10 бесплатних сајтова за мале огласе за мала предузећа

Са повећањем конкуренције у скоро сваком делу, предузећа проналазе нове начине и платформе да имају конкурентску предност.

Захваљујући разним веб локацијама са малим огласима које нуде бесплатне могућности оглашавања. Ово омогућава предузећима да промовишу своје производе и услуге и повећају видљивост бренда.

Шта су мали огласи?

Мали огласи се односе на оглашавање или промовисање ваших производа или услуга на веб локацијама трећих страна. Ово је слично малим огласима у новинама. Разлика је у томе што се онлајн огласи објављују на веб порталима.

Мали огласи су углавном дизајнирани за локална предузећа.

Класификовани огласи нуде брже, јефтиније и ефикасније начине да пласирате своје производе или услуге. Ова помоћ достиже ширу публику и повећава кредибилитет вашег пословања.

Неки мали огласи омогућавају посетиоцима да вас контактирају преко наведених контакт података. Неки од портала вам такође омогућавају повезивање са вашом веб локацијом.

Као резултат тога, помоћу њих можете побољшати видљивост свог бренда и привући добар промет на своју веб локацију.

Мали огласи: Део маркетинга деценијама

Мали огласи нису новоразвијени концепт. Уместо тога, био је део маркетиншких стратегија већ више деценија. Ови годинама заузимају довољно места у скоро свим новинама. И сада су мали огласи ту са истом снагом.

Ранијих дана, мали огласи су нудили много јефтинији начин за пласирање производа или услуга од великих банера или приказних огласа. Како се еволуција интернета одвијала, мали огласи су такође нашли свој пут до интернета.

А сада, предузећа истражују бројне предности ових поверљивих огласа.

  Како користити поклон картицу на Грубхуб-у

Врсте огласа објављених на сајтовима са малим огласима

Већина веб локација са класификованим огласима долази са прегршт категорија које покривају скоро сваку пословну нишу. Ово вам омогућава да идете све дубље у одређену пословну категорију. Ово вам омогућава да изразите свој пословни производ или услугу много тачније.

Иако различити портали за класификоване огласе имају различите категорије између којих можете бирати, постоје одређени главни одељци које већина портала обично има. Ови одељци се састоје од свих пословних уноса те врсте.

Ови одељци укључују:

  • Финансијске услуге
  • Кућни љубимци
  • Послови
  • Продаја
  • Вантед Итемс
  • Догађаји
  • Некретнина
  • Услуге и још много тога.

Хајде сада да истражимо неке реномиране веб-сајтове са бесплатним огласима који вашем бренду могу пружити одличну видљивост.

Цраигслист

Цраигслист је веб локација за бесплатне огласе са седиштем у Америци. Међутим, омогућава предузећима широм света да постављају своје мале огласе у великом броју категорија.

Састоји се од рекламних секција посвећених становању, предметима који се траже за продају, друштвеном раду, животопису, форумима за дискусију, пословима, итд. Све категорије су различите и омогућавају вам да промовишете било који производ или услугу.

То је међу популарним веб локацијама за истраживање производа и услуга за људе широм света. Цраигслист омогућава предузећима и трговцима да промовишу Б2Б и Б2Ц услуге и производе.

Бацкпаге

Бацкпаге Цлассифиедс нуди бесплатне услуге објављивања огласа за предузећа у различитим градовима широм света. Такође омогућава корисницима да прегледају огласе без икакве регистрације или регистрације.

Омогућава вам да поставите своје пословне огласе, фотографије и везу до ваше веб странице. Потребно је само да се региструјете на Бацкпаге и да будете спремни да поставите оглас.

Иако увек можете поставити бесплатне огласе, он такође нуди врхунске опције за постављање огласа. Плаћени огласи могу учинити да се ваша реклама истакне.

  Вирелесс Манагер штеди батерију тако што онемогућава ВиФи када је ван домета [Android]

Малих огласа

Ако тражите 100% бесплатну платформу за мале огласе, ЦлассифиедАдс.цом је право одредиште. Осим што вам омогућавају бесплатно постављање огласа, корисници могу да вас контактирају и бесплатно прегледају ваш унос.

Овде можете пронаћи категорије као што су возила, за изнајмљивање, кућни љубимци, лична лица, услуге, послови, некретнине, предмети за продају и заједница. У оквиру ових главних категорија, постоје стотине поткатегорија које можете изабрати у складу са оним што нудите.

Фрее-Цлассифиедс-САД

Фрее-цлассифиедс-уса.цом вам омогућава да поставите своје огласе на мрежи у различитим градовима широм САД. То је такође 100% бесплатна платформа за оглашавање са различитим одељцима посвећеним различитим категоријама.

Овде можете пронаћи категорије као што су продаја, послови, класе, возила, некретнине, заједница и још много тога. Свака од ових главних категорија има више поткатегорија. Можете се регистровати на овој платформи и почети да постављате огласе бесплатно.

Геебо

Геебо тврди да је безбедна платформа за мале огласе у заједници. Неколико превара и нежељене поште на већини класификованих веб локација представљају велики проблем. И стога, Геебо помаже предузећима да уђу у безбедну и заштићену онлајн заједницу.

Састоји се од аутоматизованог система који скенира рекламе и идентификује нелегалне и небезбедне активности. Предузећа која прате смернице за оглашавање су добродошла на Геебо и могу да добију конкурентску предност.

Такође дели рекламе и листе производа на својим каналима друштвених медија што даје још једну велику корист предузећима.

Глобал-фрее-цлассифиед-адс.цом

Глобал-фрее-цлассифиед-адс.цом је бесплатна веб локација за постављање огласа за предузећа у области некретнина, кућних љубимаца, услуга, аутомобила, послова и сличних сектора. Његов једноставан процес листинга омогућава вам и да отпремате слике које се односе на ваше пословање.

  Потпуни водич за управљање картицама у Гоогле Цхроме-у

Омогућава вам да поставите неограничен број огласа. Један мали оглас траје 30 дана, а можете га обнављати колико год желите.

АдландПро

АдландПро послује од 1996. године и нуди предузећима бесплатне огласе и услуге објављивања.

Нуди бесплатне и плаћене могућности оглашавања брендовима свих нивоа. Такође се можете придружити заједници умрежавања АдландПро-а. Помаже вам да добијете бољи увид у продају и повратне информације о постављеним огласима.

Можете се регистровати на овој платформи и почети да постављате своје бесплатне огласе.

Адсглобе

Адсглобе вам омогућава да постављате класификоване огласе и промовишете своје производе или услуге на било којој глобалној локацији. Опслужује преко 1 милион локација широм света.

Има бројне подкатегорије под робом, аутомобилима, некретнинама, изнајмљивањем, итд. Можете да промовишете скоро све на Адсглобе-у. Омогућава Б2Ц, Ц2Ц и Б2Б промоције. Овде можете постављати неограничен број огласа.

Његов напредни уређивач текста вам омогућава да ваше огласе учините привлачнијим помоћу фотографија и видео записа.

БиггестЦлассифиедс

БиггестЦлассифиедс.цом је један од популарних америчких сајтова за локалне огласе који раде више од 15 година. Омогућава вам да платите за оглашавање својих производа и услуга и постављање истакнутих огласа.

Свој оглас можете поставити у одговарајућим одељцима под пословима, аутомобилима, финансијским услугама, заједницама, некретнинама и још много тога.

Ст. Лоуис Пост-Диспатцх

Ст. Лоуис Пост-Диспатцх доноси велики број маркетиншких и промотивних решења предузећима која помажу у повећању саобраћаја и продаје.

Локална предузећа нуде објекте за високо видљиве класификоване огласе. Можете се придружити овој платформи и одмах поставити своје огласе. Има неколико секција посвећених категоријама као што су послови, аутомобили, домови итд.

Завршне речи

Тражите бесплатна средства за промоцију ваших локалних услуга или производа? Испробајте ове веб-сајтове са малим огласима, јер они могу бити одличне платформе за ваше пословање и повећати видљивост вашег бренда.

Можда ћете желети да истражите и најбоље алатке које ће вам помоћи да креирате фантастичне огласе, видео снимке и слике.