и проширите опције ЦПУ, ГПУ, Меморија итд. да бисте прочитали шта раде и какву улогу имају у способностима лаптопа.

  Како подесити брзину тастера са стрелицама на вашем Мац-у

Листа на ЛаппиЛист-у се ажурира прилично често. Ако кликнете на назив модела, одвешће вас до сајта продавца где можете да га купите. Листа вам даје одличан свеобухватан поглед на спецификације доступне у вашем буџету. Лаптопови који вам одговарају суже су, а читање њихових спецификација је много лакше.

Посетите ЛаппиЛист