10 АИ алатка за узимање белешки за сумирање састанака у секунди

Импресиван је начин на који се вештачка интелигенција развијала са временом и трансформисала све сфере живота.

Оно што је у прошлости био дуготрајан и тежак задатак, сада је поједностављено уз помоћ АИ технологије.

Један такав пример је вођење белешки током састанака. Може бити досадно фокусирати се на оно што говорник говори и истовремено правити белешке. Не више, уз помоћ АИ алата за прављење белешки.

Ако то звучи занимљиво, хајде да погледамо неке од најбољих алатки које ће вам помоћи да промените начин на који ви и чланови вашег тима одржавате састанке.

Шта су АИ алати за узимање белешки?

Најједноставнији могући начин, АИ алати за прављење белешки тачно бележе белешке у ваше име током састанка тако да се можете потпуно фокусирати на оно што говорник говори.

АИ технологија у овим алатима може аутоматски да снима и транскрибује састанке од речи до речи. Једноставно је као да га укључите и пустите АИ да ради свој посао док ви седите.

Већина алата је заснована на претварању говора у текст, јер претвара изговорене речи у текстове на које можете да се вратите кад год пожелите.

Такође прочитајте: Радите од куће? Ево апликација за лакши рад

Предности АИ алата за узимање белешки

Алати за узимање белешки од вештачке интелигенције имају много предности јер мењају начин на који радите и проводите време. Ево само неких од њих.

#1. Штеди вам време ⏱

Будимо искрени, сваки људски задатак замењен најновијом технологијом треба да нам уштеди време, и овде није ништа другачије. Коришћењем ових апликација за прављење белешки које покреће вештачка интелигенција, елиминишете свој труд допуштајући АИ да преузме задатак.

#2. Пружа тачност ✔

АИ алати су тачни и пружају резултате који су бољи од онога што би човек могао да уради. Као људи, склони смо грешкама, али апликације за узимање белешки са вештачком интелигенцијом имају мало или нимало места за грешке и користе најновију технологију како би осигурале да не промаши ниједну реч.

  Шта значи „ИДГИ“ и како га користите?

#3. Повећава продуктивност 👨‍💻

Када уштедите време коришћењем ових алата, то време можете потрошити радећи нешто продуктивније. То може бити обраћање пуне пажње на састанак или попуњавање ваших заосталих предмета. То је вин-вин ситуација.

Сада, хајде да погледамо листу алата.

Фирефлиес

Када сте на састанцима, дозволите Фирефлиес-у да аутоматски снима, транскрибује, претражује и анализира гласовне разговоре. Користи га преко 60.000 организација, укључујући Нетфлик и Убер.

Ево неких од главних карактеристика овог алата:

 • Подржани аудио и видео састанци
 • Различите опције интеграције, као што су Гоогле Меет и Зоом
 • Прегледајте дуге састанке уз помоћ претраге коју покреће вештачка интелигенција
 • Додајте више чланова у алат за ефикасну сарадњу

Такође постоји много опција које вам омогућавају да аутоматизујете свој радни ток помоћу ове апликације. На пример, можете да дозволите Фирефлиес-у да попуни ваш ЦРМ, креира задатке помоћу гласовних команди, па чак и да дели резимее састанака са својим тимом преко апликација независних произвођача као што су Слацк и Гоогле Доцс.

Видра

Коришћењем Оттер-а, имате осећај да имате личног асистента који снима звук, пише белешке и аутоматски снима слајдове. Обавља сав тежак посао уместо вас и не траје више од неколико тренутака.

Помаже вам да правите белешке и сумирате састанке 30 пута брже него раније. Верујем да је то велико побољшање и говори вам много о ефикасности алата.

Све је аутоматизовано помоћу овог алата, било да се ради о вођењу белешки, креирању резимеа или снимању слајдова.

Корисници који су користили ову алатку имају да кажу само добре ствари. Можете почети да га користите бесплатно, за почетак, а затим постепено одлучите да га платите кад год осетите да вам је потребна надоградња.

Сембли

Ставите своје професионалне састанке на стероиде уз Сембли, импресивну алатку која аутоматски транскрибује ваше састанке и прави белешке од њих.

Ево неких од многих карактеристика овог алата:

 • Тачне белешке за сваки састанак
 • Дубоки увид у сваки састанак
 • Могућност тражења података о прошлим састанцима
 • Аутоматизовани резимеи састанака
 • Аутоматски се јавите члановима тима у вези са састанком

Једна од мојих омиљених карактеристика Сембли-а је да присуствује састанцима у ваше име када сте недоступни. Ово је веома корисно када вам је мало времена, али и даље желите да добијете важне увиде у састанке.

  Како нова библиотека апликација ради на иПхоне-у

Супернормално

Дозволите Супернормалном да креира белешке са састанка за вас док седите и опуштате. Прави белешке од речи до речи за све ваше састанке и чува их на једном месту које је лако пронаћи.

Беспрекорно се интегрише са алаткама као што су Хубспот, Салесфорце и Пипедриве, омогућавајући вам да шаљете белешке у свој ЦРМ и АТС.

Такође, белешке се могу креирати на више језика ако је потребно. Можете да повежете Супернормал са својим календаром, тако да не пропустите следеће састанке.

Можете се придружити преко 50.000 корисника који већ воле овај алат. За почетак је бесплатно.

Фатхом

Можете користити Фатхом бесплатно да бисте транскрибовали своје састанке и бележили битне информације.

Може се подесити за неколико минута, али оно што следи не траје ни минут. У ствари, транскрипција и истицање се обављају у само неколико секунди.

Ево главних карактеристика Фатхом-а:

 • Подржава 7 различитих језика
 • Тренутни приступ састанцима које је снимила АИ
 • Аутоматски резиме целог састанка
 • Различите интеграције са апликацијама трећих страна као што су Нотион и Гоогле документи

Има га у изобиљу у смислу онога што можете да урадите, и све док га користите за личну употребу, за вас је бесплатно. За било шта више од тога, можете надоградити и уживати у више погодности.

Инстаминутес

Тренутни минути вам олакшавају да сварите важне тачке састанка тако што ћете направити резиме. Пружа корисне увиде и кључне закључке са састанка, тако да конзумирате само информације које су важне.

Јединствена ствар у вези са овом алатком је та што елиминише све недостатке и представља вам мини делове података са састанка величине бајтова.

Ради у реалном времену, па чак и док звучник говори, ради на контролној табли како би вам помогао да разумете шта се говори. Ово осигурава да не пропустите ниједан важан фактор.

Метавиев

Уштедите време, труд и енергију коришћењем Метавиев-а, интелигентне алатке која подиже бележење на потпуно нови ниво. Повећава вашу продуктивност и помаже вам да се фокусирате на боље ствари, као што је обраћање пажње.

Ради са већином алата које вероватно већ користите, као што су Гоогле Меет, Цалендли и још много тога.

Има АИ технологију која се стално учи. То значи сваки пут када користите овај алат; научићете из свог искуства и побољшати се следећи пут када га будете користили.

  Како користити АирПлаи са Мац рачунаром

Метавиев је углавном погодан за регрутере и анкетаре.

Авома

Претворите досадне састанке у веома проницљиве са Авомом. То је алат који вам пружа корисне тачке током састанака. У ствари, овај алат је ефикасан пре, током и после састанака.

Пре састанака, можете да користите функције као што су шаблони за заказивање и сарадња на дневном реду. Током састанака можете да укључите заједничко вођење белешки и обележавање уживо. Коначно, након састанака, омогућава вам да користите белешке генерисане вештачком интелигенцијом, прегледате исечке и још много тога.

То је моћан алат који ваше састанке чини много забавнијим, али и лакшим. Можете почети са Авомом бесплатно.

МеетГеек

МеетГеек помаже да се максимизира вредност која произилази из ваших састанака.

Уз помоћ технологије интегрисане са вештачком интелигенцијом, може:

 • Аутоматски сними видео састанак
 • Транскрибујте у реалном времену
 • Сумирајте за лаку потрошњу
 • Дајте кључне увиде у састанке
 • Присуствујте састанцима у ваше име

Сви подаци које генерише чувају се на једној локацији коју је лако пронаћи кад год је то потребно. Да не спомињемо, обезбеђује га и верује му преко 2.000 тимова широм света.

Постоји гомила опција интеграције које можете користити, укључујући Запиер, који отвара преко 2.000 апликација спремних за употребу.

МеетГеек је високо оцењен на Продуцт Хунт и Г2 Цровд.

Цолибри

Као и други алати на овој листи, Цолибри има веома чист интерфејс који воле многи корисници. Међутим, више је познат по врсти могућности које има.

На пример, осим што аутоматски преписује и креира белешке, може побољшати продуктивност тако што ће на једном месту обезбедити све потребне податке о састанцима. Затим их можете прегледати и поделити са члановима свог тима путем интеграција апликација треће стране.

Ради беспрекорно у реалном времену и ради то прилично добро. Можете очекивати да алат неће пропустити ниједну реч на састанку. Прилично кул ако мене питаш.

Завршне речи

Иако су састанци важни за унапређење компаније, такође је прилично стресно ако радите ручне ствари као што је узимање белешки. Срећом, технологија је ово учинила правим комадом колача, а горњи алати то одражавају.

Може се рећи да ћете сада присуствовати састанцима као никада раније.

Затим погледајте како да уклоните шум и ехо током онлајн састанака.