Једноставан конвертор валута прати девизне курсеве и претвара валуту

Било да сте чести путници, свакодневно тргујете са више валута, власник малог предузећа или управљате великом корпорацијом, добра апликација за конверзију валута може се показати као незаменљив додатак за вас. Постоји мноштво претварача валута доступних на Гоогле Плаи-у – при чему је КСЕ валута наводно најпопуларнија – али недавно сам почео да тражим алтернативу и одмах сам се заљубио у Симпле Цурренци Цонвертер, захваљујући његовом прекрасном корисничком интерфејсу прилагођеном кориснику . Са овом невероватном апликацијом можете лако да пратите до 12 курсева валута истовремено. А уграђени програм за ажурирање вас обавештава о променама курсева до сваког минута.

Прва ствар коју бисте вероватно приметили након покретања Симпле Цурренци Цонвертер је његов минималистички интерфејс лепог изгледа који се ослања на један екран као претварач и ажурирање курса. УИ носи додавање, освежавање и дугме менија у горњем десном углу. Додавање валута је једноставно као тражење њиховог имена или земље у којој се валута користи, а апликација вам омогућава да обришете постојеће једноставним хоризонталним превлачењем. Било која валута се такође може закачити на врх да служи као ваша основа за све конверзије и курсеве.

Да бисте уметнули прилагођену вредност за конверзију, можете једноставно да додирнете дугме „Отвори тастатуру“ да бисте одредили износ који желите да конвертујете. Када завршите, само притисните знак једнакости и апликација ће скоро одмах приказати повезане конверзије. Наравно, можете додати више валута у апликацију и она подржава мноштво њих, тачније више од 140. Апликација садржи уграђени бирач валута, до којег се може кретати притиском на дугме + на почетном екрану. Овде можете да изаберете неку од популарних валута или да додирнете „Још“ да бисте видели комплетну листу опција валуте. Затим можете означити потребне ставке са листе и притиснути Готово да бисте их вратили на почетни екран.

  Скривени кључ за динамичке веб интеракције

Један заиста згодан аспект Симпле Цурренци Цонвертер је тај што иде даље од конверзије и омогућава вам да пратите валуту током једног дана, пет дана, три месеца, годину или три године. Можете извршити визуелно поређење између било које две валуте у графичком дијаграму тока, што је једноставно импресивно.

Поред праћења курса ваших омиљених валута, СЦЦ вам такође омогућава да изаберете интервал ажурирања, број децималних места на које се курс заокружује, као и да изаберете тему за кориснички интерфејс. Од овог писања, поседује четири стилске теме које се лако могу изабрати са екрана подешавања.

Укратко, Симпле Цурренци Цонвертер је једна добра апликација за конверзију валута. Има много корисних функција, а уграђене теме су једноставно прелепе.

Инсталирајте Симпле Цурренци Цонвертер из Плаи продавнице