11 најбољих генератора наслова са вештачком интелигенцијом који ће зачинити ваш садржај

Начин на који производимо и конзумирамо онлајн садржај је у потпуности трансформисан од стране вештачке интелигенције (АИ). Уз помоћ алата са вештачком интелигенцијом, креатори садржаја сада могу да генеришу висококвалитетан садржај за делић времена које би требало ручно.

АИ је донео ефикасност и прецизност у креирању садржаја, омогућавајући предузећима и појединцима да производе више садржаја брже и по нижој цени. Једна од области у којој је вештачка интелигенција имала значајан утицај је генерисање наслова блогова.

Генератори наслова засновани на вештачкој интелигенцији могу помоћи креаторима садржаја да развију привлачне и привлачне наслове који могу да помогну у подстицању саобраћаја и ангажовања на њиховом садржају.

Наслови блогова су прва ствар коју читаоци виде када наиђу на ваш садржај. Привлачан и привлачан наслов може их навести да кликну и прочитају чланак. Због тога је од суштинског значаја да креирате наслов који обухвата суштину вашег садржаја, а да истовремено буде привлачан вашој циљној публици.

Како функционишу генератори наслова са АИ?

Генератори наслова са АИ користе комбинацију алгоритама НЛП (обрада природног језика) и техника машинског учења за генерисање наслова. Ови алгоритми су обучени на огромним скуповима података наслова и садржаја како би научили обрасце и језичке структуре које се обично користе у насловима блогова. Процес укључује разбијање садржаја на његове саставне делове, укључујући кључне речи, фразе и теме.

Алгоритми затим анализирају ове компоненте како би идентификовали најрелевантније и најзанимљивије опције наслова. Генерисани наслови су префињени на основу критеријума као што су тон, дужина и сложеност, обезбеђујући да су прикладни за циљну публику.

Неки генератори наслова засновани на вештачкој интелигенцији такође могу да укључе ЕМВ (Емотионал Маркетинг Валуе) анализу у процес генерисања наслова, обезбеђујући да су генерисани наслови емоционално привлачни и вероватно да ће генерисати кликове.

Сада када разумемо како функционишу генератори наслова са вештачком интелигенцијом, хајде да погледамо листу овде.

СЕМрусх

СЕМрусх Титле Генератор је популарна алатка коју користе креатори садржаја за генерисање идеја за привлачне и привлачне наслове за своје чланке, постове на блоговима и други садржај на мрежи.

Дизајниран је да помогне корисницима да смисле наслове који привлаче пажњу који су оптимизовани за претраживаче и платформе друштвених медија.

У овом алату, корисници могу да изаберу своју тему или нишу, а алат генерише наслове на основу те специфичне теме. Алат омогућава корисницима да интегришу кључне речи у своје наслове како би побољшали рангирање на претраживачима.

Подржава неколико језика, што га чини корисним за креаторе садржаја који раде у различитим деловима света. Са СЕМрусх-ом можете да генеришете више варијација сваког наслова, дајући корисницима низ опција за избор.

Корисници могу да прегледају како ће њихови наслови изгледати на платформама друштвених медија, као што су Твиттер и Фацебоок, пре него што их објаве. Још једна најбоља ствар у вези са овом алатком је да генерише и обрисе блога. Међутим, генератор обриса и услуга креирања блога ограничени су на бесплатну верзију.

  9 најбољих наменских сервера за трговање за глатко трговачко искуство

Фрасе.ио

Фрасе.ио пружа алатку за генерисање наслова блога која помаже корисницима да дођу до привлачних и убедљивих наслова за своје постове на блогу. То је бесплатна алатка која корисницима пружа листу потенцијалних наслова на основу кључне речи или фраза које корисник унесе.

Користи напредне алгоритме за анализу популарних упита за претрагу, тема у тренду и других релевантних података да би предложио наслове који ће највероватније генерисати саобраћај и ангажовање.

Једна од истакнутих карактеристика овог алата је његова способност да брзо генерише велики број наслова. Корисници могу да унесу више кључних речи или фраза; алат ће генерисати десетине наслова за само неколико секунди.

Наслови могу бити креативни помоћу клизача нивоа креативности док уносите кључне речи или идеје за наслов. Још једна сјајна карактеристика генератора наслова блога Фрасе.ио је његова уграђена аналитика. Ово омогућава корисницима да донесу информисане одлуке о томе које наслове да користе, а које да одбаце.

Генератор наслова блога Фрасе.ио је бесплатан у ограниченом периоду; након тога корисници треба да плате за даље коришћење алата. Међутим, платформа нуди низ плаћених планова који пружају приступ додатним функцијама. Корисници могу изабрати плаћени план према свом буџету.

Сассбоок

Сассбооков генератор наслова заснован на вештачкој интелигенцији користи обраду природног језика (НЛП), машинско учење (МЛ) и модел дубоког учења за генерисање наслова. Можете брзо и ефикасно да добијете висококвалитетне наслове без трошења сати на размишљање о идејама.

Овај генератор има једноставан и једноставан интерфејс који не захтева техничку стручност. Генерисање низа типова наслова, укључујући спискове, водиче са упутствима, вести и наслове за мамце за кликове, може се олакшати.

Можете да прилагодите своје наслове додавањем текста описа као уноса. Такође, нуди опције као што су Ингенуити, циљна величина и неколико наслова, али ове опције су доступне у оквиру плаћених планова Сассбоок-а.

Сассбоок генератор наслова нуди бесплатну верзију са ограниченим функцијама, укључујући могућност генерисања до десет наслова дневно.

Цопи.аи

Цопи.аи-ов генератор наслова блогова заснован на вештачкој интелигенцији лако креира наслове блогова који су оптимизовани за СЕО и вероватно ће привући више кликова и ангажовања. Алат је дизајниран да вам уштеди време и труд креирањем јединствених и привлачних наслова од нуле. Његове карактеристике га чине разноврсним и моћним алатом за креаторе садржаја.

Једна од најзначајнијих карактеристика је могућност прилагођавања тона генерисаних наслова тако да одговара вашем жељеном стилу. Ова функција вам омогућава да пишете било којим тоном или копирате тон других популарних личности или веб локација једноставним уносом њихових имена. Поред тога, алат нуди девет унапред направљених тонова садржаја који се користе као полазна тачка за генерисање наслова.

Кликом на дугме, алатка генерише више наслова истовремено, а ви можете да кликнете на „Још оваквих“ да бисте добили више сличних наслова. Можете копирати све наслове одједном или кликнути на „Направи више“ да бисте генерисали додатне наслове.

Међутим, бесплатна верзија алата вам омогућава да генеришете само наслове до 2000 речи. Ако треба да генеришете наслове за дужи садржај, мораћете да пређете на плаћени план за неограничену употребу.

АИСЕО

АИСЕО-ов ИоуТубе генератор наслова је моћан алат који нуди једноставно решење за креирање оптимизованих видео наслова и дескриптора за ИоуТубе. Платформа је у потпуности изграђена на АИ технологији, што је чини поузданим и ефикасним алатом за креаторе садржаја.

  Како сачувати телефон или таблет пао у воду

Једна од невероватних карактеристика овог алата је подршка за више језика. Може да генерише садржај на 20 језика, што га чини глобалном платформом.

Још једна кључна карактеристика овог генератора је могућност добијања прилагођеног уноса на слободан начин од корисника. То значи да корисници имају флексибилност да унесу сопствене идеје и кључне речи у алатку, обезбеђујући да генерисани наслови и описи буду персонализовани њиховим специфичним потребама.

Платформа такође укључује самостални уређивач који омогућава корисницима да даље уређују и прецизирају свој садржај по потреби. Корисници такође могу да бирају између више тонова како би били сигурни да је њихов садржај усмерен на праву публику, а функција подесивих циљева омогућава корисницима да прецизно циљају тачну публику коју желе да досегну.

Цописмитх

Цописмитхов генератор наслова блогова заснован на вештачкој интелигенцији је моћан алат који нуди низ функција дизајнираних да помогну креаторима садржаја да генеришу наслове прилагођене СЕО-у који привлаче и привлаче публику.

Најомиљенија карактеристика овог алата су његови предлози кључних речи уживо, који корисницима пружају податке у реалном времену о томе које су кључне речи тренутно популарне и релевантне за тему.

Такође је популаран алат због одличне подршке за више језика. Помоћу овог алата, корисници могу да генеришу наслове блогова на до 20 језика, пружајући флексибилност и свестраност креаторима садржаја који раде на различитим глобалним тржиштима. Корисници могу да уносе и излазе на различитим језицима; алат преводи садржај.

Платформа такође нуди 7-дневну бесплатну пробну верзију, која омогућава корисницима да тестирају карактеристике алата и стекну искуство из прве руке. Поред тога, алат се интегрише са Фрасе-ом, популарном СЕО платформом, како би корисницима пружио још напредније СЕО могућности.

Поред тога, вишеструки предлози наслова, прилагођена дужина наслова, нивои варијације креативности и функције пуњења кључних речи од велике користи кориснику.

Сторилаб.аи

Сторилабов генератор наслова блогова који покреће вештачка интелигенција је иновативна алатка која креаторима садржаја нуди јединствено и персонализовано искуство. Његови напредни алгоритми пружају широк спектар опција наслова, што вам олакшава одабир савршеног који је у складу са вашим брендом и циљевима садржаја.

Оно што издваја овај алат је његова способност да превазиђе традиционални и генерички приступ генерисања наслова. Сторилабов генератор нуди прилагодљиве опције за додавање људског додира вашим насловима, омогућавајући вам да их учините повезанијим и привлачнијим за вашу циљну публику.

Интерфејс алата прилагођен кориснику чини га доступним свим креаторима садржаја, без обзира на њихов ниво искуства. Процес корак по корак је једноставан, што олакшава добијање више наслова у року од 30 секунди. Али ту се не завршава.

Сторилабов генератор наслова блога вам омогућава да прилагодите свој наслов додавањем различитих личности како бисте га учинили релевантнијим и убедљивијим. Персонализовано искуство га издваја од других произвођача наслова на тржишту.

Неуралтект

Неуралтект је много једноставнији генератор наслова блога заснован на вештачкој интелигенцији. Овај алат је веома једноставан, тако да само треба да унесете кратак опис свог блога и кликнете на генерисање. Изволи!

  Преглед Ангри ИП скенера (2021) за мрежно скенирање

Добићете неке предлоге који ће бити релевантни за садржај вашег блога. Постоји неколико опција које се генеришу одједном, тако да можете кликнути на „генерирај“ изнова и изнова да бисте добили више опција испред себе.

Неуратект, у поређењу са другим генераторима наслова блогова заснованим на вештачкој интелигенцији, не нуди много опција за подешавање наслова према вашим захтевима.

Неким напредним корисницима то би могло бити веома једноставно јер не постоје опције прилагођавања, не можете да прилагодите тон садржаја, не можете да додате кључне речи итд. Али за почетнике, они који траже једноставну и најприкладнију опцију могу пронаћи Неуралтект као најбољи генератор наслова блога.

Зиро

Најбоља ствар код Зиро-овог АИ генератора наслова блога је то што нуди широк спектар ниша које можете изабрати. Пре него што почнете да генеришете наслове помоћу Зиро-а, можете да изаберете за коју категорију желите да генеришете наслове блогова. Постоје категорије као што су храна, мода, забава, уради сам, фитнес итд.

Зиро алат је тако једноставан, и не би било погрешно рећи да овај алат такође спада у категорију основних алата јер нуди неку врсту идеје, а не потпуно прилагођене и оптимизоване наслове за ваше блогове.

Имате само опцију да изаберете категорију, а затим она сама генерише наслове. Не пружа вам могућност да прилагодите наслов по свом избору.

АскТоАИ

АсктоАИ је платформа која обезбеђује алатке засноване на вештачкој интелигенцији (АИ) за креаторе садржаја. Нуди генератор наслова заснован на вештачкој интелигенцији који је бесплатан за до 5 кредита; након тога, можете одабрати плаћене планове алата.

Овај алат подржава више језика и може да генерише наслове на скоро 29 глобалних језика. Ова функција подршке за више језика чини га једним од најбољих генератора наслова блогова са вештачком интелигенцијом.

Након генерисања наслова блога, можете кликнути на одељак „Нови документ“ након што одаберете наслов за свој блог. Сада након што кликнете на нови документ, бићете преусмерени на одељак за уређивање алатке, где можете да генеришете структуру блога користећи исти наслов блога генерисан од вештачке интелигенције.

Не само генератори структуре блога, већ имају више генератора који олакшавају живот креаторима садржаја.

Марк Цопи

Марк Цопи обезбеђује генератор наслова блога заснован на вештачкој интелигенцији који се разликује од других генератора наслова блогова јер користи приступ сличан ЦхатГПТ-у. Само треба да му дате команду или упит о томе шта желите да пишете, и он ће вам дати нове идеје за блог.

Не само генератор наслова, већ и Марк Цопи такође има генератор структуре чланака на блогу за креирање потпуно новог поста са само неколико кликова. Алат за генерисање наслова блога је једноставан за коришћење; међутим, понекад је потребно мало више времена да се генеришу наслови на умереној или малој брзини интернета.

Завршне речи

Вештачка интелигенција је трансформисала лице креирања садржаја уносећи ефикасност и прецизност у процес. Коришћењем ових алата можете уштедети време, размишљати о новим идејама и креирати наслове који су истовремено привлачни и релевантни за ваш садржај.

Иако је доступно много различитих генератора наслова са АИ, сваки са својим предностима и слабостима, кључ је пронаћи онај који најбоље одговара вама и вашим специфичним потребама.

Можда ћете бити заинтересовани и за најбоље генераторе за увод у блог.