10 најбољих машина за прање под притиском за сјајне чисте површине

Машине за прање под притиском су слатко место између шкрипавих чистих површина и тежње и рибања ка савршеном светлуцавом завршном делу!

Желите да ваш дом увек изгледа чисто? Ове машине за прање под притиском дефинитивно могу бити најбољи избор за вас, без труда.

Данас, када су чистоћа и изглед важнији него икад, машине за прање под притиском постале су познате као неоткривени шампиони хигијене у одржавању куће и индустрије. Машина за прање под притиском може магично да трансформише прљаве површине у беспрекорне, блиставе са само неколико млазница воде под високим притиском.

У овом чланку ћемо видети шта су перачи под притиском и научити о технологији иза њих. Такође ћемо видети зашто су машине за прање под притиском боље од конвенционалних површина за чишћење. На крају, погледаћемо неке од најбољих машина за прање под притиском за сјајне чисте површине, заједно са предностима и недостацима сваке машине за прање под притиском, по мом мишљењу.

Шта је машина за прање под притиском?

Машина за прање под притиском је веома нов уређај у свету чишћења и хигијене. То је механички алат који је користан за чишћење и уклањање прљавштине, прљавштине, масноће, буђи, плесни и других врста загађивача са бројних површина. Мотор или мотор покреће пумпу да би подесила воду пре него што је брзо избаци преко млазнице.

Постоји много различитих величина машина за прање под притиском, од малих, преносивих машина за личну употребу до великих, моћних за индустријску примену. Главна карактеристика машине за прање под притиском је њена способност да произведе снажан, концентрисан млаз воде који можете подесити у смислу притиска и брзине протока у зависности од задатка чишћења који је при руци.

Ових дана људи користе машине за прање под притиском у различите сврхе. Користе их за чишћење својих прљавих аутомобила, неискоришћених травњака и прилаза, олука, намештаја на отвореном и још много тога. Иако је неприкладан за ломљиве предмете, чини магију док чисти прљава места.

Дакле, тамо где не можете да користите роботске усисиваче, не очајавајте, машина за прање под притиском је ту!

Која је технологија иза машине за прање под притиском?

Машина за прање под притиском уклања прљавштину фокусираним прскањем топле или хладне воде под високим притиском. Вода која се брзо креће удара у запрљану површину са огромном кинетичком енергијом, уклањајући прљавштину и прашину сталним млазом ситних удараца чекића. Али пошто је то само вода, већина изазовних површина није погођена.

Машина за прање црпи обичну воду из славине или другог извора воде, убрзава је до високог притиска, а затим је брзо прска кроз пиштољ за окидање из црева. Крај црева може бити опремљен разним додатним прикључцима за чишћење разних предмета.

Зашто су машине за прање под притиском боље од конвенционалних уређаја за чишћење?

У поређењу са конвенционалним методама чишћења, нема сумње да су уређаји за прање под притиском паметни кућни уређаји који пружају неколико предности. Они су популарна опција за разне активности чишћења због својих предности. Погледајмо неколико њих.

 • Перачи под притиском брзо и ефикасно уклањају прљавштину и мрље помоћу водених млазница под високим притиском. Они могу да обављају послове у мањем делу времена у поређењу са конвенционалним техникама.
 • Они троше мање воде од других метода чишћења. То је због тога колико боље млаз воде под притиском чисти предвиђену површину.
 • Перачи под притиском су ефикасни на различитим површинама, укључујући палубе, тротоаре и спољашњост зграда, поред аутомобила и прилаза. Имају више млазница и подешавања притиска за различите задатке.
 • Перачи под притиском често користе само воду за чишћење, елиминишући хемијске захтеве. Ово је економичније и еколошки повољније.
 • Они су ефикасни у уклањању алги, буђи и гљивица.
 • Ефикасност машина за прање под притиском елиминише потребу за рибањем, што штеди време и рад.
 • Перачи под притиском се обично користе за тешко чишћење у индустријским и комерцијалним окружењима ради бољег одржавања објеката.
 • Перачи под притиском су у стању да дају резултате чишћења највишег калибра.
 • Они могу продужити животни век површина враћањем њиховог изгледа и обављањем одржавања и рестаурације.
 • Перачи под притиском могу довести до дугорочне уштеде, упркос чињеници да њихов почетни трошак може бити скуп.

Како бирате машину за прање под притиском?

Различити параметри, укључујући проток воде и притисак, утичу на ефикасност и ефикасност уређаја за прање под притиском. Машина за прање под притиском мора бити у стању да постигне две ствари да би успешно очистила површину. Површина за прање мора се прво очистити од прљавштине и прљавштине, а затим испрати.

ПСИ, или фунти по квадратном инчу, је делимична мера јединице за њен капацитет да изврши прву акцију и повезана је са притиском. ГПМ (галони у минути) је јединица која се користи да изрази колико добро може да изврши другу операцију и повезана је са протоком воде.

Што је већи ГПМ, већа је површина коју машина за прање под притиском може да очисти за један минут. Док ПСИ типичне машине за прање под притиском може да достигне 2000+ ПСИ, њен типичан проток је између 1-2 ГПМ. Требало би да проверите ПСИ и ГПМ ваше машине за прање под притиском у складу са вашим потребама и чишћењем које ћете радити са њим.

Сада ћете имати јасну идеју о томе како да изаберете машину за прање под притиском. Дакле, скочимо на листу најбољих машина за прање под притиском коју сам саставио за вас!

А-иТецх

Са својим снажним четворотактним мотором, А-иТецх машина за прање под притиском на гас чини чишћење једноставним за свакога. Мотор има максималну снагу од 7 КС, оцену за прање под високим притиском од 2700 ПСИ и 2,3 ГПМ. Уз ову машину за прање под притиском је укључено црево дужине 25 стопа како би се повећао радни простор и побољшала ефикасност.

Прос

 • Лако се склапа
 • Обезбеђује снажан притисак воде
 • Веома једноставан за употребу

Цонс

 • Можда ће бити потребна замена црева и врхова млазница
 • Притисак воде се не може лако подесити

Точкови на овој машини за прање под притиском, који су точкови од 8 инча*2, су његова најбоља карактеристика. Омогућава вам да брзо померате машину за прање под високим притиском и да је стабилно држите на тлу током чишћења.

Ова машина за прање под високим притиском од 2700 ПСИ укључује плочу за складиштење у којој се налази црево под притиском и врхови млазница за прскање. Лако можете очистити свој прилаз, ограду, аутомобил и друге површине помоћу А-иТецх машине за прање под притиском.

Хонгдонг

Хонгдонг електрична машина за прање под притиском има чврсти мотор од 1800 вати који производи максималну снагу чишћења од 4000 ПСИ + 2,6 ГПМ. Сигурносна брава која долази са овом машином за прање под притиском спречава децу да ненамерно активирају топ за прскање. За испуњавање различитих захтева и циљева, укључује неколико врста млазница.

Преносни уређаји за прање под високим притиском имају сваки свој додатак који виси на кукама. Због јединствених точкова, мобилна машина за прање веша је практична и једноставна за транспорт као и мобилна торбица за колица.

Прос

 • Долази са великим точковима за већу удобност
 • Има метални улаз
 • Долази са додатном сигурносном бравом

Цонс

 • Троши више електричне енергије од других машина за прање веша

Систем Тотал Стоп (ТСС) ове машине за прање под притиском је њена најбоља карактеристика. ТСС узрокује да се мотор аутоматски искључи када се окидач отпусти, чиме се штеди енергија и продужава животни век пумпе. Може се користити за чишћење аутомобила, мотоцикала, ограда, шеталишта, зидова, башта, дворишта, намештаја за терасу итд.

ПовРите

Електрична машина за прање под притиском ПовРите производи притисак воде до 3800 ПСИ и проток воде од 2,4 ГПМ за брзо и лако уклањање чак и најјаче прљавштине. Има 3-годишњу гаранцију и Н-ЦОР пумпу, која је јака, некорозивна и такође не захтева одржавање. Цео систем се може брзо и без напора саставити за употребу.

Прос

 • Лаган и лак за ношење
 • Има једноставне контролне дугмад и једноставан је за употребу

Цонс

 • Не долази са одговарајућим упутством за употребу
 • Дршка није добро повезана

Постоје четири различите врсте врхова укључених у машину за прање под притиском. Врх од 0° примењује екстремни притисак да разбије круте материјале на тврдим површинама.

Врх од 15° врши огроман притисак на бетон и друге тврде површине. Врх од 25° врши благи притисак на меке површине као што су дрвене палубе и винилне облоге. Врх од 40° обезбеђује низак притисак за прозоре и параване са деликатним површинама.

Греенворкс

Са својих 2000 ПСИ и 1,1 ГПМ, Греенворкс електрична машина за прање под притиском ће уклонити прљавштину и прљавштину како би обновила ваше површине. Има додатно црево под притиском од 25 стопа које проширује домет без значајног смањења снаге. Ова машина за прање под притиском са сертификатом ПВМА је савршена за апликације средњег оптерећења.

Прос

 • Компактан и лаган
 • Лако се уклања ручка

Цонс

 • Може лако кородирати због употребе алуминијума
 • Изузетно је гласан

Кабл за напајање од 35 стопа за Греенворкс машину за прање под притиском садржи уграђени ГФЦИ. Ово елиминише бригу о кратким кабловима и омогућава вам да користите машину за прање под притиском на било ком спољашњем излазу. Укључено је црево за сифон за сапун, омогућавајући купцима да пређу са прања под притиском на детерџенте за чишћење.

Вестингхоусе еПКС3100

Да би се максимизирала мобилност, четири независно ротирајућа точка су уграђена у дизајн Вестингхоусе еПКС3100 електричне машине за прање под притиском. Машина за прање под притиском има точкове који се могу закључати од 360° и који олакшавају померање у било ком смеру, што га чини савршеним за разне активности чишћења на различитим површинама.

Прос

 • Лако се премешта са једног места на друго
 • Изузетно лако мењати млазнице

Цонс

 • Тешко је одмотати намотану цев
 • Потребно је време за склапање

Турбо млазница на Вестингхоусе машини за прање под притиском такође производи осцилирајући водени млаз који може брже да покрије већу површину. Интегрисани резервоар за сапун повећава снагу чишћења брзим наношењем сапуна на широке површине као предтретман. Ова додатна снага помаже у уклањању тешких, упорних мрља и одржава површине чистима и обновљеним.

Роцк&Роцкер

Роцк&Роцкер моћна електрична машина за прање под притиском има максималну снагу чишћења од 2150 ПСИ и 2,6 ГПМ и може да обезбеди до 1800 вати електричне енергије.

Са четири врха за прскање који се брзо спајају (0°, 15°, 25° и 40°), ова моћна машина за прање веша вам омогућава да се носите са било којим тежим задацима чишћења. Можете опрати своје возило или веранду бујним мехурићима из резервоара за сапун од 16,9 оз за знатно боље чишћење.

Прос

 • Прскалица која се лако подешава
 • Фантастичан резервоар за пењење сапуна

Цонс

 • Притисак се не може подесити
 • Кабл за напајање је гломазан

Црево под притиском машине за прање под притиском од 26 стопа олакшава чишћење свуда. Дизајн га штити од пукотина, угриза и кидања, чинећи намотавање и одмотавање једноставним. Уграђени колут чини складиштење једноставним.

Поред тога, Роцк&Роцкер укључује функцију тоталног заустављања у овој компактној машини за прање под притиском која аутоматски искључује пумпу када се окидач не повуче.

Карцхер К1700 Цубе

Керцхер К1700 Цубе ТруПрессуре електрична машина за прање под притиском долази са цревом високог притиска од 20 стопа отпорним на прегиб и ножним прекидачем за укључивање/искључивање за једноставно управљање напајањем. Поред тога, поседује одвојиви контејнер за складиштење црева за прање под притиском и другу опрему.

Прос

 • Лако се склапа
 • Долази са добрим топом од сапунске пене

Цонс

 • Долази са само две обичне млазнице
 • Нема аранжман за складиштење црева

Уграђени резервоар за детерџент је укључен уз машину за прање под притиском К1700 за једноставно наношење сапуна. Ради на 1700 ПСИ са максималним почетним ТруПрессуреом од 2125 ПСИ. Ово је једина машина за прање под притиском са најизузетнијим нивоом способности чишћења и поузданим индукционим мотором без четкица.

Сун Јое СПКС3000

Електрична машина за прање под високим притиском Сун Јое СПКС3000 корисна је за чишћење низа површина, од вашег травњака до вашег аутомобила. Има два уграђена резервоара за детерџент од 0,9 л који се могу уклонити за транспорт и складиштење различитих врста детерџента за обављање многих задатака чишћења одједном.

Поред тога, СПКС3000 укључује систем потпуног заустављања (ТСС), који аутоматски ИСКЉУЧУЈЕ пумпу када окидач није притиснут да би се уштедела енергија и продужио век трајања пумпе. Најбоља ствар је то што ова машина за прање под високим притиском има 5 брзоспојних врхова за прскање (0°, 15°, 25°, 40°, + сапун), за разлику од других машина за прање под притиском.

Прос

 • Много опција притиска
 • Веома издржљив и једноставан за склапање

Цонс

 • Тешко је контролисати механизам сапуна
 • Мање моћни од других машина за прање под притиском

СИМПСОН Чишћење ПС3228

СИМПСОН Цлеанинг ПС3228 ПоверСхот Гасни уређај за прање под притиском је направљен да издржи строге захтеве професионалаца за чишћење који желе моћне машине за прање под притиском са поузданошћу и протоком. Има ХОНДА ГКС200 мотор, који нуди године робусне и чисте снаге. Заварена челична конструкција оквира и прашкасти премаз ове машине за прање под притиском обезбеђују издржљивост и отпорност на корозију.

Поред тога, ПС3228 се може похвалити поузданом ААА индустријском троструком клипном пумпом са бајпас режимом пумпе за заштиту пумпе и ПоверБоост технологијом за константан проток воде. Поред тога, има супериорне пнеуматске гуме од 10 инча за лаку мобилност на различитим површинама.

Прос

 • Лако се подешава
 • Изузетно снажан мотор

Цонс

 • Изузетно бучно
 • Лош систем пумпе

ЦРАФТСМАН

ЦРАФТСМАН електрична машина за прање под притиском је преносива и довољно робусна за послове чишћења напољу. Имате алате који су вам потребни за прање возила или чишћење травњака са апликатором за сапун и две млазнице, од којих је једна турбо млазница. Удобна ручка на штапићу за прање под притиском је ергономски направљена за једноставну употребу.

Електрична машина за прање под притиском има проток од 1,2 ГПМ и 1700 МАКС ПСИ. Приложена је боца са апликатором за сапун за чишћење сапуном. Поред тога, машина за прање под притиском има црево од 20 стопа отпорно на савијање које смањује сметње и нуди трајне перформансе. Такође има жицу за напајање од 35 стопа за већу удаљеност од ваше утичнице.

Прос

 • Изузетно добар моћни спреј
 • Компактан и једноставан за употребу

Цонс

 • Нема добар дозатор сапуна
 • Изузетно гласно и бучно

Закључак

У неколико речи, машине за прање под притиском мењају начин на који приступамо чишћењу. Они су фантастичан додатак сваком комплету алата за чишћење јер добро раде, могу да се носе са разним задацима и дају резултате професионалног квалитета.

Било да се ради о индустријском одржавању или кућном фејслифтингу, машине за прање под притиском су савезници у нашој борби против прљавштине и прљавштине. Коришћење ове технологије значи чистије површине и иновативније, економичне и еколошки прихватљивије методе чишћења. Дакле, ако већ нисте, размислите о набавци машине за прање под притиском и уживајте у њеној способности чишћења.

Ове машине за прање под притиском су савршена ствар ако планирате да ваш дом изгледа светлије и много чистије. Купио сам машину за прање под притиском непосредно пре фестивала да помогнем у чишћењу, и могу да гарантујем за ниво чишћења.

Сада је ваша шанса да одаберете прави за ваш дом!

Затим, погледајте ове најбоље роботске крпе да би ваш дом био чист и уредан све време!

  8 најбољих онлајн курсева дневног трговања