Све-у-једном апликација за фотографије нуди уређивање уживо, филтере и текст

Не гледам љубазно на апликације за камере које примењују филтере и не раде ништа друго, али Каму је скренуо пажњу. Има филтере уживо које можете касније да уређујете, али осим тога, има један од најсвеобухватнијих скупова функција које ћете наћи у било којој апликацији за фотографије, и то по невероватној бесплатној цени. Цаму је бесплатна иОС апликација која вам омогућава да примените филтере уживо када снимите фотографију. Апликација ради са предњом камером, долази са тајмером и омогућава вам да додате текст на фотографију у четири различита фонта. Такође вам омогућава да снимите и распоредите фотографије у колаж, исправите или нагнете фотографију, додате ефекат нагиба и померања и делите своју фотографију путем е-поште, на Фацебоок-у, Твиттер-у, Инстаграм-у и Вахтсапп-у.

Покрените апликацију и превуците прстом да бисте се пребацивали између филтера. Контроле на дну тражила вам омогућавају да омогућите блиц, подесите тајмер и изаберете тачку фокуса, као и да пређете на предњу камеру. Овде такође омогућавате колаж. Цаму вам не дозвољава да направите колаж као што то раде друге апликације направљене за ту специфичну сврху, али вам омогућава да поделите екран на два дела, било вертикално или дијагонално.

Када снимите фотографију, можете је даље уређивати. Ако нисте применили филтер уживо, и даље га можете применити након снимања фотографије превлачењем на следећем екрану. На дну екрана налазе се алати за уређивање за додавање/уклањање датума када је фотографија снимљена, додавање текста, исправљање фотографије и управљање дубином поља.

  13 најбољих НЛП курсева за учење обраде природног језика

Текстуални ефекат је прилично уредан; можете бирати између четири различита фонта и уносити прилагођени текст. Такође можете да користите функцију „Слоган“ да додате популарне цитате на фотографију ако немате довољно идеја за натписе. Апликација има четири стила текста; све црно, потпуно бело, црно са белим нагласком и бело са црним истицањем. Не постоје друге опције прилагођавања боја осим ове.

Када завршите са уређивањем, пређите на следећи екран и изаберите апликацију у којој желите да поделите фотографију. Цаму ће подразумевано сачувати копију фотографије у вашем фотостриму. Апликација не објављује директно на друге мреже, али отвара фотографију у одговарајућим апликацијама тако да можете да је измените пре дељења.

Цаму није ривал Инстаграму само зато што није друштвено дељење, али може бити одлична пратећа апликација која се користи уз Инстаграм. Апликација чак има и наменску квадратну величину фотографије која чини фотографије лакшим за коришћење када их делите на Инстаграму,

Преузмите Цаму из Апп Сторе-а