Текст, оквири и колажи; 3 ствари које Инстаграм не ради и апликације које то раде

Са последњим ажурирањем Инстаграма, апликација је дефинитивно побољшала своју понуду функција. Имао је исецање и исправљање слике у старијем ажурирању и чини се да има покривене основе. Не би вам требале друге апликације да бисте направили фотографију вредну Инстаграма, зар не? Нажалост не. Иако Инстаграм има одличне функције за уређивање фотографија, корисницима Инстаграма су и даље потребне апликације за додавање оквира јер немају сви Инстаграм филтери оквир, а они који га имају немају могућност промене боје оквира. Затим постоји текст; Инстаграм вам не дозвољава да додате текст на своје фотографије. На крају, многи људи користе апликацију да би представили производе које продају и комбинују више фотографија у заиста импресивне колаже које Инстаграм не подржава. То су три веома добра разлога који шаљу Инстаграмере у апликације трећих страна.

Додајте оквир у једној боји

Фраме Свагг

Колико год да је одвратна реч сваг за читање, ова апликација је апсолутно невероватна и то је импресиван пони са два трика. Не само да вам омогућава да додате оквир својим фотографијама, већ вам такође омогућава да их распоредите у колаж. Оквири могу бити једноставни једнобојни оквири или им можете додати потез у другој боји. Дебљина оквира се такође може подесити и оквир може имати заобљене или квадратне ивице. Долази са много бесплатних боја које можете изабрати и додатним сетовима боја које можете купити.

  Како да пратите употребу података на Андроиду

Инсталирајте Фраме Свагг из Апп Сторе-а

Направите колаж

Фраме Свагг

Апликације за прављење колажа су у изобиљу у Апп Сторе-у, али су углавном ограничене на неке врло уобичајене распореде. Фраме Свагг нуди много сјајних изгледа бесплатно. Има распореде колажа које морате да купите пре него што их употребите, али бесплатни избор је довољно велик и разноврстан да задовољи већину потреба.

Инсталирајте Фраме Свагг из Апп Сторе-а

ЛИНЕ Цамера

ЛИНЕ има неконвенционалне распореде које можете користити бесплатно. Не нуди исте опције за уређивање оквира као Фраме Свагг, али распореди су разлог због којег ћете желети да га користите. Нуди много изгледа бесплатно, а неколико других доступних ако сте вољни да платите цену.

Инсталирајте ЛИНЕ Цамера из Апп Сторе-а

Додати текст

Пхотолеттеринг

Само име апликације је тачно у дефинисању чина додавања текста фотографијама. Ова апликација је невероватна због бесплатних, али ограничених фонтова које нуди и невероватног интерфејса који има. Додатни фонтови се могу откључати по цени. Можете променити величину и боју фонта и превући га да бисте га променили где год желите.

Инсталирајте Пхотолеттеринг из Апп Сторе-а

Пхонто

Пхонто, (фонт-о, разумете?) нуди више фонтова него Пхотолеттеринг и такође нуди више опција за прилагођавање фонтова; можете одабрати боју, величину и фонт. Можете додати симболе и унети тренутни датум из његових унапред подешених вредности, одабрати како је текст поравнат, додати потезе тексту, па чак и креирати шаре боја. Одузима много времена за коришћење јер сте размажени избором и имате пуно слободе да се играте са текстом.

  Како да се повежем на Хилтон Хонорс Ви-Фи

Инсталирајте Пхонто из Апп Сторе-а

Готово

Овер је апликација која се плаћа, једина на овој листи, али мислимо да је вредна помена због заиста лепих фонтова које има. Апликација није скупа за 1,99 долара, а фонтови су невероватни. Можете променити величину и боју фонта и купити додатне из његове галерије. Фонтови су оно што издваја ову апликацију јер је доступан избор невероватан и корисници који имају естетски изазов (или само у журби) могу да направе добру слику за неколико кратких минута.

Инсталирајте Овер из Апп Сторе-а