Сатна и двонедељна прогноза за више градова

Временске апликације никада неће застарети, увек ће постојати нови начин за приказ, проверу и праћење времена. Неки људи воле естетски угодне апликације као што је Иахоо Веатхер, други воле једноставност. На крају, сви гледамо да ли ће нам требати крема за сунчање или кишобран ако одлучимо да изађемо. Вемпле Веатхер је апликација за временску прогнозу, као што њено име имплицира, за Андроид која вам омогућава да пратите временску прогнозу за више локација, укључујући и вашу тренутну. Прогноза за сваки град који желите да пратите подељена је на три картице; сада, по сату и прогноза.

Покрените апликацију и превуците кроз увод да бисте сазнали више о основним функцијама апликације. Први корак је да додате своју тренутну локацију са почетног екрана апликације. Додирните дугме за локацију и апликација ће открити где се налазите, одмах учитавајући тренутно време за вашу локацију. За тренутно време, апликација вам даје температуру, влажност, брзину и смер ветра, колико је облачно и ваздушни притисак. Ако не разумете коришћене симболе, само додирните једну од метрика и апликација ће вам рећи чему служи.

Превуците прстом да бисте видели прогнозу по сату и двонедељну прогнозу на њиховим картицама.

Да бисте додали нову локацију, идите на почетни екран где је наведен ваш тренутни град и додирните „Додај локацију“. Можете додати град или можете користити мапу да бисте га тражили. Који год метод да користите, додавање локација је крајње једноставно. Нова локација се додаје испод ваше тренутне и морате да је изаберете пре него што пређете прстом на другу картицу или ћете видети временску прогнозу за вашу тренутну локацију.

  Како пребацити између Ваиланд-а и Ксорг-а у Убунту-у

Апликација је основна и оно што чешће видимо код основних апликација је недостатак прилагођавања, али Вемпле Веатхер није у складу са тим. Апликација вам омогућава да изаберете да ли треба да ажурира време када ради у позадини, омогућава вам да изаберете интервал освежавања и такође вам омогућава да изаберете јединице за температуру и брзину ветра.

На крају, ту је интерфејс који је по дизајну веома сличан Гоогле Нов картици. Не би било у реду да то назовемо репликом, али елемент картице је дефинитивно ту и довољно је добро изведен. Недостаци ове апликације су никакви; ради добро иако је дошло до мале грешке са променом тренутне локације, али се то догодило само једном. Што се тиче листе жеља са функцијама, замишљам апликацију која има тако леп дизајн као што би ова дошла са слично добро дизајнираним виџетом, али га нема. Оно што бих такође волео да видим је опција да изаберем одакле се извлачи временски извештај.

Инсталирајте Вемпле Веатхер из Гоогле Плаи продавнице