Стримујте видео записе за песме у вашој иТунес библиотеци на Цхромецаст


Пре неког времена делили смо апликацију под називом Јукебок која вам је омогућавала да слушате музику сачувану на вашем Дропбок налогу. Апликација се повезала са вашим налогом, скенирала је у потрази за музиком и омогућила вам да је пуштате са њеног музичког плејера. Помоћу џубокса можете креирати листе песама и пуштати песме у петљи или понављању. Ако тражите начин да пребаците музику на Цхромецаст, онда је Мусиц ТВ одговор. То је бесплатна иОС апликација која ће вам омогућити да изаберете песме из ваше иТунес библиотеке и репродукујете их преко Цхромецаст-а. Он тражи на ИоуТубе-у видео који иде уз њега и емитује га када се песма репродукује.

Инсталирајте Мусиц ТВ и додирните дугме за музику у горњем десном углу. Следећи екран је неред у погледу корисничког интерфејса, али на њему морате да додирнете опцију „Додај нове музичке видео записе“. Мусиц ТВ вам омогућава да додате музику из два извора; вашу иТунес библиотеку и ИоуТубе. Ако желите да додате музику са ИоуТубе-а, боље је да користите апликацију ИоуТубе која има пуну подршку за Цхромецаст. Додирните опцију „Музичка библиотека“ да бисте изабрали песме из своје библиотеке.

Мораћете да изаберете песме једну по једну јер не постоји опција за одабир свих. Додирните дугме плус поред песме да бисте је додали и кликните на Готово да бисте се вратили на екран музичког плејера. Апликација ће одмах почети да тражи видео који иде уз нумеру. Нажалост, не може се паузирати и ако желите да пустите следећу песму у реду чекања, мораћете да додирнете дугме ‘Откажи’ на екрану. Када добијете песму и видео који желите да пустите на екрану, додирните дугме за пребацивање у горњем левом углу, изаберите уређај и он ће почети са емитовањем.

  Да ли је апликација ЦапЦут безбедна за коришћење?

Мусиц ТВ је добра апликација у смислу онога што ради, али кориснички интерфејс је у хаосу. Прескакање песама је тешко. Они се не могу ‘зауставити’ и морају бити отказани да би прешли на следећи. Ако пређете на режим целог екрана, огласи у апликацији чине скоро немогућим повратак у нормалан режим гледања. Са овом апликацијом је много давања и узимања, па будите спремни на мало неспретно петљање.

Инсталирајте Мусиц ТВ из Апп Сторе-а