Слушајте најмање пуштане песме било ког извођача на Спотифи-у

Недавни подаци из Спотифаја показали су да 20% песама на сајту никада није стримовано, приступано или тражено, чак ни једанпут од стране било ког корисника, остављајући велики део огромне библиотеке Спотифаја нетакнутим. Услуге као што је Форготифи већ су покушале да поправе ту ситуацију дозвољавајући корисницима да пуштају нумере које нико други никада није слушао. Сада упознајте Тхе Лонг Таил, слично дизајнирану веб апликацију која извлачи 50 најмање пуштаних Спотифи нумера било ког извођача и омогућава вам да их увезете у десктоп Спотифи апликацију у неколико кликова. Најбоља ствар у вези са Тхе Лонг Таил је то што вам даје већу контролу над тим шта да играте него Форготифи. Можете лако да потражите свог омиљеног извођача и одмах почнете да стримујете њихове песме.

Коришћење Тхе Лонг Таил-а за стримовање песама са Спотифи-а је једноставан процес. Није потребна регистрација, нити ћете морати да преузмете било шта на свој рачунар под условом да већ имате инсталиран Спотифи на вашем систему.

Када се пријавите на Спотифи са његове десктоп апликације (тестирао сам апликацију на Виндовс-у), једноставно идите на веб локацију Тхе Лонг Таил преко доње везе. У поље за претрагу само унесите име свог омиљеног извођача и кликните на „Пусти“ након чега ће апликација генерисати листу песама. Листа за репродукцију се преноси у Спотифи-ову десктоп апликацију одакле можете слушати стварну песму. Треба напоменути да апликација само тражи песме по имену извођача, тако да ако обично куцате називе албума, немате среће. Једна луда помисао: када слушате песму на Тхе Лонг Таил-у, а десктоп апликација већ није покренута, неће је аутоматски покренути што ће корисницима довести до тога да апликација не ради. Слушаоци такође не могу да деле песму путем интеграције друштвених медија.

  Проверите АКИ и удахните квалитетан ваздух око себе

Међутим, за разлику од Форготифи-а, ТЛТ аутоматски искључује оне нумере са нултом популарношћу, јер изгледа да нису увек оне мање популарне. Програмери наводе да је услуга направљена коришћењем веб платформе Полимер и новог веб АПИ-ја Спотифаја. Извор је на гитхуб-у (МИТ лиценца), и можете видети колико је лако направити

Све у свему, Тхе Лонг Таил је заиста одличан начин да пронађете песме које би вам се могле свидети, али никада нису биле популарне као друге песме ваших омиљених извођача.

Посетите Тхе Лонг Таил