10 једноставних Минецрафт идеја за кућу

Минецрафт кућа или база су од суштинског значаја за ваш опстанак у игри. Обично је то место где померате своју тачку мријења, чувате материјале које сакупљате и где правите, кувате или очаравате предмете. ти април, или април не стварати Нетхер портал у близини, већ је кључно имати место на које се можете вратити, а место које може да спречи чудовишта.

једноставне Минецрафт куће идеје

Једноставне идеје за Минецрафт куће

Минецрафт кућа може бити једноставна, тј. коцка са вратима и прозором, или може бити сложена са неколико спратова, соба, прозора, кровног прозора, па чак и водопада ако се осећате амбициозно. Можете користити све врсте блокова за креирање Минецрафт куће. Неки блокови су бољи од других у заштити од чудовишта, док други изгледају боље естетски.

Ако сте нови у Минецрафт-у, а још увек учите да радите са свим блоковима, најбоље је да почнете са лакшим домовима. Ево десет сјајних, али лаких идеја за Минецрафт куће.

1. Сурвивалист Фарм Хоусе

Препоручујемо овај дизајн за почетнике. Лако га је направити од уобичајених материјала као што су дрво и калдрма, а лако га је проширити. Можете додати још просторија у дизајн и неће изгледати наопако. Такође имате на располагању пољопривредни простор и једноставан начин да дођете до њега без напуштања куће или путовања ноћу. Побрините се да га добро чувате.

  13 Питцх Децк шаблона за привлачење интереса инвеститора и сигурно финансирање

Ова кућа је представљен на Грабцрафт-у са нацртима како да га изгради.

2. Дрво храста и смрче од Смитхерс Босс

Ако желите нешто што је лако изградити и лепо изгледати, ову кућу вреди погледати. Изграђен је углавном од дрвета које је један од најчешћих типова блокова у Минецрафт-у. Можете га изградити од различитих врста дрвета, али храст и тамни храст изгледају најбоље. Постоје и други блокови који се користе, нпр. калдрма и стакло, али их је лако пронаћи или израдити.

Једина мана ове куће је што је углавном дрвена и што ће је руља лако оштетити. На слици испод, коришћени су специјални сејдери тако да ће ваша кућа изгледати другачије у зависности од сејдера које сте инсталирали.

3. Модеран и компактан од ЦСКС42

Тхе Модеран и компактан дизајн ЦСКС42 је модерна, али мала кућа која има места за кревет, сто за израду и сандук. Грађена је од основних блокова као што су дрво и камене плоче. Док је будете градили, научићете и нешто о стварању куће доброг изгледа. Туторијал укључује идеје за лако приступање наслаганим сандуцима и како коришћење различитих типова блокова додаје естетику конструкцији. Постоје и идеје за проширење куће када је потребно.

4. Једнокреветна велика соба

Куће на овој листи су биле мале што значи да не морате скупљати пуно ресурса да бисте почели да градите. Ако желите да направите нешто веће, али и даље буде једноставно, препоручујемо да проверите овај једноставан дизајн куће од Студ. Најтежи материјал за ову градњу су степенице од камених плоча које се лако могу направити од калдрме. Биће вам потребан угаљ да све то истопите (или можете користити дрво, али то ће потрајати дуже) и на крају ћете имати пуно простора. Можете поделити кућу (додати собе) ако желите тако што ћете изградити зидове. Декор је препуштен вама, што значи да је ово флексибилан дизајн.

  Како се повезати са другим слајдом у истој ПоверПоинт презентацији

Биће потребно неко време да се ово изгради, али ће вам се свидети оно што на крају добијете.

5. Чврста камена кућа компаније Инструцтаблес

Ако не желите кућу од дрвета с обзиром да је далеко мање вероватно да ће издржати штету, ова основна камена кућа је вредна изградње. Захтева опште доступне блокове као што је камен, и још увек додаје неколико варијација блокова да би коначна конструкција изгледала добро, тј. не само камена коцка.

Кућа је прилично велика и моћи ћете да је користите неко време пре него што одлучите да надоградите. То такође није врста куће за коју се осећате лоше што остављате за собом јер сте уложили толико посла у њу.

6. Симпле Стартер Хоусе од Св Гравити

Тхе Симпле Стартер Хоусе од Св Гравити има камену подлогу, уобичајено доступне дрвене блокове, припадајућу фарму, два спрата, доста простора и леп поглед.

Нећете моћи да саградите ову кућу за један дан, па се побрините да имате где да преноћите док градите, али свакако вреди утрошеног времена. Материјале је лако набавити. Можете дизајнирати унутрашњост како год желите и можете прескочити фењер у корист бакљи.

7. Симпле Бирцх Стартер Хоусе од Фоллија

Тхе Симпле Бирцх Стартер Хоусе од Фоллија грађена је претежно од брезе која је једна од најчешћих врста дрвета. Потребна вам је добра секира да набавите дрва и мало времена за изградњу куће, али она је велика, лепа и има места за фарму.

Можете прескочити лонце и фењере док не добијете глину и гвожђе да их направите. Кућа ће вам пружити склониште и место за чување ваших залиха, стола за израду, пећи и неколико полица за књиге.

  Како бесплатно пронаћи регистрованог власника возила у Индији

8. Кућа на дрвету од ТСМЦ – Минецрафт

Кућа на дрвету од ТСМЦ – Минецрафт нуди јединствен, брз дизајн куће за почетнике. Ресурси које прикупите су минимални и лако доступни. Можете користити било коју врсту дрвета/дрвета коју желите и, ако сте спремни за мало покушаја и грешака, можете направити други спрат у овом дизајну.

9. Мала, модерна, двоспратна кућа

Ово је лако једна од компликованијих конструкција и њеним ресурсима ће требати неко време да се прикупе, али ако желите велику кућу која је чврста, погледајте овај дизајн ВиедерДуде.

Кућа има два спрата и базен. Можете га променити и претворити простор за базен у лако доступну фарму. Оно што ову кућу чини тешком за израду је употреба бетона, посебно белог бетона који захтева коштано брашно. За то ћете морати да убијете неколико скелета. Алтернативно, можете креирати глатке камене блокове и користити их на свом месту. Кућа април не изгледа тако добро, али је и даље одличан дизајн.

Напомена: сејдери су коришћени на слици испод. Ваша коначна верзија ће изгледати другачије на основу сејдера и пакета текстура које користите.

10. Модерна кућа РаинбовГамерПЕ

Тхе Модерна кућа РаинбовГамерПЕ карактерише бетон, тако да га, опет, није најлакше изградити, међутим, бетон се може заменити глатким каменом. За све ово ће вам требати прилична количина угља, али кућа је велика и ви април никада се не померај из њега. Мораћете да сакупите доста дрвета и песка, али они се јављају довољно често да не буду велика ствар.

Конструкција такође користи брезово дрво које је уобичајено и црна стакла која захтевају црну боју. Опет, можете користити обично, безбојно стакло. Дизајн је прилично добар и омогућиће вам да се лако играте са варијацијама материјала.

Закључак

Минецрафт куће су и уметност и функционалност у једном. Куће на овој листи април изгледају тешко за креирање, али када видите како су направљени, за кратко време ћете правити сопствене дизајне или их модификовати тако да одговарају вашим посебним потребама.