Читајте нове ВхатсАпп поруке из плутајућег виџета [Android]

ВхатсАпп је лако једна од најпопуларнијих апликација за размену порука које људи користе, можда друга после Фацебоок Мессенгер-а. У протеклој години, ВхатсАпп је примио многа ажурирања, нека добра, нека не тако добра као у извештајима „Виђено“ које сада испоручује. То чини коришћење апликације помало компликованим, али можете да искључите извештај „Виђено“. Ако желите да извештај „Виђено“ остане укључен, али да га ипак заобиђете, испробајте Цхат Хелпер за ВхатсАпп. То је бесплатни Андроид виџет који вашем екрану додаје елегантно плутајуће дугме. Дугме носи значку која означава број нових/непрочитаних порука и када се додирне, проширује се како бисте могли да прочитате поруку. Ваш прималац не зна да сте прочитали поруку и она остаје „непрочитана“.

Инсталирање Цхат Хелпер-а за ВхатсАпп је једноставно, али његово омогућавање је помало досадно. Отворите апликацију и омогућите „Услугу приступачности“. Унутар овог скупа опција потражите опцију „Помоћник за ћаскање“ и омогућите је. Добићете обавештење на екрану да дозволите апликацији да креира виџете и да је подесите тако да увек дозвољава апликацији да креира виџете. Ово обавештење може да се појави неколико пута и потребно је доста времена да сваки пут додирнете „Креирај“. Када је апликација омогућена, виџет ће се појавити на вашем екрану.

Виџет се може померити на било које место на екрану. Додирните да бисте је проширили и прочитали поруку. Можете да закачите поруку тако да пише отворено. Порука и виџет ће лебдети изнад свих апликација. Да бисте омогућили да виџет иде на задњи део екрана када је друга апликација активна, идите на картицу „Виџет“ унутар апликације и изаберите на којим апликацијама виџет треба да остане на врху, а на којим не.

  Можете ли вратити избрисани ИМВУ налог?

Цхат Хелпер за ВхатсАпп има огласе због којих је коришћење помало неугодно, али огласи се појављују само када пређете на ВхатсАпп тако да нису много наметљиви.

Инсталирајте Цхат Хелпер за ВхатсАпп из Гоогле Плаи продавнице