Шта је Спотифи Кидс? (и како користити родитељску контролу)

Спотифи је увек нудио садржај прилагођен деци. Стварањем а Спотифи Кидс налога, родитељи могу да дају деци сопствену апликацију која садржи преко 8.000 песама на различитим језицима, као и приче, успаванке и звукове за спавање.

Спотифи Кидс је апликација за слушање направљена за децу

Многа деца имају своје паметне телефоне и таблете, а родитељи често желе да филтрирају садржај неприкладан узрасту. Спотифи нуди широк избор песама са експлицитним текстовима, подкастове са садржајем за одрасле и много више ствари које нису прикладне за малу децу.

За Спотифи Кидс, уредници компаније су курирали свих 8.000+ песама, укључујући оне великих имена као што су Диснеи, ПБС, Ницкелодеон, Дисцовери и Универсал. Сав садржај који се појављује на Спотифи Кидс-у су ручно одобрили ови уредници, осигуравајући да је сав садржај заправо прилагођен деци.

Самостална апликација пружа деци сопствени интерфејс, сопствену библиотеку, своје фаворите. Ово персонализовано искуство је подељено на два различита дизајна: један јарко анимирани, али основни интерфејс дизајниран за децу од 0 до 6 година, и други детаљнији интерфејс за старију децу од 5 до 12 година.

Спотифи Кидс је бесплатан за премиум породичне претплатнике

За 14,99 УСД месечно, до шест чланова породице било ког узраста може имати сопствене налоге. Сви остали налози могу бити Спотифи Кидс налози осим примарног власника налога, наравно.

  12 модерних веб оквира за прављење моћних апликација и АПИ-ја

Спотифи Премиум Фамили такође долази са одличним функцијама као што су породичне мешавине засноване на свачијим укусима, као и родитељски надзор. Ове контроле се првенствено састоје од могућности да се омогући или онемогући било који садржај који су Спотифи уредници означили као експлицитни.

Ученици се увек могу сами пријавити за Спотифи Студент план, који кошта само 4,99 УСД месечно. Овај план такође долази са приступом Хулу-у (са огласима) и Сховтиме-у. Ако сте се раније претплатили на Спотифи Премиум, можда нећете испуњавати услове. Ваши резултати се могу разликовати.

Спотифи Кидс се лако подешава

Када се ваша претплата на Спотифи Премиум Фамили активира, све што треба да урадите да бисте сваком детету подесили налог је да инсталирате апликацију Спотифи Кидс са Гоогле Плаи продавница или Аппле Апп Сторе. Пријавите се у ту апликацију са својим акредитивима, пратите кораке за креирање налога и почните да слушате своје фаворите.

Постоји потпуно одвојено Политика приватности Спотифи Кидс, на шта ћете морати да пристанете када отварате налог за први дете. Добићете обавештење о приватности путем е-поште како бисте потврдили да сте сагласни са условима.

Иако већина апликација и услуга претплате пружа неку врсту пажње за децу и родитеље, сјајно је видети како се велико име као што је Спотифи појављује са читавом апликацијом посвећеном деци и њиховим јединственим потребама.