11 АИ генератора пропратних писама за поједностављење вашег процеса пријаве за посао

Да ли пролазите кроз процес тражења посла, тражећи нове могућности за посао, али се питате како да себе и свој профил истакнете као најбољи?

Поред ваших вештина, животописи и пропратна писма играју огромну улогу у добијању повратног позива од тима за запошљавање, јер делују као први утисак и отварају врата да се приближите обезбеђивању посла из снова.

Статистички подаци показују да 49% менаџера за запошљавање верује да их снажно пропратно писмо убеђује да интервјуишу иначе слабог кандидата, а 33% њих верује да добро и импресивно пропратно писмо може да уздигне слабог кандидата и утиче на јаког кандидата ако, у случају подносе лоша пропратна писма.

Дакле, са стресом због запошљавања, како можете направити снажно пропратно писмо које ће вам помоћи да завршите тај интервју?

Ово је место где АИ генератори пропратних писама ступају у игру како би се ослободили стреса и испоручили пропратна писма која одговарају очекивањима регрутера.

У овом чланку ћемо сазнати више о АИ пропратном писму и погледати неке од најбољих алата за АИ пропратно писмо које можете користити да бисте покренули своју каријеру.

Шта је АИ генератор пропратног писма?

АИ генератор пропратног писма користи алгоритме засноване на вештачкој интелигенцији за креирање персонализованих, прилагођених и убедљивих аутоматских да би олакшао посао тражитељима посла.

Када унесете своје детаље у алатку, као што су релевантне вештине, искуство, назив посла, назив организације и квалификације, генератори пропратних писама АИ генеришу пропратна писма прилагођена специфичној пријави за посао за који желите да се пријавите.

Овај процес значајно смањује време за писање импресивних пропратних писама, посебно када се пријављујете за више радних улога.

Дакле, АИ генератори пропратних писама су веома временски ефикасни и моћни алати који аутоматизују процес креирања професионалних и персонализованих пропратних писама.

Ако ово звучи примамљиво, ево листе најбољих АИ генератора пропратних писама које можете изабрати у низу доступних опција.

ЦоверДоц.АИ

ЦоверДоц.АИ је видео генератор са вештачком интелигенцијом који помаже да се убрза процес креирања персонализованих пропратних писама 10 пута брже.

Генерише пропратна писма у јасном и сажетом писању са мање граматичких грешака и узима у обзир увид у компанију. Заузврат, ово вам помаже, као тражитељу посла, да проведете више времена припремајући се за интервју или усавршавајући своје вештине, и мање стреса око писања убедљивог пропратног писма.

Све што треба да урадите да генеришете пропратна писма путем овог алата је:

 • Унесите основне детаље о послу, као што су назив компаније, назив посла и опис, заједно са жељеним стилом писања и линком до вашег ЛинкедИн профила.
 • Када унесете ове детаље, ЦоверДоц.АИ ће учинити своју магију и послати персонализовано пропратно писмо директно у вашу е-пошту.
 • Као последњи корак, можете уредити нацрт пропратног писма и исполирати га према вашим јединственим захтевима.

И то је све; уз минималан напор, имаћете припремљено пропратно писмо за кратко време. Штавише, овај алат ће вам уштедети време када истражујете увиде у компанију, попут њиховог финансијског учинка или циљаних производа, јер аутоматски бележи ове податке.

  Како користити ЦхатГПТ-4 у уметности, науци, финансијама итд [+ 8 Examples]

Рези

Рези је један од најпрофесионалнијих и најмоћнијих алата за пропратно писмо са вештачком интелигенцијом, са преко 315 хиљада корисника и нуди кандидатима за посао стопу успеха од 62%.

Обезбеђује складиште од 255 готових узорака пропратних писама који омогућавају онима који траже посао да започну процес креирања пропратних писама.

Ево како Рези ради на генерисању прилагођених и прилагођених пропратних писама:

 • Подстиче вас да прво генеришете животопис који је намењен опису вашег посла, што олакшава алату да референцира ваша искуства у животопису и како се они најбоље уклапају у посао приликом генерисања пропратних писама.
 • Затим вас подстиче да унесете детаље о компанији и специфичне истакнуте ставке, као што су вештине и истакнуте позиције.
 • Објавите унос ових детаља када кликнете на ‘АИ Вритер Реади’, Рези ће генерисати прилагођено пропратно писмо за неколико секунди.

Стога је Рези одличан алат ако тражите генератор пропратног писма који нуди шаблоне пропратних писама како бисте лакше дизајнирали пропратна писма која одговарају захтевима регрутера.

РесумАИ

РесумАИ је још један моћан и једноставан АИ генератор пропратних писама који нуди преко 350 бесплатних и врхунских шаблона животописа који вам омогућавају да прилагодите биографије и пропратна писма према вашим потребама.

Захтева од вас да наведете свој постојећи животопис као почетну тачку и унесете своје личне податке и податке везане за посао. Ово помаже алату да истакне ваше кључне вештине, квалификације и искуства која одговарају улози посла који тражите.

Када унесете ове детаље, укључујући ваше радно искуство и образовну позадину, РесумАИ генерише више верзија вашег пропратног писма једним кликом, наглашавајући тачке које се најбоље уклапају са жељеном радном позицијом.

Дакле, РесумАИ је елегантан, интуитиван и једноставан генератор пропратних писама који чини креирање прилагођених пропратних писама без проблема.

Пропратно писмо Симпле.аи

Пропратно писмо Симпле.аи помаже у генерисању јединствених пропратних писама специфичних за посао без напора.

Овај АИ алат за пропратно писмо је јединствен од других алата наведених на листи. Он претражује око 188 милијарди тачака података да би пронашао релевантне информације за одређени посао, као што су очекиване и високо цењене вештине и достигнућа за одређену компанију.

Стога, након што унесете назив вашег посла и опис посла, он генерише импресивна пропратна писма која вас издвајају од других апликација.

Међутим, важно је напоменути да, за разлику од многих других генератора пропратних писама са вештачком интелигенцијом, овај алат не узима у обзир вашу биографију, вештине или прошло искуство за генерисање персонализованих пропратних писама.

Кицкресуме

Кицкресуме покреће ОпенАИ ГПТ-4 модел који користи алгоритме машинског учења (МЛ) за производњу природних пропратна писма налик људима.

Ако се борите са писањем или се суочавате са блокадом писца, алатка Кицкресуме је савршена за креирање прве верзије вашег пропратног писма једним кликом.

Све што треба да урадите је да једноставно наведете назив посла на који желите да се пријавите и кликнете на „Користи АИ Вритер“ да бисте генерисали јединствено пропратно писмо. Штавише, такође нуди 35+ прилагодљивих шаблона пропратног писма прилагођених АТС-у које је дизајнирао професионални тим стручњака.

  Зашто људи враћају старинске рачунаре и како можете и ви

Поред генерисања пропратних писама, Кицкресуме вам такође помаже да генеришете биографије, правите веб странице, проверавате и упоредите биографије са својом успешном базом биографија и лекторишете своје биографије или пропратна писма како бисте елиминисали глупе граматичке грешке.

Такође можете да користите ову алатку на својим Андроид и иОС мобилним уређајима да бисте генерисали пропратна писма у покрету.

Пропратно писмо АИ

Цовер Леттер АИ је врхунски алат за креирање професионалних и персонализованих пропратних писама на било ком језику који желите.

Морате да отпремите своју биографију и конвертујете је у текст или унесете текст своје биографије и почетне информације, укључујући стил писања, опис посла, назив компаније и вештине на које ћете се фокусирати.

Када унесете ове информације, можете да генеришете више верзија свог пропратног писма и да понављате резултат док не будете задовољни коначним резултатом.

Најбољи део Цовер Леттер АИ је то што обезбеђује највећу приватност података и не складишти никакве информације које пружите на својим серверима, укључујући ваша имена или имена компаније.

ЛазиАппли

ЛазиАппли је бесплатан генератор пропратних писама заснован на вештачкој интелигенцији који вам помаже да лако креирате убедљива пропратна писма.

Омогућава вам да бирате између 20+ тонова, укључујући скромне, убедљиве, захвалне, формалне, промишљене и инспиративне, како би вам помогли да генеришете пропратна писма која најбоље одговарају вашем тону.

Поред тога, захтевају личне податке као што су ваше име и детаљи специфични за посао, као што су назив радног места, назив компаније и име регрутера коме желите да пошаљете пропратно писмо. Сви ови параметри су обавезни.

Такође се састоји од неколико необавезних или опционих параметара, укључујући ваше вештине, локацију посла и врсту улоге, као што су пуно радно време, скраћено радно време или стажирање.

Штавише, ЛазиАппли такође нуди бесплатне шаблоне пропратног писма засноване на одређеној организацији или улози посла, као што су Амазон пропратно писмо, пропратно писмо Фронт Енд Девелопер-а и Пропратно писмо менаџера производа итд.

Дакле, без обзира у коју компанију желите да се пријавите или за коју позицију, ЛазиАппли је најбољи и једноставан за коришћење АИ генератор пропратних писама који можете испробати када се пријављујете за позицију.

Постландер

Постландер је АИ генератор пропратних писама који користи ЦхатГПТ технологију да би помогао у генерисању персонализованих пропратних писама у секунди.

Једном када унесете опис посла, отпремите свој животопис или повежете свој ЛинкедИн профил са Постландер-ом, он ће аутоматски генерисати персонализована пропратна писма, 100% специфична за ваше радно место и вештине животописа.

Тврди се да постиже 94% оцену садржаја који су генерисали људи на алатима за детектор вештачке интелигенције, нудећи суперперсонализована, прилагођена и јединствена за вас пропратна писма.

Ова пропратна писма генерисана вештачком интелигенцијом можете да користите за различите позиције, укључујући послове са пуним радним временом, журке са стране, рад са скраћеним радним временом, стажирање и слободни рад.

Поред АИ генератора пропратног писма, Постландер нуди и друге кључне алате за специфичне апликације за посао, као што су системи за праћење апликација (АТС), оптимизација резимеа и пракса интервјуа, ваше решење на једном месту за све ствари потребне за ефикасну припрему пријаве за посао.

  Како избрисати производ на ГоДадди-у

ИоурЦоверЛеттер

ИоурЦоверЛеттер је још један кредибилан АИ генератор пропратних писама који нуди једноставно и брзо решење за генерисање пропратних писама у секунди.

Овај алат је потпуно бесплатан и може вас запослити код неких од водећих светских компанија, као што су Гоогле, Амазон, ПнГ и Убер.

Ево корака који су потребни за генерисање персонализованих и професионалних пропратних писама користећи овај алат:

 • Прво, морате да отпремите свој животопис у ПДФ-у и наведете основне детаље о послу.
 • Затим, ИоурЦоверЛеттер АИ генератор анализира ваш животопис користећи АИ да би извукао кључне увиде и информације. Овде такође можете додати додатни контекст о свом искуству, као што су ваше врхунске вештине, страст и историја запослења.
 • Следећи корак је да наведете детаље вашег посла, укључујући опис посла, назив организације и још много тога. Такође може да садржи лого компаније за коју се пријављујете ако наведете исправну везу, што ваше пропратно писмо чини привлачнијим и јединственијим од других.
 • Након уноса свих ових информација, коначно, алат генерише персонализована пропратна писма, наглашавајући ваше предности и вештине које вас чине погоднијим кандидатом за посао.

Можете уредити коначни резултат пропратног писма или га извести као ПДФ.

Царееред

Царееред вам омогућава да направите пропратно писмо за неколико секунди, бесплатно.

Једноставно морате да наведете две основне ствари или захтеве: свој животопис и списак послова. Да, можете да залепите цео списак послова и копију свог животописа, а Царееред ће за вас израдити пропратно писмо.

Иако је бесплатан за коришћење, Царееред није тако напредан као други генератори пропратних писама са вештачком интелигенцијом, јер не узима у обзир тон гласа или шаблоне понуде, што пропратна писма чини мање персонализованим од других алата.

ЦоверПро АИ

ЦоверПро АИ је проширење за Цхроме прегледач које анализира вашу биографију и листу послова како би генерисало професионално, прилагођено и специфично пропратно писмо за било коју објаву посла на интернету.

Ево како да користите овај додатак за Цхроме:

 • Прво, отпремите свој животопис у алатку.
 • Идите до жељене листе послова на мрежи или на било којој платформи за огласе.
 • Кликните на дугме на проширењу за Цхроме.
 • Генерисаће прилагођено пропратно писмо које можете копирати у међуспремник или преузети као ПДФ.

Стога је ЦоверПро АИ одличан бесплатни алат за генерисање пропратних писама користећи АИ и елиминисање процеса ручног писања и размишљања да бисте креирали пропратно писмо када бисте иначе могли да проведете то време припремајући се за стварни интервју за посао.

Закључак

Професионална пропратна писма су и даље релевантна 2023. Оне су један од најважнијих аспеката пријаве за посао који може пружити конкурентску предност апликацији и повећати шансе да будете изабрани.

Дакле, ако тражите посао или желите да пређете у другу компанију својих снова, генератори АИ мотивационих писама поменути у овом чланку могу вам помоћи да убрзате процес или креирате персонализована и јединствена пропратна писма која ће вам помоћи да завршите посао.

Дакле, погледајте карактеристике алата за пропратно писмо АИ и изаберите једноставан, сигуран, напредан и кредибилан генератор пропратног писма који најбоље одговара вашим захтевима. Срећно!

Затим можете такође истражити како да напишете убедљиво пропратно писмо.