10 најбољих брава за врата са тастатуром за кућну безбедност без муке

Данас технологија трансформише побољшање дома инвентивним и оригиналним решењима. Системи паметних кућа и алати за виртуелну стварност револуционишу начин на који побољшавамо наше домове.

Штавише, технологија се креативно шири у области побољшања дома са 3Д штампањем за кућну опрему и енергетски ефикасна решења. Изгледи су неограничени, пружајући власницима кућа узбудљиве могућности да побољшају свој животни простор користећи најсавременије технологије.

Сигурност дома није изузетак у овој области. Дакле, ако желите сигуран начин да заштитите свој дом, не тражите даље. Браве за врата са тастатуром су ту да учине ваш живот глатким и без муке. Хајде, хајде да истражимо више о томе.

Шта су браве на вратима са тастатуром?

Браве за врата са тастатуром су врста сигурносне браве која користи тастатуру за приступ. Обично се састоје од тастатуре, контролне табле, механизма за закључавање и извора напајања и могу укључивати додатне функције као што су аларми.

Тастатуре су панели са дугмадима или тастерима, обично са решеткастим шаблоном. Конструкција се може направити од пластике, метала или других.

Међутим, контролна табла обрађује унос са тастатуре да би утврдила да ли је унета комбинација исправна. Механизам закључавања физички осигурава врата или капију и може се моторно или механички активирати.

За закључавање тастатуре потребан је извор напајања, који могу бити батерије, жичана електрична веза или комбинација оба. Као резултат тога, браве тастатуре на батерије су популарне због своје лакоће уградње.

Људи обично користе закључавање тастатуре да осигурају улазне тачке у стамбеним, пословним и индустријским окружењима.

Браве за врата са тастатуром у односу на традиционалне браве за врата

Ево неких од разлога зашто су закључавање тастатуре боље од традиционалних брава:

  • Лак приступ: Браве на вратима са тастатуром пружају згодан и лак начин за улазак без потребе за физичким кључевима.
  • Погодност без кључа: Браве на вратима са тастатуром елиминишу ослањање на физичке кључеве, смањујући ризик од губитка или крађе кључева и пружају могућност уласка без кључа.
  • Прилагодљиви кодови: Браве на вратима са тастатуром нуде флексибилност за лаку промену приступних кодова, чинећи једноставним одобравање или опозив приступа по потреби.
  • Напредна безбедност: Браве на тастатури имају софистициране безбедносне мере које ефикасно спречавају неовлашћени улазак.
  • Побољшана контрола приступа: Браве на вратима са тастатуром нуде побољшану контролу приступа дозвољавајући јединствене кодове за различите кориснике, пружајући прецизну контролу над дозволама за улазак.
  • Могућност праћења ревизије: Неке браве на вратима са тастатуром имају уграђене функције праћења које воде евиденцију покушаја приступа, повећавајући безбедност и одговорност.
  • Могућност даљинског приступа: Неке браве на вратима са тастатуром могу се контролисати даљински преко паметних телефона или других уређаја, додајући погодност и флексибилност управљању приступом.
  Наука о подацима наспрам аналитике података – који пут у каријери у подацима треба следити?

Истражите неке од најбољих брава на вратима са тастатуром за сигурност дома без проблема.

ТЕЕХО ТЕ001

Закључавање тастатуре ТЕЕХО ТЕ001 је одличан избор за оне који траже сигурност дома без проблема. Брава омогућава једноставан и практичан унос лозинке са 20 приступних кодова и привременим кодом за госте. Такође укључује једнократни ПИН код и функције паметног закључавања, као што су аутоматско закључавање и аутоматско закључавање једним додиром.

Његова чврста конструкција од легуре алуминијума, отпорност на временске услове и заштита корисничког кода против провиривања обезбеђују поуздану сигурност дома. Ова брава се лако уклапа у отворе на вратима од 2-1/8″, али није погодна за рупе на вратима од 38 мм. Браву можете лако уградити одвијачем, а произвођач обезбеђује доживотну услугу након продаје.

Зовилл електронска тастатура

Закључавање врата са тастатуром Зовилл нуди згодан улаз без кључа са више метода откључавања. Ово олакшава приступ вашем дому без тражења кључева. Такође можете одмах закључати своја врата притиском и држањем било којег дугмета 2 секунде када излазите. Можете програмирати браву са до 21 корисничким кодом за породицу, пријатеље, извођаче или шетаче паса.

Поседује заштиту лозинком против провиривања ради побољшане безбедности. Поред тога, брава има модеран и свестран дизајн који може да уклопи било коју врсту декорације за ваша врата. Зовилл нуди једногодишњу гаранцију на производ и доживотну постпродајну услугу купцима, осигуравајући сигурност и издржљивост њихове браве.

Електронска тастатура Амазон Басицс

Амазон Басицс закључавање тастатуре омогућава улазак без кључа и безбедне моторизоване клинове. Испуњава АНСИ 3 стандарде за сигурност и снагу. Има шест прилагодљивих корисничких кодова за лако програмирање и одговара дебљинама врата од 1-3/8 до 1-3/4 инча. Произвођачи праве браву од чврстих материјала од цинка, челика и нерђајућег челика, са реверзибилном полугом и резом подесивом у 6 смерова.

Такође обезбеђује правилно пристајање мерењем полеђине врата, попречног отвора и дебљине. Погодан је само за унутрашњу употребу. Инсталација је једноставна помоћу шрафцигера, а брава долази са Амазон Басицс 1-годишњом ограниченом гаранцијом.

  13 професионалних шаблона профила компаније за упечатљиве утиске

Веисе брава за врата са отиском прста

Веисе брава за врата са отиском прста нуди сигурно и брзо откључавање у року од 0,3 секунде са стопом препознавања од 99,99%. Такође пружа више метода откључавања, укључујући отиске прстију, лозинке, једнократне кодове и кључеве. Ова брава за врата са тастатуром са ручком је издржљива и отпорна на временске услове, са АНСИ Граде 3 сертификатом и ИП54 оценом.

Може да ради на температурама од -31 °Ф до 158 °Ф више од годину дана користећи 4 АА батерије. Брава има опције аутоматског закључавања и закључавања једним додиром, савршене за брзи улазак и излазак. Лако га можете инсталирати само шрафцигером, а компатибилан је са свим америчким стандардним левим и десним вратима. Веисе нуди једногодишњу гаранцију на производ и корисничку подршку.

Сифели брава за улазна врата без кључа

Паметна брава за врата Сифели савршена је за домаћине за краткорочно изнајмљивање, управљање имовином за изнајмљивање и власнике кућа. Можете да генеришете лозинке на даљину и да их делите са својим посетиоцима користећи напредни систем за улазак без кључа 5-у-1.

Систем користи отисак прста, код, фоб, паметни телефон и кључ за откључавање врата. Лако га можете поставити одвијачем, а бравар вам није потребан.

Са опционим Сифели ВиФи Гатеваи-ом, можете даљински да контролишете закључавање, подесите кодове и проверавате евиденцију приступа у реалном времену. Апликација и софтвер су бесплатни за заувек.

Нема скривених трошкова или дугорочних трошкова. Ту је и 30-дневна гаранција поврата новца и 1-годишња гаранција на производ. Такође има доживотну корисничку подршку од датума куповине.

Амазон Басицс Традиционална електронска тастатура

Традиционална електронска тастатура Амазон Басицс пружа прилагодљиви улазак без кључа са закључавањем 1 додиром/временским закључавањем и индикацијом ниског нивоа батерије. Можете га контролисати помоћу тачпеда или традиционалног кључа споља и браве за окретање палца изнутра. Додатно, можете програмирати засун са шест корисничких кодова и привремених кодова за једнократну употребу.

Можете да прилагодите функцију аутоматског закључавања врата да закључате врата након 10-99 секунди. Засун може да стане на врата дебљине од 1-3/8 инча до 1-3/4 инча.

Садржи подесиву браву која одговара свим стандардним припремама врата. Произвођачи обезбеђују све потребне хардверске компоненте; можете лако инсталирати производ помоћу одвијача. Намењен је само за унутрашњу употребу.

Сцхлаге БЕ365 В ЦАМ 716 Цамелот тастатура

Сцхлаге тастатура је закључана брава која нуди удобност и сигурност. Долази са 2 унапред програмирана кода, а породици и пријатељима можете доделити до 19 кодова. Брава има оцену 2/ААА за поуздану безбедност. Производ ради на батерији од 9В и има индикатор слабе батерије.

  9 најбољих софтвера за подршку за предузећа е-трговине

Брава има издржљиве бројеве обложене силиконом који светле када се притисну, што олакшава употребу у мраку. Можете га лако инсталирати само помоћу одвијача. Поред тога, произвођачи обезбеђују ограничену доживотну механичку и завршну гаранцију и трогодишњу гаранцију на електронику.

Квиксет СмартЦоде 955 тастатура

Квиксет СмартЦоде 955 тастатура је издржљива и сигурна, са трајањем батерије до 3 године. Цертифициран је од БХМА као комерцијални степен 2 и ААА за највиши ниво стамбене сигурности.

Брава нуди три различита начина закључавања, укључујући аутоматско закључавање са потребним кодом или кључем за улазак. Такође има режим пролаза, где засун остаје откључан.

Са могућношћу прилагођавања до 30 јединствених корисничких кодова, ова брава је савршена за мала предузећа и јавне услуге за изнајмљивање. Брава је такође реверзибилна за лева и десна врата. Долази са 3-годишњом гаранцијом на електронику и доживотном гаранцијом за механичке и завршне радове.

ТЕЕХО ТЕ002

ТЕЕХО ТЕ002 тастатура пружа згодан начин да приступите свом дому са различитим функцијама закључавања. Укључује једнократни ПИН код и идентификацију отиска прста за сигуран улазак.

Омогућава до 20 јединствених приступних кодова за породице и привремених кодова за госте. Технологија биометријског отиска прста може препознати ваш отисак прста за 0,3 секунде и откључати врата за само 1 секунду.

Брава такође има функцију аутоматског закључавања врата и функцију аутоматског закључавања једним додиром. Поред тога, долази са 30-дневном гаранцијом поврата новца, бесплатном заменом у року од 1 године и доживотном постпродајном услугом за кориснике.

УЛТРАЛОК У-Болт Про

Ултралок У-Болт Про је 6-у-1 систем за улазак без кључа. Комбинује идентификацију отиска прста, тастатуру против пееп-а, паметни телефон, аутоматско откључавање, протресање за отварање и механички кључ.

Корисници могу да контролишу браву преко Блуетоотх-а користећи Ултралок апликацију за паметне телефоне. Такође има ИД отиска прста уживо од 360°, који чува до 100 отисака прстију и до 50 прилагодљивих кодова од 4-8 цифара за резервну копију.

Ултралок паметна брава је АНСИ комерцијална класа 1 сертификована и има ИП65 оцену за прашину и отпорност на временске услове. Произвођачи га дизајнирају тако да издржи топлоту и хладноћу. Инсталација је уради сам, а брава долази са доживотном механичком гаранцијом и 18-месечном електронском гаранцијом.

Завршне речи

Укратко, закључавање врата са тастатуром је једноставно и без проблема за надоградњу кућне безбедности. Можете пронаћи одговарајућу опцију за једноставну замену или напредне функције као што је даљински приступ.

Улагањем у један, можете бити мирни и заштитити своју породицу и имовину. Проверите нашу листу најбољих брава за врата са тастатуром за сигуран начин живота.

Сада можете да проверите и неке паметне браве за врата за ваш дом.