10 најбољих апликација за певање караока за Андроид и иОС

Да ли се и ви бавите певањем? Ако јесте, онда сте на правом месту, јер ћемо у овом чланку говорити о неким од најбољих апликација за караоке певање.

Певање је један од уобичајених аспеката нашег живота. Неки људи показују своје емоције кроз песме. Уместо тога, певање има много предности: повећава самопоштовање и самопоуздање, промовише социјалну инклузију и развија вештину, на пример.

Караоке је облик певања. Караоке певање је врста интерактивне забаве. Сама реч караоке значи „певање без музике“. Певање без музике значи да ћете добити снимке песама без речи.

Шта је караоке певање?

Људи могу сами да певају речи и уживају у овоме. Обично је то инструментална верзија песама. Главна разлика између просечне песме и караока је одсуство главног вокала.

Певачи аматери могу уживати у благодетима караоке певања. Они могу да вежбају и унапреде свој вокални квалитет. Караоке омогућавају будућим певачима да буду самопоуздани.

Караоке такође могу побољшати ваше физичко и ментално здравље. Иако ублажава стрес, опушта ваш ум и забавља вас тако што вас држи ангажованим. Текстови, музика и инструменти несумњиво побољшавају искуство.

Данас су караоке апликације на листи трендова корисника паметних телефона. Штавише, ове апликације су умањиле баријеру између професионалних певача и домаћих аматера.

Певачи аматери такође могу постићи добру репутацију са ових малих платформи. Ако сте заинтересовани да пронађете платформу за караоке певање, дошли сте на право одредиште.

Испод су наведене функције које морају бити присутне у вашој апликацији за караоке. Даље, погледаћемо друштвене ситуације у којима се могу користити апликације за караоке певање.

На шта треба обратити пажњу приликом одабира караоке апликација?

Најпопуларнији софтвер за караоке певање има неколико јединствених карактеристика, као што су дуети, гласовни ефекти и широк спектар популарних песама.

Дакле, пре него што даље копате, погледајте карактеристике које мора имати савршена апликација за караоке певање.

Следе карактеристике на које треба обратити пажњу приликом одабира савршене за њих:

  • Значајан каталог песама: апликација која нуди широк спектар песама биће најбоља. Песма коју тражите можда није присутна у апликацији која има изабране песме.
  • Лака за коришћење и једноставна навигација: Подстиче вас да научите како да користите ту апликацију без тражења помоћи од других.
  • Функција аутоматског подешавања и корекције висине тона: Функције аутоматског подешавања и корекције висине тона вам помажу да надоградите квалитет звука.
  • Дует опција: Удвостручите забаву корисника тако што ћете им омогућити да наступају са пријатељима или другим певачима на мрежи.
  • Ефекти модулације гласа: За додавање професионалног додира песмама које певају певачи аматери.
  • Доступност стихова: Доступни су покретни текстови који воде певача аматера да остане на правом путу док пева песму. Ако се певач збуни док пева, помоћи ће им стихови.
  Нове функције у Фирефок-у 39 за десктоп и Андроид

На крају, али не и најмање важно, је опција дељења. Опција дељења ће омогућити корисницима да поделе свој учинак са другима на апликацији и другим платформама друштвених медија, као што су Фацебоок и ВхатсАпп.

Неке апликације такође нуде различите функције које омогућавају корисницима да сниме видео соло или са својим пријатељима.

Уместо свих ових горе поменутих функција, треба тражити апликацију која несметано ради на веб, Андроид и иОС платформама.

Сада се поставља питање коју апликацију одабрати за боље искуство за бољи квалитет звука. Па, зависи од тебе. Одредите шта тражите. Које функције желите да буду у апликацији?

Да бисмо вам помогли да сузите своје мишљење о томе које ћете инсталирати, навели смо неколико апликација за караоке певање и њихове карактеристике. Поред тога, ове апликације су бесплатне за коришћење.

Дакле, без даљег одлагања, хајде да детаљно погледамо следеће апликације.

СтарМакер

Први софтвер на овој листи доступан иу Гоогле Плаи Сторе-у и Аппле Сторе-у је СтарМакер – Синг Караоке сонгс. Милиони љубитеља караока преферирају апликацију.

Огромна и прилагођена библиотека песама вам омогућава да изаберете сваку врсту песме, било поп песму или регионалну.

Ове професионалне функције омогућавају корисницима да уређују и деле своје гласове широм света путем било које платформе друштвених медија. Дует опција омогућава корисницима да удвоструче своју забаву омогућавајући им да певају са својим пријатељима. Што је најважније, СтарМакер омогућава корисницима да сарађују са професионалним певачима поред ових функција.

Смуле

Још једна апликација доступна у Гоогле Плаи Сторе-у и Аппле Сторе-у за караоке певање је Смуле. Смуле је међу најбоље оцењеним апликацијама за певање. Певачи аматери се руководе покретним текстовима у случају да дође до забуне. Корисник може да пева УЖИВО или да сними свој наступ.

Различите функције модулације гласа и ефекти дају професионалну ноту вашој музици. Доступна је опција детекције и корекције висине тона за фино подешавање певача.

Певачи могу да закаче свој најбољи наступ и поделе га на свом Смуле профилу. Без обзира да ли желите да вежбате или певате, можете да се бавите и једним и другим да бисте се изразили. Стога је ова апликација представљена у Гоогле Плаи најбољим апликацијама за апликације због својих 100+ милиона преузимања. Најбољи део Смулеа је то што можете изводити или вежбати дуете чак и са међународним певачима.

певај (всинг)

Синг (Всинг) је међу најбољим иОС караоке апликацијама. Апликација садржи огромну колекцију песама. Свака врста песама је доступна у овој апликацији, од старих класика до поп песама.

Доступни су различити распони аудио ефеката како бисте осигурали ваше фантастичне перформансе. Функције попут обраде гласа и аутоматског подешавања су такође доступне у апликацији.

Всинг вам пружа фантастичну платформу да покажете свој таленат. Ова апликација вам такође омогућава да наступате у дуетима или групним песмама са пријатељима широм света.

  Како поправити упозорења која се не одбацују аутоматски у иОС-у 10

Певај караоке

Апликација Синг Караоке омогућава корисницима да одаберу своје омиљене песме за своје караоке извођење. У овој апликацији је доступан широк спектар песама, од популарних до регионалних. Апликација је првенствено бесплатна за коришћење, али њена премиум верзија такође има функције напредног нивоа.

Апликација Синг Караоке омогућава корисницима да снимају себе док певају. Роллинг стихови помажу певачима аматерима да певају синхронизовано без икаквих препрека. Апликација има веома једноставан интерфејс и навигацију, што је чини лаком за коришћење. Корисници могу да снимају и деле свој наступ са ким год желе – једна од одличних опција за караоке певање.

Караоке песме

Само име подсећа на функцију и карактеристике ове апликације Караоке песме. Ова апликација служи свакој функцији коју мора да има апликација за певање караока. Различити жанрови песама са њиховим текстовима доступни су у прилагођеној библиотеци караоке песама.

Корисници могу лако да сниме и поделе песму коју певају. Његов интерфејс једноставан за коришћење омогућава корисницима да користе апликацију без тражења било чије помоћи или навигације.

Поред тога, певачи аматери могу да науче много о контроли тона, аутоматском подешавању, едитовању гласа, аранжирању караоке дела итд. Корисници могу да искористе предности ове одличне апликације из Аппле Сторе-а. Апликација је доступна за бесплатну инсталацију уз куповину апликације.

Караоке -Синг

Караоке – Синг је дизајнирао Ионкее Мусиц. То је бесплатна апликација која омогућава корисницима да певају и снимају песме са текстовима без ограничења. Присутно је неколико функција које доводе ваше перформансе до високог нивоа. Пружа интерфејс који је једноставан за коришћење и веома интуитиван.

Поред тога, ту је и функција котрљајућих текстова. Корисници могу да повежу ову караоке апликацију са својим интелигентним телевизорима користећи њене напредне функције.

Опција ‘Дели’ омогућава корисницима да лако деле своје снимљене караоке са пријатељима и породицом или чак на било којој платформи друштвених медија. Апликација има неколико гласовних ефеката који могу променити гласовни излаз.

Глас

Подигните ниво забаве уз Тхе Воице. Можете уживати у функцијама на професионалном нивоу ове апликације, а да не користите ни један пени бесплатно. Све популарне песме су доступне у само једној апликацији. Зар ово није невероватно?

Корисници могу да креирају видео снимљене караоке користећи јединствене филтере и ефекте. Његове уграђене функције мењају ваш звук. Поред функција певања, апликација подржава и видео филтере.

Дует опција вам такође омогућава да снимите караоке са пријатељима. Поред тога, Тхе Воице вам омогућава да делите снимке са више од 100 милиона публике. Што је најважније, апликација за караоке Воице омогућава корисницима да гледају јединствене омоте и комуницирају са другим познатим певачима.

Певај+ Караоке

Синг+ Караоке је више од традиционалне апликације за караоке. Можете да комуницирате са својим пријатељима у апликацији у реалном времену помоћу микрофона. Његови висококвалитетни звучни ефекти унапређују ваше гласовне снимке и подижу их на следећи ниво. Штавише, његова огромна библиотека бесплатних песама ће вас највише привући.

  Како набавити Андроид 4.4.3 на Некус уређајима [OTA + Manual Update]

Поред тога, милиони бесплатних песама, од рока, попа и репа до класике, доступни су на једној платформи. Омогућава вам да одржавате свој профил додавањем врхунске колекције снимљених караока. Можете да ажурирате свој учинак помоћу његове иновативне функције АИ бодовања.

Неколико инструмената и прилагођених „уради сам“ нумера је доступно за коришћење. Све у свему, апликација Синг+ Караоке је невероватан начин за изражавање емоција и интеракцију са новим пријатељима.

КараФун

Љубитељи поп хитова, ево најбоље караоке апликације за све вас. КараФун је дизајниран на начин да испуњава све потребе љубитеља поп песме.

Можете пронаћи савршено прилагођене песме у сваком жанру. Свака врста песама са стиховима је доступна на Парти плејлисти, од хитова деценије до најновијих топ листа.

Штавише, садржи сесију нових песама у којима можете брзо да добијете све недавно објављене песме у облику караока. Кориснички интерфејс је дизајниран са минималним и чистим опцијама како би се избегла додатна забуна током померања фееда.

Оно што је најважније, најбољи део коришћења ове караоке апликације је њена доступност у офлајн режиму. Па шта чекате? Пребаците се на КараФун – Караоке Парти за боље искуство караоке певања.

ја певам

иСинг – Синг & Рецорд Караоке је савршен за оне који желе да потроше на нешто друго осим наменске машине за караоке. Омогућава својим корисницима да сниме своје караоке и објаве их на свом профилу. Огромна колекција прилагођених библиотека песама омогућава корисницима да изаберу своје омиљене.

Још једна предност коришћења ове караоке апликације је та што омогућава корисницима да подесе јачину, висину и темпо песме по својој жељи. Ово можете лако да искористите у Плаи Сторе-у или Аппле Сторе-у.

Чак и након снимања, можете да унесете измене у складу са њима пре него што га поделите на другим платформама. Окретање вишејезичних текстова испод екрана помаже вам да перфектно рецитујете стихове. Укратко, иСинг – Синг & Рецорд Караоке апликација је једна од мојих омиљених.

Закључак

Музика је најбољи начин да смиримо своје умове. У свакој ситници можемо пронаћи смисао за музику. Укратко, караоке певање уз забаву благосиља нас са неколико предности. Караоке певање је помогло многим људима да остваре своје циљеве и остваре своје снове.

Штавише, широк спектар прилагођених библиотека популарних песама пружа бројне функције које чине ваш глас мелодичним.

Међутим, са караоке апликацијама, не прилагођавање и уређивање гласа постаје лакше. Ове апликације су бесплатне. Можете тестирати горенаведене апликације да бисте пронашли ону која ће вам побољшати искуство певања у караокама.

Такође можете истражити неке апликације за уклањање вокала да бисте креирали караоке или ДЈ миксеве.