10 најбољих Покемон мобилних игара (Андроид+иОС) које треба да играте

Покемони су атракција од нашег детињства, зар не? Дакле, ево нас са неким врхунским Покемон мобилним играма које треба испробати.

Сви волимо да играмо видео игрице, и нема сумње да ћете једног дана покушати да играте Покемон мобилне игре. Покемон је значајна франшиза заснована на фановима. Од ТВ емисија до игара, од самог почетка влада срцима људи. Ако сте један од тих фанова, овај блог је прави за вас.

Данас на овом блогу, бићете одведени до неких невероватних Покемон мобилних игара. Проналажење најбољих утакмица из милиона игара према вашим жељама може бити изазовно. Исти је случај и у игрицама Покемона. Према анкети, постоје до 122 игре Покемона.

Покушај сваког од њих да пронађе најбољи није решење. Стога, да бисмо вам олакшали, осмислили смо неке од најбољих Покемон мобилних игара како бисмо вашем уређају додали забаву и забаву.

Како је Покемон једна од најуспешнијих франшиза игара свих времена?

Сви смо на један или други начин упознати са франшизом Покемон. Без обзира да ли се ради о ТВ емисији или игрицама, Покемон франшиза има довољно фанова да ангажује било кога, без обзира на године. Али шта је Покемона учинило једном од најуспешнијих гејминг франшиза?

Знали бисте да је Покемон познат публици. Првобитно је пуштена пред свет 1998. године, а већ две деценије успешно влада срцима људи. Као резултат тога, Покемон је створио базу лојалних обожаватеља од својих првих дана.

Друга ствар због које га људи још више воле је да није ограничена само на ТВ. Покемон има виртуелни универзум у којем нуди карте у тренду, игрице, ТВ емисије, филмове и још много тога.

Поред тога, креатори Покемон франшизе никада нису правили компромисе са потребама своје публике. Они настављају да побољшавају свој садржај додавањем нових Покемона и ликова са светом који се развија како би њихова публика била повезана са играма и ТВ емисијама.

Покемон Го

Покемон Го је објављен 2016. Постала је профитабилна мобилна апликација са више од 500 милиона преузимања широм света. Ови бројеви су више него довољни за предвиђање окружења у игри.

Покемон Го је игра проширене стварности. Играч треба да успостави налог и аватар. Када се аватар креира, приметићете да ће бити приказан на мапи на основу ваше географске локације.

У овој игри, играч треба да се креће физички у свом окружењу како би пронашао различите врсте Покемона. Покемон Го је бесплатна игра, али такође можете да купујете у апликацији за ставке у игри.

Креатори игре стално додају и побољшавају игру за играче. На пример, игра је покренута са око 150 врста Покемона, што је тренутно повећано на 700. И као што је већ речено, морате да лоцирате ове покемоне у свом окружењу.

  Како вратити нежељени СМС у иОС 11

Покемон Го је фантастична игра ако желите да будете физички активни док играте игрице или обрнуто.

Платформе – иОС, Андроид

Жанр – проширена стварност

Покемон Мастерс ЕКС

Покемон Мастерс ЕКС је бесплатна игра коју је објавила и развила ДеНА. Покемон Мастерс ЕКС је такмичарска игра у којој се одржава турнир битака 3 на 3. Ова игра се у потпуности одржава на виртуелном острву Пасио. Примарни циљ играча је да постане шампион на турнирима.

Ако прочитате упутства, вероватно ћете помислити да је Покемон Мастерс ЕКС игра старе школе. У поређењу са тим, стварност је сасвим другачија. Када почнете игру, не можете директно ући у лигу. Уместо тога, играч мора да прикупи најмање 5 значки победом против ПМЛ лидера на истом виртуелном острву.

Поред овога, други позитиван аспект игре је то што дозвољава кооперативне догађаје за више играча. У овој игри за више играча, играчи могу да се удруже како би победили непријатеље и добили награде и награде у игри.

Платформе – Андроид, иОС

Жанр – видео игра са улогама

Покемон Уните

Покемон Уните је игра у борбеној арени. Игра се састоји од два тима, сваки са по пет играча. Дакле, можете размислити о игрању Покемон Уните са до 10 пријатеља. Покемон Уните је игра у борбеној арени, а сваки меч је ограничен на 10 минута.

Осим тога, игра нуди и Куицк Баттле мод, у којем меч траје само 5 минута, а можете га играти са до 4 играча у сваком тиму. Ово директно указује да није битно да увек дате целих 10 минута. Можете чак и да одиграте брзи меч са својим пријатељима да бисте освежили ум.

Када говоримо о бојном пољу, сваки играч добија контролу над Покемоном чија снага у потпуности зависи од играчевог постигнућа. И један играч мора да се бори са Покемоном супротног тима.

Покемон Уните је моћан пакет атрактивних функција као што су семафор, уједините потезе и још много тога. Дакле, било би вам од помоћи да не пропустите да ово играте са својим пријатељима.

Платформе – Андроид, иОС

Жанр – Стратегија у реалном времену

Покемон: Магикарп скок

Покемон: Магикарп Јумп је објављен у мају 2017. То је такмичење у скакању. У овој игри, играч мора да повећа висину свог Махикарповог скока на различите начине.

Покемон: Магикарп Јумп је слатка анимирана игра у којој сваки играч игра улоге као тренер и тренира Магикарп. Главни циљ Магикарп-а је да подигне свој Магикарп да скаче све више и више.

Играч може повећати снагу скока Магикарп-а куповином и наградама у игрици. Покемон Магикарп Јумп има различите боје Магикарп-а са другим квалитетима.

  Како сарађивати на белешкама у иОС-у 10

Платформе – Андроид, иОС

Жанр – Инкрементална игра

Покемон Куест

Ко не воли акционо-авантуристичке игре? Покемон Куест је ту да испуни потребу. Покемон Куест је првобитно објављен у мају 2018. За недељу дана достигао је преко 7,5 милиона преузимања. Ова игра у стилу воксела од тада влада играма.

Дизајн Покемон Куеста је сличан Минецрафт-у. Игра је заснована на виртуелном острву по имену Тумблецубе. Суштински лик игре је Покемон у облику коцке по имену Покекел, чији је главни задатак да заврши нивое на острву победивши дивљег Покемона.

Играч мора да обавља различите задатке да би наставио да расте у игри, укључујући припремање јела и украшавање како би привукао нове покемоне, пролазак кроз више локација и пролазак од 3 до 7 нивоа у свакој, обуку новог покемона за предстојеће часове и још много тога. Увод у игру може изгледати једноставно попут пуцања мехурића, али Покемон Куест нуди много више.

Платформе – Андроид, иОС

Жанр – Акција-авантура

Покемон Схуффле

Покемон Схуффле је бесплатна слагалица објављена 2015. Игра је у потпуности заснована на стратегији. У овој игри, играч мора да се бори против других Покемона са три или више сличних Покемона. На пример, можете помислити на Цанди Црусх русх.

Играч може да заврши овај задатак тако што ће заменити Покемоне на дну екрана.

Поред тога, игра вам омогућава да узмете још четири Покемона који ће вам помоћи да завршите ниво. Сваки од њих има другачији квалитет. Да би ишли даље, играчи морају да заврше дати задатак у ограниченим потезима.

Ово изгледа једноставно, зар не? Покемон Схуффле није тако лако. Осим испуњавања задатка у малим активностима, морате ухватити Покемона њиховом Покебалл-ом. Игра садржи куповине у апликацији и валуте у игри за различите потребе.

Платформе – Андроид, иОС

Жанр – слагалица

Покемон Смиле

Покемон Смиле је слатка, прилагођена деци и најбоља апликација за родитељство. Покемон Смиле је игра за децу која им може помоћи да одржавају хигијену своје деце и брзо обављају све неопходне дневне задатке попут намештања кревета, прања зуба итд.

Игра користи предњу камеру и претвара прање зуба у игру која визуализује бактерије на зубима деце и приморава их да у потпуности очисте зубе како би надоградили новог Покемона.

Потрага за игром која не само да заокупља вашу децу већ и помаже у свакодневним рутинама је тежак задатак. Али Покемон Смиле то може брзо да реши јер их игра држи ангажованим и узбуђеним да освоје награде за једноставне задатке као што је прање зуба. Све у свему, Покемон Смиле је једна од апликација које морате имати ако имате дете у свом дому.

Платформе – Андроид, иОС

Жанр – едукативни

Покемон Плаихоусе

Покемон је франшиза коју људи воле без обзира на године. Пошто постоји много Покемона игара за одрасле, како не би било и за децу?

  Како додати е-пошту треће стране или ИМАП у Гмаил на иОС-у

Ова игра је за слатке љубитеље Покемона од 3 до 5 година. Покемон Плаихоусе је игра претварања за малу децу. Ова игра омогућава вашем детету да комуницира са слатким Покемонима док истражује локације као што су куле, салони итд.

Покемон Плаихоусе је једна од најбољих игара да ваша деца буду заузета без икаквих брига. Свака локација у овој игри укључује активности које су посебно дизајниране за децу. На пример, брига о Покемонима, његовање их итд. Осим тога, Покемон Плаихоусе такође има функције које нуде аудио и виртуелне приче за њих.

Што се тиче игре, Покемон Плаихоусе је прилично једноставна и симпатична за децу од 3 до 5 година. У почетку, игра даје играчу јаје за праћење. Играч мора да изводи и пролази различите активности да би видео раст и развој јајета. Покемон Плаихоусе не садржи куповину у игри и бесплатна је за коришћење.

Платформе – Андроид, иОС

Жанр – претварајте се да играте

Покемон Хоме

Покемон Хоме је мобилна игра која је првобитно објављена у фебруару 2020. Ова није као друге једноставне игре за мобилне кориснике. Уместо тога, он углавном пружа складиште у облаку за Покемоне. Поред тога, Покемон Хоме такође садржи ‘Глобални трговински систем’ који је искључен из Покемон мача и Покемон штита.

Покемон Хоме има и бесплатне и премиум верзије. Ова апликација вам омогућава да размењујете Покемоне са другима користећи више функција.

Све у свему једноставним речима, Покемон Хоме је одлична апликација ако играте Покемон игре на Нинтендо Свитцх-у и мобилним телефонима, јер вам ова апликација омогућава да преносите Покемоне у разне игре.

Платформе – Андроид, иОС

Жанр – Услужни

Покемон трговачка карташка игра

Покемон Традинг Цард Гаме је првобитно објављен у октобру 1996. Међутим, с временом, Нинтендо ју је набавио и направио многа побољшања.

Покемон Традинг Цард Гаме је карташка игра заснована на стратегији. Ова игра за више играча игра се између два играча који играју улоге као тренери Покемона. Сваки играч ставља једног покемона као свог активног покемона да нападне свог противника и избаци га како би освојио разне награде.

Игра укључује више Покемон картица различитих квалитета из серије Покемон видео игрица. Ово је одличан начин да проведете време са својим пријатељима.

Платформе – Андроид, иОС

Жанр – Стратегија

Закључак

Покемон је наша омиљена ТВ емисија од првих дана. Ништа не може бити боље од свог омиљеног лика из ТВ емисије на свом уређају да убијете досадно време. Играње видео игрица је прва идеја коју добијамо да убијемо време, а проналажење одговарајуће игре је најизазовнији задатак. Стога смо данас на овом блогу одабрали најбоље Покемон игре које морате испробати, било за вас или вашу децу.

Такође можете истражити врхунске еСпорт игре.