10 најбољих апликација за изградњу кредита за здрав резултат

На правом сте месту ако покушавате да подигнете свој кредитни резултат. Истражили смо и саставили листу најбоље оцењених апликација за подизање кредита доступних за Андроид и иОС паметне телефоне.

Када одлучују да ли да вам дају зајам или не, зајмодавци ће погледати ваш кредитни резултат. Услови кредита које су спремни да понуде зависе од вашег кредитног резултата. Ваш кредитни резултат може значајно утицати на ваш живот, иако је само троцифрени број.

Срећом, можете се ослонити на апликације за изградњу кредита за управљање и повећање кредитног резултата. Да бисмо вам помогли да одлучите који је најбољи и најсигурнији избор, говорићемо о њиховим карактеристикама и потенцијалу да вам помогну у успостављању солидног кредитног рејтинга.

Шта је апликација за изградњу кредита?

Сада више него икада, можете побољшати свој кредитни резултат пријављивањем за кредитне картице и коришћењем апликација и услуга које помажу у развоју кредита. Апликације за изградњу кредита су дизајниране да помогну људима да изграде свој кредит и добију приступ бољим финансијским услугама.

Обично ове апликације дају потрошачима приступ услугама за праћење кредита, које их обавештавају ако се њихови кредитни извештаји промене. Чак су и индивидуално кредитно саветовање и понуде зајма доступни преко неких апликација.

Ове апликације нуде платформу прилагођену кориснику за праћење њихове кредитне историје, разумевање њихове кредитне оцене и доношење мудрих финансијских одлука. Функције апликације за изградњу кредита разликују се од добављача, али већина нуди следеће опције:

  • Праћење кредитног резултата
  • Мониторинг кредитних извештаја
  • Алати за буџетирање
  • Цредит Едуцатион
  • Понуде зајма
  • Цредит Адвице
  • Ресурси финансијске писмености

Погодност праћења нечијег кредитног резултата и активности са централизоване локације чини апликације за изградњу кредита једним од најомиљенијих избора.

Корисници могу побољшати свој кредит и успоставити одговорну историју задуживања користећи апликацију за развој кредита, повећавајући могућности будућег прихода.

Како апликације за изградњу кредита помажу да се изгради добар кредитни резултат

Апликације за изградњу кредита могу вам помоћи у успостављању и одржавању доброг кредитног резултата нудећи персонализоване савете и упутства о томе како да то урадите.

Пратите своју кредитну оцену

Дајући вам персонализована ажурирања о вашем кредитном резултату и кредитној историји, апликације за изградњу кредита олакшавају праћење вашег кредитног резултата. На тај начин можете пратити промене у свом резултату и видети све потенцијалне проблеме.

  Направите мобилну апликацију без кодирања са ових 9 платформи

Плаћају рачуне

Кредитне апликације вас одмах подсећају да плаћате своје рачуне на време како бисте спречили закашњеле казне. Радећи ово, моћи ћете да задржите високу кредитну оцену и избегнете било какве негативне ефекте.

Успоставите буџет

Они вам помажу у постављању плана потрошње и праћењу тога. Ово ће вам омогућити да добро управљате својим новцем и да будете сигурни да плаћате дугове на време.

Пратите активност своје кредитне картице

Они пазе на коришћење ваше кредитне картице у ваше име и брзо вас обавештавају о свакој могућој преварној активности ако је пронађу. На овај начин се можете заштитити од преваре са кредитним картицама и крађе идентитета.

Сада када знате колико је кључно да се одлучите за апликацију за изградњу кредита да бисте изградили здрав кредитни резултат, хајде да погледамо најпопуларније апликације које можете изабрати и да постигнете своје кредитне циљеве.

СеедФи

СеедФи је апликација за изградњу кредита која омогућава корисницима да изграде кредит и добију зајмове са ниском каматом. Корисници могу да користе апликацију да креирају план плаћања, прате своја плаћања и добију повратне информације о својим кредитним резултатима. Такође помаже корисницима у праћењу њиховог напретка и предузимању проактивних корака за побољшање својих кредитних резултата.

Поред тога, СеедФи корисницима нуди приступ кредитима са ниским каматама, едукативним материјалима и информацијама које ће им помоћи да схвате вредност успостављања доброг кредита. И власници иОС и Андроид паметних телефона могу преузети апликацију.

Екпериан

Екпериан је невероватан софтвер за изградњу кредита због својих једноставних и прилагодљивих понуда. Упркос томе што је бесплатна апликација, клијентима пружа ресурсе и знање који су им потребни да успоставе солидну кредитну основу и прате своју кредитну историју. Ова апликација се може преузети са Гоогле Плаи Сторе-а и Апп Сторе-а.

Неке значајне понуде компаније Екпериан су:

● Поређење кредита: Апликација омогућава корисницима да упореде кредитне понуде различитих зајмодаваца како би пронашли најбољу понуду за њих.

● Кредитна историја: Корисници могу да виде своју кредитну историју, прегледају кредитне упите и оспоравају нетачности користећи апликацију.

Селф

Узимањем зајма и стављањем средстава на ЦД (потврду о депозиту) у ваше име, Селф, добро позната апликација за изградњу кредита, може вам помоћи да побољшате свој кредитни резултат.

  Започните свој билтен и зарадите помоћу ових решења

Након тога, ви ћете заказати своје месечне уплате, а Селф Инц. ће послати годишњи извештај трима великим кредитним бироима са детаљима о вашој историји плаћања.

То је још боље јер може значајно повећати вашу кредитну оцену, а да не захтева од вас да проверавате кредитну способност или да оштетите свој кредитни резултат тешким испитивањем. Када завршите са отплатом зајма за изградњу кредита Селф-а, ваш резултат ће се у потпуности променити, што ће вам дугорочно уштедети новац.

Можете да преузмете апликацију на своје Андроид и иОС уређаје и да прегледате своје месечне кредитне извештаје сваког месеца у покрету.

Кикофф

Кикофф Цредит Буилдинг Апп је иновативна апликација дизајнирана да помогне корисницима да изграде и одрже јак кредитни резултат. Опремљен је широким спектром функција које помажу корисницима да побољшају свој кредитни статус, од праћења њиховог кредитног резултата и коришћења до аплицирања за кредитне картице и зајмове. Апликација је доступна на иОС-у и Андроид-у.

Можете одмах отворити Кикофф кредитни рачун. Ограничење је да се кредитна линија може користити само у Кикофф продавници.

Морате извршити плаћања на време након коришћења кредитне линије да бисте повећали свој кредитни резултат. Иако кредитну линију можете да користите само у Кикофф продавници, нема накнада, административних, годишњих, касних или камата.

Гровцредит

Гровцредит нуди приступачна и приступачна чланства и извештава о плаћању рачуна све три кредитне агенције. Ова функција га чини да се истиче међу различитим апликацијама на листи.

Као резултат тога, рангира се као једна од најбољих апликација доступних на иОС и Андроид паметним телефонима када покушава да успостави брз кредит и остане на малом буџету. Ваша граница потрошње би у почетку могла бити на ниском нивоу.

Ипак, апликација Гровцредит ће повремено подизати стање и померати вас на веће ограничење потрошње након што извршите одређени број правовремених уплата.

Монеилион

МонеиЛион је одличан избор без обзира да ли треба да направите кредитну историју по први пут или покушате да повратите свој кредит након вишеструких неуспеха.

Овај најсавременији алат нуди неке од најбољих доступних функција, укључујући Монеилион-ов ексклузивни креатор кредита, који вам омогућава да одмах успоставите кредит.

Цредит Буилдер Плус пружа тренутни приступ средствима, за разлику од других програма који вас приморавају да чекате док се ваш кредит у потпуности не исплати. Ако сте спремни да преузмете контролу над својом финансијском будућношћу, одмах користите ову апликацију за изградњу кредита на свом иОС или Андроид уређају.

  4 најбоље веб странице за родитеље деце са аутизмом

Бригит

Бригит је једна од јединствених апликација које заслужују помињање на листи јер вам омогућава да добијете кредит за изградњу кредита на рате са 0% камате.

Ниска цена, велика флексибилност и широк приступ финансијским алатима које нуди апликација чине је јединственом услугом, посебно за кориснике са малим буџетом који имају лошу кредитну способност или немају кредитни резултат. И иОС и Андроид корисници могу да преузму ову апликацију.

Ако се пријавите за њихов бесплатни план, можете користити неке од Бригитиних финансијских и буџетских алата чак и ако немате новца.

Сабле

Са обезбеђеном кредитном картицом од Сабле-а, можете лако да изградите кредит. У зависности од тога како користите картицу, могли бисте бити надограђени на необезбеђену кредитну картицу за само четири месеца.

Сабле се може показати као најбоља апликација за вас ако поседујете новац и способни сте да депонујете и плаћате на време. Апликација је компатибилна са Андроид и иОС паметним телефонима.

Апликација не наплаћује месечне накнаде, тако да ће такође бити лака за ваш џеп, а истовремено ће вам омогућити да почнете да градите кредит.

Цредит Сесаме

Цредит Сесаме је бесплатна апликација за изградњу кредита која помаже корисницима да прате своје кредитне резултате и предузму кораке ка побољшању кредита. Пружа персонализоване, корисне савете и помаже корисницима да преузму контролу над својим финансијама и изграде кредит.

Апликација ће евидентирати део ваших месечних дебитних куповина кредитним бироима како би приказала историју правовремених плаћања. Можете лако да приступите свом кредитном резултату из иОС и Андроид верзија апликације.

Ектра је створио прву дебитну картицу коју су потрошачи могли да користе за генерисање и стварање кредита, што је чини пиониром у апликацијама за креирање кредита.

Кредитна линија се може издати одмах без провере кредитне способности, а пошто је то дигитална картица, а не физичка, можете одмах почети да је користите ако вам је новац потребан брзо. Ектра нуди до 1% наградних поена када обављате свакодневне куповине као што су дељене вожње, кафе и рачуни за телефон.

Пошто је Ектра компатибилан са Андроид и иОС паметним телефонима, лако је доступан са било ког места.

Закључак

То су најбоље апликације за изградњу кредита на које смо наишли у нашем истраживању. Најбољи софтвер за изградњу кредита за вас може зависити од ваших индивидуалних захтева. Имате довољно новца да положите новац на осигурану картицу. Алтернативно, можете одлучити да је скромна месечна уплата у складу са вашом финансијском ситуацијом.

Можда ћете желети и механизам за примање кредита за куповине које сте претходно обавили. Без обзира на сценарио у коме сте заглављени, ове апликације ће вам сигурно помоћи да побољшате свој кредитни резултат.