10 АИ претварача текста у видео за генерисање сјајних видео записа за неколико минута

Ако се питате да ли је вредно улагати у видео маркетинг за ваше пословање, 100% је потврдно.

У овом високо визуелном дигиталном добу, видео садржај је кључан за привлачење потенцијалних купаца, осигуравање задржавања и максимизирање продаје. Према недавном истраживању, потражња за видео садржајем и ресурсима значајно расте; око 91% купаца жели да види више онлајн видео садржаја брендова и предузећа.

Поред тога, 78% видео маркетинга каже да им је видео директно помогао да повећају пословну продају, а 83% тврди да им је видео садржај помогао да створе више потенцијалних клијената.

Међутим, док видео садржај пружа предузећима одличан повраћај улагања (РоИ), креирање професионалних видео записа који се допадају купцима може бити значајан изазов.

Чак и ако користите најбољи софтвер за уређивање видео записа, процес може бити напоран, дуготрајан и захтева одличне вештине за постизање одличних резултата.

Овде на сцену ступају претварачи текста у видео засновани на вештачкој интелигенцији (АИ). Ови генератори олакшавају креирање видео записа високог квалитета од било ког текста, чинећи вам живот лакшим.

У овом чланку ћемо видети најбоље генераторе АИ текста у видео и како вам они могу помоћи да превазиђете изазове са којима се можете суочити када правите професионалне видео записе за своје пословање.

Изазови повезани са професионалном видео продукцијом

Док видео маркетинг пружа највећи повраћај улагања за предузећа од било ког другог облика медија, процес видео продукције је испуњен са неколико значајних изазова.

Неки од најчешћих изазова са којима се предузећа суочавају приликом генерисања професионалних видео записа су:

  • Буџет (трошкови производње): Неадекватан буџет је један од најчешћих изазова за видео продукцију, јер постаје веома скуп – посебно за мала предузећа. Мали брендови и предузећа немају довољно ресурса, врхунске опреме или новца да ангажују професионални тим за видео продукцију како би добили најбољи поврат улагања.
  • Квалитет: Обезбеђивање високог квалитета видеа је кључно за предузећа како би се осигурало да је резултат веома ефикасан. Лоше осветљење, камера или звук могу да минимизирају утицај и ефикасност видеа, одвлачећи гледаоце од фокуса видеа.
  • Недостатак времена: Видео продукција је дуготрајан процес, јер такође укључује гњаважу пре продукције, укључујући смишљање видео идеја, бацање правих ресурса и писање транскрипта, као и гњаважу постпродукције око уређивања видео записа . Стога, генерисање професионалних видео записа може бити дуготрајно за предузећа, посебно када се ради о више снимања.
  • Приповедање прича и недостатак идеја о садржају: Недостатак идеја за садржај и вештина да се створи убедљива прича која одјекује вашим гледаоцима и циљној публици је још један уобичајен изазов за видео продукцију. То укључује разумевање потреба купаца и креирање наратива који ефикасно комуницира са вашим циљним гледаоцима.
  • Прилагодљивост: За предузећа је од суштинског значаја да генеришу видео записе за више формата и платформи, као што су друштвени медији, телевизијске рекламе, видео садржај на блоговима и видео садржај на веб локацији, јер свака платформа долази са својим специфичним потребама. А стварање видео записа који се прилагођавају свим овим платформама је још један изазов за предузећа.
  • Простор: Спаце црунцх је изазов видео продукције који укључује ограничен простор за посаду, опрему, таленте и кретање.
  • Ангажовање ресурса: Један од уобичајених изазова са којима се предузећа суочавају је проналажење правог талента који ће бити део ваше видео продукције који се уклапа у ваш буџет и доступност и разуме циљеве вашег видеа и поруку бренда.
  • Конкуренција: Видео продукција је веома конкурентан простор, јер захтева креирање оригиналних, креативних и иновативних видео записа који привлаче пажњу корисника и издвајају се из гомиле, што је изазов са којим се предузећа суочавају у овом конкурентном окружењу.
  Како додати разделник обележивача у ваш претраживач

Дакле, шта је решење за ове проблеме? Добро сте погодили; одговор је АИ претварачи текста у видео.

Предности АИ претварача текста у видео у превазилажењу ових изазова

АИ претварачи текста у видео користе технологију вештачке интелигенције како би вам помогли да генеришете професионалне видео записе без потребе за врхунском опремом или софтвером за уређивање.

Све што је потребно је да унесете унос текста у АИ алат да бисте аутоматски генерисали видео према вашим специфичним упутствима. На пример, можете да унесете опис видеа и кључне детаље или чак пост на блогу да бисте га претворили у видео.

Ево главних предности АИ претварача текста у видео:

#1. Тиме-Еффициент

Аутоматизује цео процес стварања видео записа. Дакле, много је бржи од традиционалног начина генерисања видео записа, елиминишући снимање, уређивање и друге ручне задатке.

#2. Исплативо

АИ претварачи текста у видео не захтевају висококвалитетне камере или скупу опрему и ангажују велико производно особље. Дакле, то је приступачна и економична алтернатива професионалном процесу прављења видео записа. Све што треба да урадите је да унесете своју видео скрипту, која ће се побринути за остало.

#3. Прилагодљивост

Можете да креирате видео записе на различитим језицима помоћу АИ претварача текста у видео – што га чини веома погодним за ваше пословање ако се бави глобалним купцима и тржиштима.

#4. Више прилагођавања

Ови претварачи пружају високе могућности прилагођавања, омогућавајући вам да прилагодите дужину, садржај, стил, формат и још много тога вашег видеа како би одговарали вашим специфичним преференцама.

#5. Веома флексибилан

Можете лако да креирате видео записе у више формата, стилова и платформи, као што су веб странице и друштвени медији, што га чини ефикасним за ваше пословање ако желите да брзо креирате видео и да га проширите на више платформи.

#6. Ангажовање

АИ претварачи текста у видео омогућавају вам да креирате занимљиве видео записе са јединственим звуцима, различитим гласовним глумцима и импресивном позадином како бисте привукли и задржали пажњу купаца или гледалаца, повећавајући ангажовање корисника.

Стога, АИ видео произвођачи и претварачи текста у видео помажу у решавању изазова повезаних са професионалном продукцијом видео записа — аутоматизујући цео процес без потребе за великим људским додиром, што га чини приступачним, практичним и временски ефикасним решењем за предузећа.

Дакле, ако желите да креирате демонстрације видео производа или видео снимке са објашњењима користећи АИ, хајде да погледамо десет најбољих АИ претварача текста у видео који олакшавају производњу видео записа за ваше пословање.

Синтхесиа

Синтхесиа је један од најпопуларнијих и најмоћнијих АИ видео генератора који вам омогућава да пребаците било који текст у е-порукама, ПДФ-овима, блоговима и презентацијама у висококвалитетне и професионалне видео записе у само неколико кликова.

Од вас је само потребно да одаберете одговарајући прилагодљиви шаблон и АИ аватар, налепите или укуцате свој текст и аутоматски генерише текст у видео записе.

Синтхесиа вам омогућава да изаберете између 55+ шаблона, 85+ аватара и 400+ гласова и претворите видео записе на 120+ језика. То значи да ако немате буџет или ресурсе да ангажујете нараторе или глумце, можете одабрати прилагођене АИ аватаре са реалистичним покретима да бисте испричали свој текст.

  Најбољи УСБ чворишта за ПС5 у 2024

Такође можете лако да уређујете и прилагођавате своје видео записе додавањем текста, фотографија, анимација, боја, прелаза, стилова и још много тога користећи уграђени видео уређивач алата.

Поред тога, такође можете да додате средства свог бренда, као што су логотип, боја позадине и фонт текста који одражавају имиџ вашег бренда, и да креирате видео снимке са различитим случајевима коришћења, као што су видео снимци са упутствима, видео снимци за обуку, маркетинг и видео снимци са објашњењима, у оквиру Неколико минута.

Инвидео

Инвидео је популаран претварач текста у видео који претвара ваше блогове, чланке и презентације у занимљиве и квалитетне видео записе.

Састоји се од интуитивног интерфејса за уређивач видео снимака са превлачењем и испуштањем са опсежном библиотеком од 5000+ конфигурабилних шаблона, 50+ тема које покреће вештачка интелигенција, иСтоцк медија и филтера за креирање ИоуТубе видео снимака, промотивних видео записа, изјава или рекламних видео записа за ваше посао.

Штавише, можете са лакоћом да делите видео садржај на различитим платформама друштвених медија, као што су ИоуТубе, Фацебоок и Инстаграм.

Хоур Оне

Хоур Оне је одличан АИ видео генератор који вам омогућава да конвертујете текст и креирате вишејезичне видео записе које представљају виртуелни људи.

Можете бирати између преко 100+ виртуелних људи који ће представити ваше видео снимке и објаснити њихов садржај вашој публици.

Сат један пружа готове видео шаблоне, од видео презентација и туторијала за производе до видео записа вести и људских ресурса.

Можете бирати између 60+ језика да бисте креирали висококвалитетне продукцијске видео записе по исплативој цени и временски ефикасан начин.

Најбољи део Хоур Оне је то што вам омогућава да направите бесплатан видео да бисте испробали функције алата и видели да ли испуњава ваше пословне потребе пре него што уложите свој новац и платите претплату.

Пицтори

Пицтори је једноставан претварач скрипте у видео који ради муњевитом брзином и савршен је за видео маркетингаше, јутјубере и креаторе курсева.

Не захтева да поседујете никакво техничко знање или искуство у прављењу или монтажи видео записа и омогућава вам да креирате видео за неколико минута користећи његов моћни АИ асистент.

Пицтори се састоји од огромне медијске библиотеке, која вам омогућава да бирате између више од 3 милиона слика и видео клипова и 15.000 музичких нумера да бисте прилагодили свој видео према својим специфичним захтевима.

Тако можете лако да додате одговарајућу музику или свој професионални глас преко видео записа, за разлику од неколико других претварача текста у видео. Штавише, Пицтори ради у облаку и веома је компатибилан са Мац и ПЦ рачунаром, елиминишући потребу за преузимањем алата на рачунар и његове шансе да се успори.

Елаи.ио

Елаи.ио је конвертор текста у видео који се лако користи и који тврди да ствара видео записе 20 пута брже од традиционалне видео продукције – елиминишући потребу за професионалном опремом за снимање, екипом или студијом.

Можете бирати између преко 65+ језика и искористити његову функцију аутоматског превођења да бисте постигли максималан утицај. Поред тога, док елаи.ио нуди низ од 25+ аватара, такође можете затражити и креирати прилагођени аватар који боље представља ваш бренд. Сазнајте више о томе како Елаи.ио функционише како би вам помогао да направите професионалне видео записе за неколико минута.

Десигнс.аи

Десигнс.аи видеомакер је бржи, паметнији и лакши професионални претварач текста у видео који користи неколико напредних АИ и МЛ техника и алгоритама за генерисање невероватних видео записа.

Поносно тврди да поседује једну од највећих библиотека средстава са 500К аудио датотека, 20 језика, 170М 123РФ слика, 50 гласова и одличним анимацијама, ефектима и прелазима.

  Зашто даљински управљач Минка Аире не ради?

Веома је оптимизован за све врсте видео кампања и платформи, омогућавајући вам да једним кликом промените величину видеа и оптимизујете његов формат и објавите га на платформама као што су Фацебоок, Инстаграм, ИоуТубе и ТикТок.

Можете бирати између 20 глобалних језика; долази са беспрекорном персонализацијом и савршен је за стартапове, утицајне, непрофитне организације, едукаторе, агенције, владине агенције, предузећа и мала предузећа.

Стеве.аи

Стеве.аи је савршен за претварање вашег сценарија или статичних слика у импресивне и привлачне видео записе испуњене титловима, гласовним преписима и музиком уз помоћ помоћника за прављење видео записа.

Алат има 1000+ прилагођених видео шаблона, укључујући маркетинг, објашњење, рекламе и образовне.

Штавише, нуди преко 20+ случајева коришћења за креирање видео записа, укључујући креатор видео огласа, видео производа, корпоративни видео произвођач, претварач текста у видео и још много тога.

Дакле, Стеве АИ је идеалан избор ако вам је потребан претварач текста у видео са функцијама као што су богата графика, музика и видео материјал, који нуди беспрекорну сарадњу.

Флики.аи

Флики.аи вам помаже да претворите текст и скрипту у видео записе помоћу АИ говорних гласова за неколико минута.

Потребно је само да додате свој текст или УРЛ адресу блога, а затим ће Флики сумирати садржај, пронаћи савршене прикладне визуелне елементе и направити видео са људским гласом. Штавише, он такође додаје брендиране титлове у ваш видео.

Нуди преко 900 гласова на 75 језика и 100+ дијалеката, осигуравајући да одговара видео гласу и формату.

Неке од најновијих функција које нуди Флики.аи укључују клонирање гласа, премиум музичку библиотеку, Гипхи интеграцију, резимирање на више нивоа и интерактивне титлове.

Цолосиан

Цолоссиан вам омогућава да конвертујете скрипте, ППТ и блогове у видео записе на 75+ језика без напредне опреме или искуства.

Користи функције попут аутоматског превођења, помоћника за АИ скрипту, прилагођеног аватара и видео записа са титловима за генерисање студијског квалитета са презентаторима налик људима.

Можете да креирате бескрајне видео типове, као што су образовни видео снимци и видео снимци за учење, видео снимци о маркетингу и продаји, видео снимци са објашњењима, видео снимци о укључивању компаније и видео снимци са садржајем блога.

Можете бесплатно испробати овај брзи и скалабилни АИ претварач текста у видео.

Воице2в

Воице2в је бесплатан и једноставан претварач текста у видео који вам омогућава да једним кликом конвертујете текст, слике, музику и аудио у видео записе.

Можете да додате различите ефекте свом видеу, укључујући анимације, пројекције слајдова, водене ефекте и 3Д ефекат прелаза, како бисте га учинили привлачнијим гледаоцима. Поред тога, такође вам омогућава да додате лого вашег бренда и уредите аудио и видео помоћу једноставног уређивача.

Овај алат вам омогућава да бирате између различитих фонтова, величина фонта, поравнања и опција за додавање ефекта сенке титловима вашег видеа.

Међутим, за разлику од других претварача текста у видео, Воице2в нуди ограничене језичке опције и стари интерфејс претварача са ограниченим функцијама. На пример, не пружа АИ аватаре као што су Синтхесиа или Цолоссиан да би ваши видео снимци били интерактивнији.

Завршне речи

Интегрисање видео записа у ваше маркетиншке кампање и садржај веб-сајта је кључно за задовољавање захтева купаца, останак у конкуренцији и повећање задржавања купаца и пословне продаје.

Међутим, стварање професионалних видео записа није лак. Стога, АИ претварачи текста у видео нуде једноставно, приступачно и привлачно решење за креирање професионалних видео записа за неколико минута.

Овај чланак вам помаже да разумете важност видео садржаја и да изаберете између најбољих АИ претварача текста у видео који нуде неопходне функције које су вам потребне за креирање и објављивање професионалних и квалитетних видео записа за ваше пословање.

Затим погледајте најбољи софтвер за оптимизацију видео записа.