Снапцхат не ради или се неће покренути [Fix]

Мобилни уређаји се не могу поредити са десктоп рачунарима или лаптопима, али то не значи да модерни мобилни уређаји нису моћни. Модеран телефон долази са брзим процесором, пуно РАМ-а и знатним простором за складиштење, а има и много сензора које нећете наћи на стоном или лаптоп рачунару.

Управо због тога су многе мобилне апликације ексклузивне за мобилну платформу и нису пренете на десктоп. У неким случајевима, на пример, са ПУБГ-ом, апликација може бити пренета на десктоп платформу, али са другима као што су Инстаграм или Снапцхат, апликације остају ексклузивне за мобилне платформе.

Блуестацкс: Снапцхат не ради

Мобилне апликације се могу покретати на десктопу, али вам је потребан емулатор да бисте обавили посао. Емулатор је апликација која ради на радној површини и даје мобилним апликацијама окружење слично окружењу мобилног уређаја. Мобилне апликације се могу преузети и инсталирати у оквиру апликације емулатора, која заузврат може да је покрене на радној површини.

Блуестацкс је популаран Андроид емулатор који се користи за покретање Андроид апликација на Виндовс-у и мацОС-у. Подржава велики број апликација укључујући популарне игре. Такође може покренути Снапцхат. Ако покушавате да инсталирате или покренете Снапцхат, а он не ради, испробајте исправке у наставку.

Промените Снапцхат верзију

Снапцхат се ажурира често, а Блуестацкс се не ажурира тако често као што се дешава. То значи да је Снапцхат можда додао функције које Блуестацкс не подржава. Деинсталирајте Снапцхат и инсталирајте старију верзију апликације у Блуестацкс.

Да преузмете старију верзију Снапцхата;

Посетите Страница Гоогле Плаи продавнице за Снапцхат и копирајте УРЛ.
Посетите АПК Пуре и унесите УРЛ који сте копирали.
Притисните ентер.
Изаберите једну од старијих верзија које су доступне и преузмите АПК.
Инсталирајте овај АПК у Блуестацкс.

Промените верзију Блуестацкс-а

Емулација, посебно за други уређај, није лака. Одређене верзије Блуестацкс-а могу имати проблема са покретањем Снапцхата. Покушајте да вратите на старију верзију.

Отворите Цонтрол Панел.
Идите на Програми>Деинсталирај програм.
Изаберите Блуестацкс и кликните на дугме Деинсталирај на врху.
Преузмите старију верзију Блуестацкс-а и инсталирајте је.
Инсталирајте Снапцхат и проверите да ли је проблем нестао.

Пређите на Снапцхат Бета верзију

Снапцхат омогућава корисницима да испробају његову бета верзију. Можете да се пребаците на њу са свог Андроид телефона, а затим да покушате да покренете бета апликацију на радној површини.

Отворите Снапцхат на свом Андроид (или иОС) телефону.
Додирните своју слику профила на врху, а затим додирните икону зупчаника.
Додирните Придружи се Снапцхат бета.
Додирните Рачунајте ме.
На Блуестацкс-у, поново инсталирајте Снапцхат и он ће инсталирати бета верзију.

Закључак

Снапцхат има тенденцију да блокира кориснике да покрећу своју апликацију на неовлашћеним платформама. То може бити један од разлога што не можете да покренете апликацију у Блуестацкс-у. Међутим, чешће то има везе са компатибилношћу верзија. Покушајте да користите старије верзије апликације Снапцхат и немојте је надограђивати осим ако знате да ће новија верзија радити у Блуестацкс-у.