Увек скувајте савршену шољицу чаја помоћу тајмера да бисте то урадили како треба


Кување чаја је прилично једноставно ако погледате упутства на кутији или погледате један или два ИоуТубе видеа. Уз то, чај има исто толико врста и укуса као пица (ако не и више) и свака врста се прави другачије. Ако желите да научите како да направите праву шољу чаја, Мигхти Тимер је бесплатна иОС апликација коју вреди погледати. Апликација је у основи тајмер и књига рецепата спојени у једну под условом да су сви рецепти за чај. Долази са рецептима за припрему чаја, заједно са тајмером, температуром и количином потребном за кување чаја.

Инсталирајте апликацију и скролујте кроз кратку листу рецепата за чај. Додирните рецепт који желите да направите да бисте видели колико топла вода треба да буде и колико чаја треба да користите. Када будете спремни да га направите, тапните на дугме „Започни кување“ да бисте покренули бројач. Бројач је намењен да мери колико дуго се чај кува у прокуваној води.

Ако имате свој рецепт за додавање и желите да добијете тајмер за њега, додирните дугме плус у горњем десном углу. Именујте свој чај, наведите колико топла вода треба да буде пре него што додате чај, подесите колико чаја ћете користити и изаберите која је врста чаја од наведених. Подешавања апликације вам омогућавају да прилагодите аларм који се оглашава када тајмер истекне. Можете подесити да се аларм огласи двапут након што тајмер истекне и да подесите тон аларма. Има лепу тамну тему, али можете је поставити на светлу. Јединице температуре се такође могу прилагодити.

  Како да извучете листу тема са Субреддита користећи Басх

Апликација је одлична, али има својих недостатака. Апликација вам не дозвољава да прилагодите рецепт када желите да направите више од једне шољице чаја. Међутим, тешко је критиковати дизајн и концепт апликације. Мигхти Тимер има пратећу апликацију за Аппле Ватцх.

Инсталирајте Мигхти Тимер из Апп Сторе-а