11 бесплатних онлајн алата за проверу интерпункције за трговце садржаја

Тајна унапређења успешног блога је способност писања магнетних постова.

Неодољиви садржај има моћ да привуче све већи промет. Беспрекорно писање је кључно за ово.

Интерпункцијске грешке које често изгледају као мале могу покварити цео део вашег писања. Ако сте повремени писац, писање беспрекорног садржаја може бити веома тешко. Чак и обични писци често праве мале интерпункцијске грешке као што су зарези, тачке и зарези, двотачке итд.

Неприкладна употреба интерпункцијских елемената може трансформисати значење реченице. Узмимо мали пример. У доле наведеном случају, можете разумети како један зарез мења значење.

Хајде да једемо маму!

Хајде да једемо, мама!

Међутим, уз коришћење правих алата за интерпункцију, можете избећи ове врсте глупих грешака.

Како интерпункцијске грешке утичу на СЕО?

Изненадили бисте се када бисте видели да већина писаца широм света чак и не брине много о интерпункцији. Али ово има дугорочни недостатак у односу на садржај написан без таквих грешака.

Ако размислите о писању своје копије без грешака, добићете конкурентску предност.

То је зато што Гоогле и други претраживачи скенирају садржај да би утврдили његов квалитет. Ако ваш блог има више грешака у куцању, интерпункцијских грешака итд., они ће га рангирати ниже од сличних текстова, али без грешака.

Међутим, и даље је веома тешко написати беспрекоран садржај.

Не брини; постоји много онлајн алата за проверу интерпункције који вам могу помоћи да елиминишете све такве грешке. Хајде да погледамо разне добре алате за проверу интерпункције доступних на мрежи.

  Како да повежете своју мини камеру са телефоном

Граммарли је једна од најпознатијих апликација за писање која је доступна бесплатно. Помаже писцима да пишу без грешака и ефикасно.

Граммарли такође нуди бесплатну услугу провере интерпункције коју можете да користите у њиховој мобилној и веб апликацији. Потребно је да напишете или налепите текст у предвиђено поље за унос. Овај алат за интерпункцију наглашава све проблеме присутне у вашем тексту.

Нуди исправне предлоге којима можете заменити свој погрешан текст. Овде такође можете побољшати своје знање о интерпункцији јер пружа корисне водиче за разумевање конвенција интерпункције.

Вритер

Такође можете да користите Вритер као бесплатну онлајн алатку за проверу интерпункције. Помаже вам да исправите различите интерпункцијске, граматичке и правописне грешке.

Напредни помоћник за писање који покреће вештачка интелигенција подржава ауторову проверу интерпункције. Ово ефикасно скенира ваш текст и истиче грешке у њему.

Можете унети текст у предвиђени простор и исправити истакнуте грешке према предлозима.

Ђумбир

Гингерова провера интерпункције вам омогућава да на најбољи начин објасните своје мисли својим речима. На овај начин можете спречити да интерпункцијске грешке униште ваш садржај.

Можете да користите Гингер бесплатно на мрежи и да га трајно добијете као додатак за Цхроме. Ефикасно открива интерпункцијске грешке као што су зарези, тачке и зарези, правописне грешке итд.

Граммар Лоокуп

Алатка за тражење граматике може да исправи проблеме са граматиком, стилом и интерпункцијом. Само треба да налепите садржај у поље за унос и он ће истаћи речи са проблемима.

Када померите курсор миша преко означених речи, добићете исправне опције за замену грешака. Овај алат подржава амерички и британски енглески. Ово је бесплатно за коришћење као алат.

  Изградите своје богатство уз М1 Финанце апликацију

ПроВритингАид

ПроВритингАид је одличан алат са АИ који вам помаже да исправите интерпункцијске грешке у писању. Омогућава вам да побољшате свој стил писања и граматику и да имате више јасноће у свом садржају.

Овај алат може да провери и исправи различите типове интерпункције, као што су зарези, тачке и зарези, двотачке, апострофи и велика слова. Подвлачи проблематичне речи и нуди предлоге за исправљање грешака.

Ово је диван алат за креативне писце, студенте и пословне писце.

Тринка

Тринка вам помаже да тренутно исправите своје интерпункцијске грешке помоћу свог помоћника који покреће АИ. Можете са сигурношћу да креирате документе, садржај за маркетинг и још много тога помоћу ове алатке за проверу интерпункције.

Да бисте користили ову алатку, морате се пријавити на Тринка и користити њен бесплатни алат на мрежи. Поред интерпункције, помаже вам да исправите граматичке, стилске и правописне грешке. Овај алат можете користити бесплатно.

Едитпад

Испробајте Едитпад за потребе провере интерпункције и уштедите довољно времена које вам је иначе потребно за уређивање. Помаже вам да исправите интерпункцијске грешке и проверава ваш садржај за граматику, правопис, речник и још много тога.

Његов једноставан интерфејс вам омогућава да налепите свој текст у поље за унос. Одмах открива грешке и помаже вам да побољшате свој садржај.

СЕО Тоолс Центер

Ово је још један једноставан и лак за коришћење алат за проверу интерпункције од стране СЕО Тоолс Центра. Помаже вам да своје писање учините ефикаснијим и упечатљивијим пратећи сва правила интерпункције.

То је бесплатан алат који можете користити на мрежи. Морате једноставно да налепите садржај у предвиђени простор. Проверава садржај граматичких и интерпункцијских грешака и истиче грешке. Можете одмах заменити погрешне речи исправним опцијама.

  Како да подесите потпис е-поште, мобилни и лични рачунар

Саплинг

Одмах пронађите интерпункцијске грешке у свом садржају помоћу Саплинг-а. Његов алат за проверу интерпункције одлично функционише на мрежи и осигурава да је сваки елемент интерпункције на месту.

Саплинг такође подржава проверу интерпункције на више језика. Подржава језике као што су енглески, холандски, италијански, португалски, француски и други.

Граммар Цхецкер

Граммар Цхецкер представља бесплатну алатку за проверу интерпункције коју можете користити да исправите своје интерпункцијске грешке.

Само треба да налепите свој текст у предвиђено поље за унос. Истиче све граматичке, интерпункцијске и правописне грешке, заједно са предлозима за исправку.

Провера правописа

Провера правописа може да функционише као ваш свакодневни помоћник за ваше свакодневне потребе за побољшањем садржаја. Може вам одмах помоћи да пронађете све интерпункцијске грешке и брзо их поправите.

Само налепите текст у поље за унос и он ће одмах истаћи грешке. Такође вам може помоћи да побољшате свој стил писања.

Завршне речи

Ово су неки добри алати за проверу интерпункције који вам могу помоћи да развијете убедљив садржај за различите сврхе. Пробајте било шта од овога и осетићете разлику у свом писању.

Можда ћете желети да истражите професионалне алате за писање за сваког блогера и копирајтера.