10 најбољих алата за миграцију е-поште за предузећа у 2023

Алат за миграцију е-поште чини тежак задатак како би осигурао да своје поштанске сандучиће преместите са једног клијента на други.

Е-пошта је најпожељнији начин комуникације у формалном пословном свету. Пословни руководиоци могу да допру до потенцијалних клијената путем е-поште како би генерирали потенцијалне клијенте или представили нове производе.

С друге стране, такође можете контактирати постојеће купце/сараднике и партнере путем е-поште како бисте размотрили понуде и производе.

Постоје ствари попут избора клијента е-поште које можете занемарити када започнете посао. Међутим, како време пролази, можда ћете се наћи у потрази за алатом за миграцију е-поште док желите да се пребаците са једног клијента е-поште на други.

Оруђе

Значајне карактеристике

Линк

МаилЈерри

Једноставна миграција е-поште на Виндовс, мацОС, Андроид и иОС.

Цлоудиваи

Алат заснован на облаку за брзе миграције поштанских сандучића

Цорбетт

Мигрирајте е-пошту са било ког извора на више одредишта

Сисинфо алатка за миграцију поште

Једноставан за корисника, одржава хијерархију

Цлоудфузе

Пренесите имејлове са метаподацима, прилагодите миграције

Иотасофтваре Емаил Мигратор

Безбедно мигрирајте е-пошту, одржавајте структуру фасцикли

СисТоолс алатка за миграцију е-поште

Истовремене миграције, селективне миграције

Адвик алатка за миграцију е-поште

Групне миграције, неограничени трансфери.

БитРецовер чаробњак за миграцију е-поште

Пренесите е-пошту безбедно уз групну миграцију

Трансенд

Једноставан за употребу, проверавајте резултате, прелазите са једног на различите клијенте е-поште.

Овај чланак ће дефинисати алате за миграцију е-поште, зашто ћете можда морати да мигрирате е-пошту и неке од најбољих алата за коришћење.

Зашто морате да мигрирате е-пошту?

Ово су неки од примера:

 • Добијте више функција: Тренутни клијент е-поште може имати ограничене функције, али желите да надоградите.
 • Након спајања или аквизиције: Ваша организација је могла да добије нову екстензију домена, али морате да задржите старе контакте и е-пошту.
 • Уклоните застареле услуге: Ваш тренутни клијент е-поште могао би да нуди застареле функције које вам више нису потребне.
 • Добијајте вредне е-поруке/податке из е-поште за једнократну употребу: Можете селективно филтрирати вредне е-поруке из е-порука за једнократну употребу и пренети их на своју главну.

Шта је алат за миграцију е-поште и које су његове предности?

Алат за миграцију е-поште вам омогућава да несметано пренесете све своје е-поруке на нови клијент. Уместо да морате да копирате и залепите сваки детаљ из вашег поштанског сандучета, такав алат аутоматски врши пренос.

Алат за миграцију е-поште ће преузети све детаље вашег постојећег клијента е-поште и мапирати их са вашим циљним клијентом. Сав овај посао ће се одвијати испод хаубе, а у већини случајева не морате бити техничар да бисте мигрирали своје поштанске сандучиће. Функције које добијате од алата за миграцију ће се разликовати од једне платформе до друге.

Једна од највећих предности коришћења алата за миграцију е-поште је очување формата података. У идеалном случају, циљни клијент е-поште треба да одржава структуру старих е-порука и њихових фасцикли. Такви алати су такође згодни када желите да вршите селективне трансфере и уживате у извештавању и надгледању.

  Одличан избор за предузећа и појединце

Ово су неки од најбољих алата за миграцију е-поште:

МаилЈерри

МаилЈерри је миграција е-поште коју можете да користите чак и ако нисте ИТ стручњак. Овај алат је доступан за оперативне системе као што су Виндовс, мацОС, Андроид и иОС. МаилЈерри не захтева преузимање података е-поште на рачунар ради миграције. Такође не морате да одржавате апликацију која ради да бисте покренули све миграције.

Карактеристике

 • Подржава неограничене миграције: Можете покренути више миграција истовремено користећи овај алат.
 • Једноставан за употребу: Не морате бити технички упућени да бисте почели да користите МаилЈерри.
 • Потпуно аутоматизован: Изаберите фасцикле које желите да мигрирате, а МаилЈерри ће се побринути за остало.
 • Аутоматске синхронизације: Ваши поштански сандучићи ће увек бити ажурирани, пошто МаилЈерри има функцију аутоматске синхронизације.

МаилЈерри има бесплатан план заувек који може да мигрира до 350 МБ и може да се користи на само једном уређају. Плаћени планови почињу од 12,90 УСД месечно.

Цлоудиваи

Цлоудиваи је алатка за миграцију е-поште заснована на облаку која вам омогућава да мигрирате своје поштанске сандучиће између локалног и облака. Овај алат вам омогућава да пређете са Зимбре, Г-Суите-а, Екцханге-а, Мицрософт 365 и Лотус Нотес-а. Цлоудиваи је направљен за брзину и такође долази са аутоматским дозволама за налог и одредбама за одабране трансфере.

Карактеристике

 • Омогућава сарадњу: Можете позвати своје саиграче да гледају и покрећу миграције паралелно.
 • Безбедан и скалабилан: Цлоудиваи је дизајниран да вам помогне да растете у складу са вашим потребама. Такође можете омогућити двофакторну аутентификацију како бисте били сигурни да само овлашћени чланови могу да покрећу миграције.
 • Извештавање у реалном времену: Можете да видите напредак миграција како се дешавају са једног клијента поште на други.
 • Аутоматске миграције: Креирајте скрипту за миграцију свих поштанских сандучића без мрдања прста.

Цлоудиваи је плаћени алат почевши од 9,50 УСД месечно.

Цорбетт

Цорбетт Чаробњак за миграцију поштанских сандучића је алатка која омогућава корисницима да мигрирају е-пошту са било ког извора на више одредишта. Овај алат је дизајниран за мале и велике преносе података. Алат може да складишти податке поштанског сандучета у фајловима е-поште, форматима докумената, веб/клауд апликацијама или десктоп клијентима. Можете користити демонстрацију овог алата да бисте визуелно приказали како се пренос података дешава на овој платформи.

Карактеристике

 • Неограничена миграција података поштанског сандучета: Овај алат не ограничава број е-порука или датотека које можете да мигрирате са једног клијента на други.
 • Напредне опције филтрирања података: Користите опције филтрирања као што су величина датотеке, назив и садржај да бисте филтрирали е-пошту за миграцију.
 • Подржава различите верзије миграције: Помоћу овог алата можете покренути миграције са домена на домен или из облака у облак.

Цорбетт Маилбок Мигратион Визард је алатка која се плаћа, почевши од 99 УСД по лиценци.

Сисинфо алатка за миграцију поште је софтвер који вам омогућава да мигрирате поштанске сандучиће са 22 извора на 26 различитих клијената поште. Овај алат је дизајниран на начин да нећете изгубити никакве податке током миграције. Алат има посебну функцију која омогућава корисницима да мигрирају један формат датотеке у различите формате датотека. Сисинфо алатка за миграцију поште доступна је за кориснике оперативног система Виндовс и мацОС.

  Како играти Твице Хеардле

Карактеристике

 • Лако за корисника: Није вам потребно никакво техничко знање да бисте почели да користите Сисинфо алатку за миграцију поште.
 • Одржава структуру фасцикле и хијерархију података: Овај алат посматра вашу хијерархију фасцикли и података и одржава је на коначном одредишту.
 • Омогућава филтрирање: Можете да филтрирате е-поруке које желите да пренесете на датуме за лакше миграције.
 • Омогућава прављење резервних копија: Можете да конвертујете своје е-поруке у формате као што су ПДФ, ДОЦ или ХТМЛ за складиштење.

Сисинфо алатка за миграцију поште је плаћена алатка почевши од 399 УСД по лиценци.

Цлоудфузе

Цлоудфузе је алатка која вам омогућава да мигрирате е-пошту заједно са контактима, метаподацима, белешкама о задацима, календарима… итд. Овај алат омогућава миграцију е-порука са више од десет клијената е-поште у Оутлоок или Гоогле фор Бусинесс. ЦлоудФузе је дизајниран као скалабилан алат који служи за мале и велике датотеке.

Карактеристике

 • Чува хијерархију фасцикли: Одредишни клијент е-поште ће имати исту хијерархију и структуру фасцикли као изворни.
 • Прилагођавање алата: Овај алат вам омогућава да прилагодите начин на који желите да мигрирате своје е-поруке.
 • Мигрира кориснике и податке: Овај алат ће пренети све кориснике и податке у вашим имејловима на коначно одредиште.

Цене ЦлоудФузе алата за миграцију е-поште су прилагођене на основу потреба за миграцијом.

Иотасофтваре Емаил Мигратор

Иотасофтваре Емаил Мигратор је високо оптимизован алат за миграцију е-поште са било које услуге е-поште или клијента на вашу жељену платформу. Овај алат вам омогућава да мигрирате е-пошту са платформи као што су Тхундерболт или Оутлоок и уживате у функцијама као што су пауза и наставак. Алат је високо обезбеђен како би се осигурало да нико не пресретне ваше податке током миграције.

Карактеристике

 • Одржава структуру фолдера: Оно што нађете у извору биће пребачено на одредишни клијент е-поште.
 • Нуди напредне опције претраге: Можете да филтрирате садржај е-поште на основу различитих функција како бисте били сигурни да преносите само релевантне податке.
 • Подржава масовне миграције: можете да мигрирате много е-порука одједном без утицаја на перформансе алата.
 • Подржава више формата датотека: Овај алат подржава формате датотека као што су ОСТ, ПСТ Мигратор, МБОКС Мигратор, ЕМЛ, ОЛМ Мигратор и ДБКС Мигратор.

Иотасофтваре Емаил Мигратор је плаћена услуга која почиње од 99 УСД по лиценци.

СисТоолс алатка за миграцију е-поште је софтвер за миграцију е-поште са једне платформе на другу. Овај алат вам омогућава да једним додиром преместите е-пошту из једног или више извора.

СисТоолс алатка за миграцију е-поште ће брзо преместити све ставке из вашег поштанског сандучета, као што су календари, контакти, прилози и документи, на одредиште. Увек можете поново да покушате да пошаљете неуспеле ставке или да поново покренете целу миграцију у случају неуспеха.

Карактеристике

 • Истовремене миграције: Користите функцију истовремене миграције и започните групне преносе до 40 поштанских сандучића одједном.
 • Извештаји о миграцији: У зависности од ваших потреба, можете да генеришете збирне или детаљне извештаје о миграцији.
 • Селективне миграције: Филтрирајте своје е-поруке на основу датума, садржаја, пошиљалаца или прималаца и извршите селективне миграције.
 • Миграција са домена на домен: Помоћу СисТоолс алатке за миграцију е-поште можете пренети са истог домена, као што је Оффице 365 у Оффице 365, на други домен.
  Како додати тренутни датум и време у Гоогле табеле

СисТоолс алатка за миграцију е-поште има различите пакете почевши од 5,00 УСД по кориснику.

Адвик алатка за миграцију е-поште је софтвер за основне и напредне миграције е-поште. Овај алат подржава више од 300 провајдера е-поште, а такође можете да сачувате е-пошту на свом рачунару у више од 15 формата. Адвик Емаил Мигратион има интерфејс прилагођен кориснику; није вам потребно техничко знање да бисте започели миграцију.

Карактеристике

 • Групне миграције: Не морате да трошите много времена на миграцију е-поште јер можете да извршите групне трансфере једним кликом.
 • Високо компатибилан: Адвик Емаил Мигратион је компатибилан са већином клијената е-поште, и на тај начин можете пренети поштанске сандучиће из било ког извора.
 • Изаберите миграције фасцикли: Не морате да преносите све своје смеће јер можете да филтрирате е-поруке за пренос помоћу ове алатке.
 • Неограничене миграције: Не постоје ограничења за број е-порука које можете да мигрирате са једног налога на други када користите овај алат.

Адвик алатка за миграцију е-поште има различите плаћене пакете почевши од 99 УСД по лиценци.

БитРецовер чаробњак за миграцију е-поште

БитРецовер чаробњак за миграцију е-поште је савршено решење за миграцију услуга е-поште са онлајн услуга заснованих у облаку на жељене клијенте е-поште и формате. Овај алат је компатибилан са 91+ клијентима е-поште и може да преноси поштанске сандучиће са онлајн на десктоп клијентске услуге. Овај алат безбедно преноси све е-поруке и можете бити сигурни да нико неће пресрести ваше податке.

Карактеристике

 • Групна миграција е-поште: Пословни корисници ове алатке могу уживати у масовним/паралелним трансферима и уштедети на времену.
 • Доследност у структури датотека и фасцикли: Све резултирајуће поруке е-поште ће задржати оригиналну структуру датотеке и фасцикле.
 • Мултиплатформа: Чаробњак за миграцију е-поште БитРецовер доступан је за кориснике мацОС-а и Виндовс-а.
 • Вишеструке структуре именовања датотека: Можете лако управљати резултирајућим имејловима и датотекама користећи структуру именовања датотека на овом алату.

БитРецовер чаробњак за миграцију е-поште има различите пакете почевши од 99 долара за трајну лиценцу.

Трансенд

Трансенд је алатка која помаже корисницима да мигрирају е-пошту са свим њиховим садржајем, као што су поруке, прилози и фасцикле. Алат је дизајниран тако да буде једноставан за коришћење и не морате да будете техничари да бисте започели. Алат вас уверава да неће бити застоја током трансфера и да ће све миграције проћи.

Карактеристике

 • Једноставан за коришћење: Трансенд има невероватну корисничку конзолу на којој можете да обављате своје миграције без икакве помоћи. Међутим, ако сте заузети, можете препустити стручњацима да све ураде уместо вас.
 • Валидације: Овај алат вам омогућава да потврдите све резултате како бисте били сигурни да ћете добити оно за шта сте се пријавили.
 • Ради са различитим клијентима е-поште: можете да мигрирате поштанске сандучиће из различитих извора на одредишта као што су Екцханге, Мицрософт 365, Амазон Воркмаил, Гоогле Воркспаце и Нотес Домино.

Трансендове цене су засноване на вашим потребама миграције.

Закључак

Сада имате листу алата за миграцију е-поште за миграцију поштанских сандучића са једног клијента е-поште или провајдера пословног хостинга е-поште на други. Разлози за миграцију е-поште могу се разликовати од појединца до појединца. Међутим, идеална алатка би требало да одржава структуре ваших фасцикли, омогућава масовне преносе, одржава интегритет података и буде приступачна. Срећна миграција!