Сачувајте Инстаграм фотографије и видео записе у свој систем [Windows]

Инстаграм је широко популарна мобилна апликација која је имала огроман успех у последњих неколико година. Компанија је индустријски радила на побољшању свог дизајна, карактеристика и доступности. Али пошто је то у суштини мобилна услуга која вам омогућава да отпремате и делите слике директно са свог телефона, са својим елегантним старинским филтерима који чине да чак и најдосадније фотографије изгледају занимљиво, то значи да можда никада нећемо видети његов пандан на десктопу. Раније смо вам стално доносили разне алате трећих страна који вам омогућавају да на овај или онај начин комуницирате са својим Инстаграм фотографијама директно са рачунара. А данас ћемо поделити сличну Виндовс апликацију под називом ИнстаграмСавер која вам омогућава групно преузимање Инстаграм фотографија и видео записа за гледање ван мреже.

ИнстаграмСавер је апликација отвореног кода која је компатибилна са свим верзијама Виндовс-а. Има чист интерфејс и омогућава вам да преузмете занимљиве фотографије које волите од било ког корисника. Прилично је једноставан за коришћење и захтева минималан допринос са ваше стране да бисте обавили посао. Његов интерфејс носи низ икона на врху, односно преузимање, заустављање, евиденције, подешавања, донације и помоћ. У горњем левом углу налази се поље за корисничко име где треба да наведете корисничко име коме желите да снимите фотографије.

Целокупни процес преузимања слика помоћу ИнстаграмСавера је једноставан, једноставно унесите корисничко име у одговарајуће поље и притисните „Преузми“ да бисте започели.

Апликација затим преузима јавне фотографије и видео везе одређеног корисника. Овај процес може потрајати, у зависности од тога колико је слика и видео снимака укупно објављено. Након тога, ИнстаграмСавер почиње да преузима фотографије и видео записе за вас и отвара излазни директоријум по завршетку. Можете, наравно, зауставити овај процес кад год желите. Слике се подразумевано чувају у фасцикли ДоцументсИнстаграмСавер, али можете лако да изаберете прилагођени директоријум по свом избору. Инстаграм не нуди много опција, али оне које постоје могу се наћи у прозору Подешавања.

  Како користити компоненте петље у Мицрософт тимовима да бисте олакшали сарадњу

ИнстаграмСавер подразумевано не преузима видео записе, али га можете омогућити у подешавањима. Поред тога, можете одредити и колико датотека може да се преузима паралелно. На крају, конзола за подешавања вам такође омогућава да промените подразумевани изглед између тамне и светле, а обе изгледају прилично сјајно.

Преузмите ИнстаграмСавер