Хоризон вам више никада неће дозволити да снимите још један вертикални видео [Android]


Вертикални видео снимци су пропаст нашег времена. Колико год да их сви мрзимо када кликнемо на репродукцију, не сећамо се да окренемо уређај на страну да бисмо могли да снимимо прави хоризонтални видео. Гоогле камера је дошла до решења за то са једном од својих ранијих верзија где апликација не снима осим ако открије да је ваш уређај исправно држан и мислим да је то било генијално. То је нешто што би Аппле требало да размотри да уведе у иОС. Хоризон је Андроид апликација која води борбу против вертикалних видео снимака корак даље и омогућава вам да држите уређај како год желите док он наставља да снима у исправном пејзажном режиму. Бесплатна верзија апликације вам омогућава да снимате петнаест секунди, а надоградња у вредности од 0,99 долара омогућиће вам снимање без икаквих временских ограничења. Уз бесплатну верзију, такође добијате водени жиг у доњем десном углу видео снимка и промотивну анимацију за Хоризон на крају.

Покрените апликацију и почните да снимате. Треба да разумете само једну ствар, а то су три режима снимања апликације. Флек режим снимања ће променити величину оквира док окрећете уређај тако да слика испуњава екран. Режим ротирања има фиксну величину оквира и једноставно снима у пејзажу без обзира на то како држите уређај. Режим закључавања закључава оријентацију у односу на то како се уређај држи. Подешавања апликације вам омогућавају да прилагодите резолуцију камере, квалитет видеа и подразумевани режим апликације.

  8 Невероватних Реацт Сандбок-а да побољшате своје вештине

Започните снимање и слободно померајте уређај док фокусирате свој објекат (ако сте изабрали Флек режим). Претраживач приказа на екрану ће се ротирати да би вам показао под којим углом тренутно снима да бисте снимили видео. Апликација такође подржава блиц за снимање видео записа што вам омогућава да држите блиц укључен током снимања. Ово ће ипак утицати на трајање батерије. На крају, апликација такође ради са предњом камером на вашем уређају.

Једина мана апликације је временско ограничење и водени жиг, али програмеру је потребна његова кафа, а Хоризон је направљен са изузетно добром намером, па бих рекао да се исплати надоградити. Моје једино питање је, зашто све апликације не могу ово да ураде? Зашто не можемо имати лепе ствари?

Инсталирајте Хоризон из Гоогле Плаи продавнице