10 Распберри Пи комплета да ослободите своју креативност у предстојећим пројектима

Да ли сте се икада спречили да будете креативни због недостатка ресурса? Не више. Погледајте ове Распберри Пи комплете сада.

Да ли сањате да своје техничке вештине подигнете на следећи ниво? Али морате користити више алата и ресурса. Па, Распберри Пи Кит је решење за све ваше проблеме. То је моћан рачунар који вам пристаје, али вам може показати нови свет.

Распберри Пи комплет отвара нове могућности за учење и иновативне идеје. Било да сте искусни или почетник, овај фантастични комплет ће понудити бескрајне могућности за унапређење ваших креативних идеја и иновација.

У овом чланку ћемо признати Распберри Пи комплет, његову важност, предности коришћења једног и његове компоненте за ослобађање вашег унутрашњег технолошког чаробњака. Штавише, читаћемо о неким од најбољих Распберри Пи комплета који могу побољшати ваш капацитет размишљања.

Шта је тачно Распберри Пи Кит?

Распберри Пи Кит је скуп хардверских компоненти које могу да отворе нови свет могућности за појединца да учи и искуси нове вештине. Међутим, овај комплет је уграђен са напредном технологијом и програмирањем, али је доступан широк спектар ресурса и пројеката прилагођених почетницима.

Штавише, Распберри Пи комплет је мали, приступачан рачунар са рачунаром на једној плочи и другим додацима као што су мицроСД картица, ХДМИ кабл и ГПИО.

Поред тога, понекад су у њега уграђени додатни периферни уређаји, као што су модул камере, звучник, тастатура и миш. Постоји много врста Распберри Пи комплета доступних на тржишту. Не заборавите да изаберете комплет који ће испунити све ваше потребе и очекивања. Па зашто чекати? Хајде да заронимо и откријемо која је његова важност и предности.

Важност Распберри Пи комплета

Распберри Пи је суштински аспект технологије јер пружа појединцу одличну платформу на којој омогућава корисницима да се изразе. Међутим, може се програмирати на различитим програмским језицима.

То је зато што одређени језици одговарају одређеним задацима више од других. Другим речима, доступност различитих језика даје корисницима флексибилан избор при избору нивоа удобности.

Основни значај Распберри Пи комплета је:

  • Приступачно – Овај комплет је јефтин рачунар који омогућава многим људима да га користе.
  • Разноврсност – Употреба овог Пи комплета може варирати. Уместо да креирате јединствене пројекте, овај комплет можете користити за ретро игре, роботику, аутоматизацију и још много тога.
  • Отворени извор – Небо је граница. Распберри Пи комплет подстиче сарадњу, иновације и учешће појединаца.
  • Зелено рачунарство – Потрошња енергије је много мања од традиционалних рачунара. Дакле, мања потрошња енергије чини овај комплет еколошки прихватљивим.

Укратко, Распберри Пи комплет садржи потенцијал за оснаживање широког спектра људи са својим карактеристикама и корисничким интерфејсом. Комплет вам омогућава да експериментишете са различитим хардверским компонентама прилагођавањем софтвера према вашим потребама.

  Како искључити некога на Фејсбуку

Предности коришћења Распберри Пи комплета

Распберри Пи комплет је уграђен са бескрајним духом који води заједница и подстиче сарадњу унутар заједнице корисника. Постао је један од најдостојнијих избора за рачунаре са једном плочом. Међутим, овај комплет можете користити за различите апликације због његових огромних предности.

Ево неких предности које можете искусити коришћењем Распберри Пи комплета:

  • Алати за учење – Нуди широк спектар алата за учење за почетнике. Међутим, са овом разноликошћу алата, почетник може неприметно да усвоји програмирање и друге техничке вештине.
  • Прилагодљиво – Распберри Пи комплет је прилагодљив. Дакле, корисници могу да модификују изворни код у складу са својим потребама.
  • Свестран – Ако тражите комплет са широким спектром апликација, можете одабрати Распберри Пи комплет. Штавише, овај комплет можете користити у кућној аутоматизацији, роботици и још много тога, јер је овај комплет свестран.
  • Приступачно – Распберри Пи комплет је без обзира на индивидуалну техничку стручност. Дакле, свако може имати приступ овом комплету.
  • Више језика – Доступно на више програмских језика, тако да корисници могу неприметно да користе комплет у свом удобном програмском језику.
  • Огромна заједница – Нуди велику и активну заједницу корисника. Можете сарађивати са њима за референцу.

На крају, али не мање важно. Распберри Пи комплет је јефтино решење доступно на тржишту. Поред тога, корисницима нуди дашак свежег ваздуха јер нуди алате који се разликују од традиционалних рачунарских метода. Испробавање овог комплета је најбољи начин да истражите који потенцијал садржи.

Компоненте Распберри Пи комплета

Једноставан Распберри Пи комплет састоји се од плоче, често познате као његово срце. Ова плоча ради на Линук базираном ОС, преко којег можете повезати спољне уређаје.

Поред ове плоче, Распберри Пи комплет укључује адаптер за напајање, кућиште за заштиту од оштећења и прашине, микро СД картицу за складиштење, ХДМИ кабл који вам омогућава да га повежете са уређајем за приказ и још неколико ствари.

Поред ових компоненти, неки комплети могу понудити додатне компоненте за побољшање продуктивности, као што су модули камере, звучници и још много тога. На вама је које компоненте желите за изградњу креативних пројеката. Дакле, добро размислите и изаберите онај који више одговара вашим потребама.

До сада смо признавали да је Распберри Пи комплет мали рачунар који је јефтин. Његова свестраност и капацитет потрошње енергије дају корисницима могућности да граде иновативне пројекте. Међутим, његова цена коштања може да варира у зависности од његових компоненти и могућности. Најосновнији Распберри Пи комплет је 5 долара, док је најновији 100 долара.

Користећи овај фантастични комплет, можете без проблема уронити у свет рачунара. Упркос томе што сте тако креативни и иновативни, можете приступити овоме по приступачној цени.

Међутим, ако вам је и даље потребно појашњење и потрага за најиновативнијим Распберри Пи комплетом који може да ослободи вашу креативност, ево неких врхунских иновативних Распберри Пи комплета са њиховим кратким објашњењем функција. Коришћење ових поменутих комплета чини да покажете свој прави потенцијал.

СунФоундер Распберри Пи Пицо

СунФоундер Распберри Пи Пицо је одличан избор ако желите да стекнете знање о микроконтролерима како бисте показали своју креативност. Међутим, фокусира се на истраживање микроконтролера и електронике. Ако се суочите са потешкоћама у коришћењу овог врхунског комплета, можете потражити помоћ у онлајн водичу.

  Провера кредитних резултата је једноставна са ових 8 алата

Штавише, овај СунФоундер Распберри Пи Пицо комплет садржи много занимљивих практичних примера, 454 компоненте и 117 пројеката. Сви ови додаци ће вас задржати. Поред ових, овај Распберри Пи комплет подржава три популарна програмска језика. Све у свему, плоча је потпуно компатибилна. Може бити ваш најбољи избор јер укључује 2 ГБ РАМ-а са различитим сензорима и модулима.

ФРЕЕНОВ Ултимате Стартер Кит

ФРЕЕНОВЕ Ултимате Стартер Кит је достојан комплет за Распберри Пи, који укључује широк спектар додатака. Појединци који желе да науче електронику и програмирање могу сматрати да је ово достојна опција доступна за вас. Међутим, запамтите да ова плоча не садржи Распберри Пи.

Штавише, добићете четири програмска језика: Питхон, Ц, Јава и Сцратцх. Поред ових, можете преузети водиче ако наиђете на било какве проблеме. Приближно 223 ставке су доступне за прилагођавање 104 узбудљива пројекта. Све у свему, са корисничким интерфејсом, овај комплет је погодан и за почетнике. Комплет укључује детаљан водич, укључујући основно знање о електроници.

Основни комплет Вилрос Распберри Пи 4

За свакога ко жели решење све у једном за истраживање света рачунарства на плочи, Вилрос Распберри Пи 4 Басиц Кит је све што вам треба. То је свестрани рачунар са једном плочом који испуњава ваша очекивања, а да притом не квари новац.

Овај уводни комплет је пакет који укључује различите компоненте. Има кућиште са вентилатором и четири хладњака да би се процесор охладио.

Мали процесор Распберри Пи је веома свестран и прилагодљив. Плоча је уграђена са 4 ГБ РАМ-а, што поједностављује обраду подешавања ретро игара. Укратко, ако тражите надограђени модел са четворојезгарним АРМ Цортек-А72 ЦПУ-ом. Ово је најбољи избор који можете направити.

ЕЛЕЦРОВ Сенсор Адванцед Кит

Распберри Пи Пицо ЕЛЕЦРОВ Сенсор Адванцед Кит је дизајниран за оне који имају искуства. Овај комплет садржи Пи Пицо, 32 сензорска модула, један комплет за паметни аутомобил и 32 пројекта. Овај Пи Пицо је заснован на званичном РП2040 чипу. Међутим, доступно је и 26 мултифункционалних ГПИО пинова са електронским сатом и 5 разнобојних ЛЕД светлећих лампи. Заједно са овим, за почетнике је доступан водич за лекције са 32 детаља.

Штавише, ова плоча подржава улазно напајање до 1,8–5,5 В ДЦ—32 пројекта са 32 модула за беспрекорно креирање. Укратко, Распберри Пи Пицо је мултифункционална плоча микроконтролера високих перформанси која се састоји од двојезгреног АРМ Цортек-М0+ процесора.

ЦанаКит Распберри Пи 4

Појединци који желе да почну са Распберри Пи 4 могу користити ЦанаКит Распберри Пи 4 Ектреме Кит. Чак и ако тек треба да стекнете претходно искуство, још увек можете да користите овај комплет уз помоћ доступног водича. У овом комплету је доступан капацитет меморије до 128 ГБ. Заједно са капацитетом за складиштење, ЦанаКит кућиште је доступно са вентилатором у себи.

Поседује четворојезгарни ЦПУ, до 8 ГБ РАМ-а, УСБ читач МицроСД картица и још много тога. На микро СД картици је унапред инсталиран НООБС. Укратко, ако сте жељни да купите свеобухватан комплет Распберри Пи 4 са додатним компонентама, ЦанаКит Распберри Пи 4 је прави.

  Како пронаћи изгубљени иПхоне, иПад или Аппле сат помоћу Сири

ГееекПи Распберри Пи 4 почетни комплет

Ако желите да започнете своју „уради сам“ авантуру, можете изабрати ГееекПи Распберри Пи 4 4ГБ почетни комплет. Овај комплет је најпогоднији за почетнике да започну своје путовање. Нуди широк спектар алата за помоћ корисницима. Ови алати укључују УСБ читач картица, одвијач, 5В 3.6А Тип Ц за напајање и још много тога.

Штавише, пакет ове плоче укључује кућиште Распберри Пи 4Б, вентилатор за хлађење, 4 алуминијумска хладњака, ХДМИ каблове и још много тога. Овај ГееекПи почетни комплет садржи све што желите на једном месту, укључујући 64-битни четворојезгарни ЦПУ за беспрекорно радно искуство.

ЦанаКит Распберри Пи Зеро

Ако желите минијатурни рачунар на једној плочи са различитим компонентама, ЦанаКит Распберри Пи Зеро је ваше одредиште. Ова плоча је уграђена са пројектима са ограниченим простором и ЛоТ апликацијама. Међутим, овај Распберри Пи укључује ХДМИ адаптер, УСБ ОТГ кабл, ГПИО референтну картицу и много више додатака.

ЦанаКит Распберри Пи Зеро има широк спектар могућности повезивања за тренутну везу. Уз малу величину у руци, плоча је приступачна и идеална платформа за ниску потрошњу енергије. Све у свему, можете одабрати ЦанаКит за многе пројекте како бисте побољшали своју продуктивност.

иУникер Распберри Пи комплет

Ако желите десктоп искуство, можете изабрати иУникер Распберри Пи Кит. Коришћењем овог Распберри Пи комплета, искуство ће вам бити глатко јер је ова плоча дизајнирана посебно да корисницима пружи потпуно искуство на радној површини. Међутим, добићете велики 4010 вентилатор за хлађење да бисте повећали своје напуњене сате.

Кућиште можете користити у многим пројектима захваљујући приступу ГПИО интерфејсу. Међутим, комплет је енергетски ефикасан и ради на четворојезгарном ЦПУ-у. Доступност Гигабит Етхернета подиже ниво умрежавања. Све у свему, иУникер Распберри Пи Кит може користити корисницима јер садржи четири процесора.

иРасптек Распберри Пи 4 почетни комплет

иРасптек Распберри Пи комплет може бити најбољи избор за већу брзину и тренутну повезаност. иРасптек нуди ГПИО порт, ХДМИ порт, УСБ порт и заштиту за 4 кућишта. Са ОТГ мултифункционалним читачем картица велике брзине, можете читати и писати податке на различите врсте меморијских картица.

Штавише, плоча има 64-битни процесор са четири језгра високих перформанси, дуал-банд конекцију, гигабитни етернет конектор велике брзине и многе друге функције. Све у свему, то може бити фантастичан избор за свакога ко жели да започне своје технолошко путовање.

МАРСТУДИ Распберри Пи 4 почетни комплет

Овај МАРСТУДИ Распберри Пи 4 Ултимате Стартер Кит може побољшати ниво продуктивности вашег пројекта. Овај Пи комплет је један од рачунара са једном плочом са највишим перформансама. Садржи надограђени четворојезгарни процесор за појачивач перформанси. Ако желите да га прилагодите у складу са надзором дивљих животиња, можете додати и ПИНОИР модул камере.

Најбољи део који га издваја од гомиле је вентилатор за хлађење са ниским нивоом буке. МАРСТУДИ Распберри Пи комплет садржи све што нам је потребно да направимо наш мини рачунар. Па шта чекате? Ако овај најбоље одговара вашем пројекту, наручите га одмах!

Закључак

Укратко, Распберри Пи комплет је робустан и једноставан уређај. Користећи овај комплет, можете дати крила свом пројекту да буде иновативан и креативан. Ови Пи комплети омогућавају корисницима да буду продуктивни без много фенси алата. Многи напредни алати доступни су у овом Пи комплету за искусне програмере. Али чак и ако желите да започнете своје технолошко путовање користећи Распберри Пи комплет, можете.

Наш чланак је вредан истраживања ако желите моћан и свестран уређај. Поменули смо неке од најбољих Распберри Пи комплета, имајући на уму ваше захтеве. Дакле, шта вас спречава да истражујете нове могућности и постанете креативнији?