Птице су се вратиле и напуњене новим вештинама [Review]

Ангри Бирдс је била једна од оних игара које сам био лудо узбуђен да играм када сам добио свој први паметни телефон и нисам био разочаран. Франшиза је једна од најуспешнијих у мобилним играма и филм би требало да буде објављен 2016. године, али момци из Ровио-а још увек развијају нове Ангри Бирд игре, а Ангри Бирдс Епиц је последња која је стигла у Гоогле Плаи продавницу. За разлику од својих претходних верзија које имају варијацију старог слинг-схот играња, ова нова игра је РПГ заснована на потезу. Прича је наравно иста; зле свиње су украле птичија јаја и птице су љуте.

Преглед садржаја

Играње

Игра се одвија у различитим борилачким аренама које су смештене или у тамници или у шуми. Као у претходним томовима игре, не почињете са свих пет љутих птица. Почињете са црвеном птицом (Теренце) која, на своју велику ужаснутост, открива да су зли прасићи узели жуту птицу (Чак) као таоца у свом нападу на јаја. Првих неколико борби се води са циљем да се спаси и ослободи његов пријатељ.

Птице више нису обичне птице; и птице и свиње имају супер вештине. Додато је појачање у игри које се попуњава како борба напредује. Када се напуни и Теранце искористи, може задати јак ударац прасићима. Теранце такође може да омогући штит који апсорбује ударце које му задају прасићи, али он није једини који поседује ову способност. Свиње могу исто. Док настављате своју борбу, прасићи на крају одводе Цхуцка у тамницу где се борите да га ослободите. Чак има своје моћи и када је спашен, докрајчи прасице.

  21 идеја за билтен да задивите своје читаоце

Играње укључује неку стратегију, али ништа превише компликовано. Пошто је заснован на потезима, мораћете да донесете паметне изборе када је у питању избор прасића да нападнете када их има више од једног за борбу. Осим тога, заиста је једноставно.

Можете купити још појачања и касније ћете правити ствари, вероватно уз Цхуцкову помоћ, тако да после сваке борбе вртите наградни точак и добијате три предмета. Можете купити и предмете.

Графика

Графика је онолико добра колико бисте очекивали да виде да је ово Ровио игра. Поред сјајног окружења у којем се одвијају битке, оружје је такође прилично креативно. Посебно су ми се свидели мачеви са перјем које су прасићи имали. Као да су се ругали Теренсу.

Звук

Преузимање звучних датотека НАКОН што је игра инсталирана и може потрајати до десет минута у зависности од брзине ваше везе. Као и графика, звук је појачан и, прасићи звуче јадно када изгубе борбу и почну да плачу на крају, а ударци и птице и свиње звуче довољно задовољавајуће.

Закључак

Игра није ништа слично оригиналној игри Ангри Бирдс; нема физике укључене. У суштини погађате мету тачно испред вас. Ако сте се надали новом окружењу и новим окретима на оригиналним Ангри Бирдсима, онда ће ова игра бити разочарање. Међутим, ако уживате у доброј игри са звучном графиком и глатком игром која проширује причу и способности ликова које познајете и волите, онда вреди покушати. Ангри Бирдс Епиц је доступан бесплатно на Гоогле-у

Инсталирајте Ангри Бирдс Епиц из Гоогле Плаи продавнице

  9 услуга слања кратких кодова да бисте побољшали размену порука