Сортирајте све Реддит постове у везе, слике и видео записе


Реддит постаје све популарнији и програмери креирају скинове и мобилне апликације како би помогли људима да удобније претражују сајт. Свака апликација, било да је развијена за веб или за паметни телефон, нуди јединствен начин проласка кроз постове. Уфорио је веб апликација која сортира Реддит постове према типу садржаја. Постови су класификовани у три типа; везе, слике и видео записи. Можете да сортирате постове на насловној страници или можете да одете на било који субреддит по свом избору и да му објаве доставите, разврстане у ова три типа. Сортирање ефективно изоставља постове засноване на тексту, тако да нећете видети много од субреддита као што су Вритинг Промптс или Питајте Реддит.

Посетите Уфорио и он ће учитати садржај на насловној страни Реддит-а. Садржај ће аутоматски бити сортиран у три колоне и када кликнете на објаву, прегледаћете ту одређену врсту садржаја. Да бисте посетили субреддит, кликните на икону фасцикле на врху, кликните на један од субреддита наведених на врху или користите траку за претрагу да бисте отишли ​​на свој омиљени субреддит. Ако вам се свиђа Уфорио интерфејс, али више волите да прегледате постове као што радите на Реддиту, кликните на дугме „Класично“ у горњем десном углу, одмах испод дугмади за претрагу и подешавања. Можете да подесите подразумевани начин на који се објаве представљају у подредитима тако што ћете отићи у подешавања Уфорија.

Прегледавање постова на Уфорио је довољно једноставно; када кликнете на пост, наслов се појављује на врху, а садржај испод њега. За постове који су линкови, то значи да ћете морати да кликнете двапут да бисте их прочитали. Са везама, имате наменска дугмад испод наслова и линка поста за отварање везе на истој картици или у новом прозору.

  Водич за одступање конфигурације и како га спречити

Можете се пријавити на Уфорио са својим Реддит налогом и гласати за/одмах за постове. Уфорио такође има сопствену услугу на коју се можете пријавити и користити за синхронизацију подешавања на свим уређајима.

Посетите Фронт