Пустите музику са свог Дропбок налога када сте офлајн [iOS]

Дропбок се увек побринуо да ваше датотеке буду на било ком уређају који вам је потребан. То је једна од најбољих апликација на тржишту за синхронизацију и прављење резервних копија датотека и повремено спашава животе помоћу функције враћања верзије. Оно за шта се апликација и услуга не користе је прављење резервних копија музике. Аудио датотеке се могу репродуковати из његових мобилних апликација, али искуство је далеко од онога што бисте добили када бисте могли да пуштате музику са Дропбок-а преко стварне музичке апликације. Упознајте Јукебок, бесплатну иОС апликацију која може да преузима музику са вашег Дропбок налога и да вам омогући да је слушате у одговарајућем музичком плејеру.

Инсталирајте Јукебок и дозволите му да се повеже са вашим Дропбок налогом (морате имати апликацију Дропбок инсталирану на вашем уређају) . Скенираће ваш налог за аудио датотеке. Када их све пронађе, тражиће од вас да изаберете које желите да преузмете за слушање ван мреже.

Након преузимања датотека, можете да претражујете своју музичку колекцију по песми, извођачу, албуму или можете да тражите песму. Додирните песму да бисте је пустили. Можете да креирате листе песама и сваки пут када додате нову музику на свој Дропбок налог, можете да скенирате свој налог из подешавања Јукебок-а и преузмете нове датотеке.

Џубокс у суштини преузима музичке датотеке са Дропбок-а и не репродукује их директно са самог Дропбок-а. Када се датотека преузме, можете је уклонити са свог Дропбок налога ако желите да ослободите простор.

  Како променити велика и мала слова текста у ПоверПоинт-у

Што се тиче карактеристика, џубокс је основни. Можете подесити да се песме пуштају понављањем и/или насумичном репродукцијом, можете креирати листе песама, а апликација наравно може наставити да пушта музику чак и ако је екран закључан. Корисничко сучеље је једноставно и једноставно и лако за навигацију. Ако сте икада сматрали Дропбок добром опцијом за прављење резервних копија музичких датотека, Јукебок је апликација која ће вам помоћи да имате још више користи од тога.

Инсталирајте Јукебок – музички плејер ван мреже за Дропбок из Апп Сторе-а