Чување Инстаграм фотографија на вашем мобилном уређају и радној површини

Инстаграм је дом неких од најбољих филтера и невероватних снимака хране. Већина користи Инстаграм да сними слику, примени филтере и можда користи многе нове функције за уређивање фотографија како би слика изгледала апсолутно савршено, пре него што је поделимо са светом. За друге, Инстаграм, односно коришћење Инстаграма захтева додатно знање о томе како ствари функционишу. Апликација и њена позадинска услуга су озлоглашени по томе што не подржавају отпремање из било које друге апликације или чак из сопственог веб интерфејса и то није све што ограничава. Чување слика на ваш чврсти диск без потребе за услугом треће стране или можда чување ваших фотографија у вашој камери није тако очигледно или лако као што би требало да буде, али ево неколико прилично једноставних начина за чување Инстаграм фотографија.

Сачувајте Инстаграм фотографију на чврсти диск

Ако покушавате да сачувате фотографију на чврсти диск са радне површине, то је много лакше учинити. Прво морате да почнете тако што ћете добити везу до странице са фотографијом. Ако је фотографију поделио неко кога пратите, све што треба да урадите је да се пријавите на Инстаграм на радној површини и тамо је отворите из вашег кућног фида.

Затим кликните десним тастером миша на фотографију и изаберите Инспецт Елемент. Опција се може разликовати по имену у другим прегледачима, али већина модерних претраживача има веб конзолу и то је оно чему покушавате да приступите. Ако нисте сигурни како да отворите веб конзолу за ваш претраживач, једноставна Гоогле претрага ће вам помоћи. Када је конзола отворена, потражите УРЛ слике. Биће затворен у атрибуту срц као што је приказано испод.

  Како да поправите „Ваше тренутне поруке и позиви иду у Мицрософт тимове“

Алтернативно, ако користите Цхроме (сличне опције могу бити доступне за друге прегледаче), можете отворити веб конзолу и отићи на картицу Ресурси. Проширите оквире, а затим фасциклу Инстаграм и кликните на Слике. Датотека слике са дугим нумеричким именом је она коју тражите. Кликните на њу на листи и наставите и сачувајте је.

Чување ваших фотографија у камери

Чување сопствених Инстаграм фотографија је много лакше. Идите на подешавања апликације и померите се надоле. Омогућите опцију Сачувај оригиналну фотографију и свака фотографија коју отпремите на Инстаграм биће сачувана у албуму истог имена, филтерима и свему томе.

Сачувај фотографију без отпремања

Инстграм има одличне филтере и можда ћете понекад желети да користите апликацију само ради примене тих филтера да бисте добили сјајну фотографију, а не нужно за дељење. Да бисте то урадили, уверите се да имате укључену горе поменуту опцију чувања. Само напред и снимите своју фотографију и примените на њу све филтере које желите. Када завршите, покрените Контролни центар и укључите режим рада у авиону. Вратите се у апликацију и додирните опцију за отпремање фотографије. Отпремање, наравно, неће успети, али фотографија коју сте управо направили биће сачувана у вашој камери. Можете да откажете отпремање када се покаже да није успело. Искључите режим рада у авиону када завршите.

Чување фотографија које су поставили други корисници на ваш телефон

Овде се морате обратити апликацији. Апликација је потребна ако желите да сачувате фотографије других корисника на свом телефону без потребе да вам рачунар на било који начин помогне да је добијете. Апликација коју предлажемо је Инстаграм (има их много под овим или сличним називима). Омогућава вам да сачувате фотографије које су поставили други корисници, а ако фотографију коју желите да сачувате означите као омиљену, то је још лакше.

  11 најбољих прехрамбених АПИ решења за исхрану и рецепте