Схадер вам даје основну страницу нове картице са 3Д позадином [Chrome]

Страница Нова картица у Цхроме-у или у било ком другом претраживачу је веома важна страница. Гоогле је редизајнирао ову страницу у Цхроме-у пре само неколико ажурирања, а Фајерфокс је такође направио неке промене, иако суптилне, на својој новој картици. Дакле, ако програмери ових невероватних претраживача поново размисле о страници нове картице, логично је да ће програмери и корисници подједнако имати мишљење о томе шта желе или не желе, отуда и веома здрава листа екстензија на Цхроме вебу Сачувајте тај изглед да бисте побољшали страницу нове картице. Имамо сопствену листу невероватних екстензија за измену странице нове картице. Схадер – 3Д Нова картица је проширење које ревидира страницу нове картице дајући јој наизглед 3Д позадину. Веома је чист и фокусира се само на то да вам пружи основне информације. Добијате датум и време, директну везу до Фацебоок-а, Твиттер-а, ИоуТубе-а, Гоогле+ и Гитхуб-а и траку за претрагу. Проширење има осам тема које можете изабрати и изненађујуће је брзо с обзиром на то да је позадина анимирана.

Све што вам треба да бисте покренули нову картицу је да инсталирате проширење. Не постоје буквално подешавања за управљање, већ само теме између којих бирате. Време је у 24-часовном формату и, нажалост, не постоји начин да се промени у 12-часовни формат. Страница нове картице поздравља вас пријатељском поруком која вас обавештава да ли је јутро, поподне или вече. Датум се појављује одмах испод. Корисницима Цхромиум-а би се ово могло више допасти него корисницима Виндовс-а или Мац-а. Дугмад Фацебоок, Твиттер, Гоогле+ итд. појављују се испод траке за претрагу и можда ћете морати мало да скролујете надоле да бисте их видели.

  8 најбољих платформи за аудио превод у 2023

Да бисте променили тему, кликните на дугме оловке са леве стране и изаберите једну од осам тема које се појављују на клизном панелу.

Визуелно, страница нове картице изгледа одлично. Брзо бирање наравно више није доступно, али ако инсталирате ово проширење, свеједно ћете донети свесну одлуку да живите без брзог бирања. Постоје само два недостатка које видим код овог проширења; корисници не би требало да се померају надоле да би видели везе ка Фејсбуку, Твитеру и другим сајтовима. Требало би да постоји начин да се формат датума промени на 12 сати. Проширење је ново тако да се можемо надати овим малим исправкама у будућој верзији.

Инсталирајте Схадер – 3Д Нова картица из Цхроме веб продавнице