10 црних позадина радне површине за Виндовс 10

Тамне теме за десктоп оперативне системе су сада доступне на оба популарна десктоп ОС’; мацОС и Виндовс 10. Тамне теме су можда нове, али корисници већ годинама постављају и користе тамне слике као позадину радне површине. Многи једноставно користе обичну црну позадину. Омогућава да све ваше иконе буду видљиве и када одете на радну површину, не заслепљује вас.

Виндовс позадине за радну површину [Black]

Тамне или црне позадине не морају да буду једноставне. Можете пронаћи невероватне ХД фотографије које чине одличне позадине за радну површину. Ако желите да подесите црну радну површину, отворите апликацију Подешавања и идите на Персонализација>Позадина. Изаберите опцију Обичне боје из падајућег менија и изаберите црну из бирача боја.

Ако тражите нешто што је изван обичне црне, ево десет одличних фотографија са Унспласх-а које ће бити одличне позадине. Величина позадине је промењена у сврху прегледа. Посетите везу да бисте видели фулл ХД слике.

1. Блацк роцкс Ницк Нице

Ова слика је најприкладнија за позадину за мобилне уређаје, али можете да је изрежете и промените величину за радну површину. Преузмите га са Унспласх.

  Где Виндовс чува снимке екрана?

2. Фазе месеца Нино Јанг

Ниједна колекција тамних позадина није потпуна без слике месеца. Тамна слика значи да вам није потребан ХД екран да бисте добили боју и осветљење тачно на екрану. Преузмите ову слику са Унспласх.

3. Слагалица Рона Витакера

Слагалица је апстрактна слика која је савршена за радну површину. Преузмите га са Унспласх.

4. Падајуће камење Гонце Тлхалоганга

Ова слика је величине за екран мобилног телефона, али можете да је промените тако да одговара монитору. Ако имате вертикално/портретно оријентисан монитор, ова позадина се може користити онаква каква јесте. Преузмите га са Унспласх.

5. Капи росе на лишћу од Башара

Фотографија капи росе на лишћу изблиза. Ова фотографија ће дати дубину радној површини, али је и даље довољно мрачна да би се уверила да иконе остају видљиве и да вас неће заслепити. Преузмите га са Унспласх.

6. Кап воде на гранчици Аллека Гомеса

Ова слика је поново величине за екран мобилног телефона, али можете да је промените за десктоп. Има доста празног простора што је одлично за промену величине и за видљивост икона. Преузмите га са Унспласх.

7. Маслачак од Хонгмеи Зхао

Ова слика приказује маслачак у чаши и мораћете да му промените величину за радну површину, али на вама је који део ћете изабрати за радну површину. То је прелепа тамна слика са које можете преузети Унспласх.

8. Карусел Цхарлеса Буцхлера

Ова слика је одлична комбинација тамне ноћи и модерног светла. Слика приказује поштену вожњу и одлична је фотографија вожње у покрету. Слика је квадратна, али је ХД тако да се може променити величина за радну површину. Преузмите га са Унспласх.

  Како подесити осетљивост миша у оперативном систему Виндовс 10

9. Црне пруге Аллека Гомеса

Ова слика је прилично основна што се тиче тамних позадина. Слика ипак није компјутерски генерисана. То је одлична фотографија. Преузмите га са Унспласх.

10. Метро од Мак

Ако волите урбану фотографију, ова слика је савршена за радну површину. Преузмите га са Унспласх.