Утишајте уређај на време, локацију, догађај или контакт [Android]

Начин на који можете да аутоматизујете задатке у Андроид-у је нешто што не можете да урадите ни упола тако добро на другим платформама за паметне телефоне (ми гледамо вас иОС), а апликације које су развијене да испуне могућности прилагођавања Андроид-а су једноставно невероватне. Можда сте чули да функција Не узнемиравај стиже на Андроид Л и иако немамо апликацију која је реплицира за ниже верзије Андроида, имамо неке које нас могу довољно добро везати док не стигне Андроид Л. Господине Силент, аутоматски нечујни режим је Андроид апликација која вам омогућава да аутоматизујете када је ваш уређај подешен на нечујни режим или режим вибрације. Можете да подесите временске интервале, локације, догађаје, па чак и да изаберете контакте за које ће апликација аутоматски искључити звук вашег уређаја.

Почињете са контролном таблом и док је интерфејс лак за очи, апликација има навигацијске грешке и није добро осмишљена. Апликација функционише заиста добро, тако да смо више него вољни да превидимо оно што се надамо да ће бити поправљено и углађено у будућим верзијама. Временски интервали се могу подесити за датум и временски опсег и сваки термин се разликује по имену догађаја.

Господине Силент, аутоматски нечујни режим такође може да подеси ваш уређај у нечујни режим по догађају. Чита догађаје из Гоогле календара (без увоза) тако да ако су сви ваши састанци синхронизовани са Гоогле календаром, можете да користите апликацију да бисте били сигурни да је телефон тих током њих.

  ВЛАН наспрам подмреже: Објашњене разлике [2023]

Такође можете да кажете апликацији да подеси ваш уређај да вибрира или да буде нечујан за одређени контакт. Имате белу и црну листу која вам омогућава да укључите или искључите контакте према вашим потребама.

Последње, али свакако не најмање важно, је окидач локације који вам омогућава да изаберете места на којима би ваш телефон требало да буде подешен на вибрацију или нечујни режим.

Можда ћете имати проблема са навигацијом између различитих покретача јер контролна табла није подразумевани екран. Последњи окидач који сте користили претвара се у подразумевани екран тако да ћете морати да користите фиоку за навигацију да бисте се пребацивали између њих. Фиока за навигацију је такође место одакле можете приступити подешавањима. Овде подешавате на који режим ће апликација пребацити ваш телефон када се неки догађај покрене. Можете га подесити да вибрира или нечујно и биће примењен на све окидаче. Апликација вам даје обавештење да вас обавести када се покрене.

Грешке на страну, а ако користите апликацију видећете да су прилично упорне и честе, апликација је и даље одлична. Добродошао бих на различите теме јер текст није баш читљив у овој. Упркос својим недостацима, ради одлично.

Инсталирајте Мр. Силент, аутоматски нечујни режим из Гоогле Плаи продавнице