11 најбољих платформи за виртуелне радионице за побољшање вашег пословања

Тражите ли обећавајуће начине да побољшате учинак свог пословања и побољшате продуктивност тима? Ево најбољих платформи за виртуелне радионице које вам могу помоћи да постигнете свој циљ.

Виртуелне радионице постале су незаменљиве за предузећа која желе да подстичу учење, сарадњу и иновације међу својим запосленима, без обзира на њихову географску локацију.

Ове платформе пружају широк спектар функционалности за ангажовање вашег тима и постизање значајних резултата, од интерактивних функција до беспрекорних алата за сарадњу. Иронично, проналажење најбољих платформи за виртуелне радионице је од суштинског значаја, имајући у виду све већу потражњу за радом на даљину и потребу да се мењамо са временом како бисмо остали конкурентни.

Шта је виртуелна радионица?

Виртуелна радионица је динамично искуство онлајн учења које окупља људе са различитих локација како би се укључили у заједничко учење. То је моћан алат који омогућава учесницима да се повежу и комуницирају у виртуелном окружењу без потребе да буду физички присутни.

Постоји много начина за спровођење виртуелних радионица које се крећу од интерактивних вебинара до потпуно имерзивних искустава виртуелне стварности. Обично укључује фасилитатора који води учеснике кроз унапред одређени дневни ред користећи различите дигиталне алате и платформе за представљање информација, промовисање дијалога и фацилитирање групних активности.

Многе виртуелне радионице такође пружају ресурсе и материјале којима учесници могу да приступе током и након радионице, омогућавајући стално учење и примену научених концепата.

Важност виртуелне радионице, састанака и догађаја

За похвалу је како виртуелне радионице, састанци и догађаји руше географске баријере. Користећи моћ технологије, учесници из различитих региона могу да комуницирају виртуелно без физичких путовања заједно.

Ево неких аспеката који још више наглашавају важност виртуелних радионица:

 • Повећано учешће и ангажовање: Учесници могу активно да учествују кроз анкете, анкете, функције ћаскања и сесије питања и одговора, подстичући интерактивне дискусије и размену идеја. Виртуелне платформе такође нуде могућност коришћења мултимедије, као што су видео снимци, слајдови и интерактивне презентације, чинећи садржај занимљивијим и упечатљивијим. Ово доводи до бољег задржавања информација и имерзивнијег искуства учења.
 • Приступачност и инклузивност: Омогућавају појединцима са инвалидитетом или другим ограничењима да учествују и доприносе разбијању физичких баријера. Виртуелне платформе такође могу понудити функције као што су титлови, тумачење знаковног језика и читачи екрана, чинећи садржај приступачнијим већем броју учесника.

Дакле, било да сте мали бизнис или гигант који тражи најбоље платформе за виртуелне радионице, останите без нас док истражујемо оне најкомпетентније.

Миро

Миро је платформа виртуелних радионица која мења игру и која омогућава тимовима да иновирају и стварају на начине који никада раније нису били могући.

  14 најбољих менаџера обележивача за чување и поновну посету вашим везама

Он подиже даљинске радионице на виши ниво са својим врхунским функцијама и корисничким интерфејсом, омогућавајући беспрекорну сарадњу и размишљање у виртуелном окружењу. Креирајте, делите и понављајте у реалном времену на виртуелним таблама, лепљивим белешкама, дијаграмима и још много тога.

Карактеристике:

 • Уграђене могућности видео конференција које омогућавају интеракцију лицем у лице током виртуелних радионица.
 • Различити интерактивни виџети, као што су гласачке анкете и тајмери, одржавају радионице занимљивим и динамичним
 • Богата библиотека шаблона и дијаграма за убрзање напретка вашег тима
 • Прилагодљиве позадине, боје и брендирање да одговарају потребама вашег тима.

Фило

Креирајте невероватна искуства учења која инспиришу, ангажују и оснажују ваше учеснике уз Фило, занимљиву виртуелну платформу за радионице. Можете лако да изградите, прилагодите и водите убедљиве радионице на платформи да бисте своје виртуелне радионице подигли на виши ниво.

Карактеристике:

 • Имерзивне мултимедијалне могућности, као што су видео, аудио, слике и 3Д објекти, очаравају вашу публику.
 • Робусне функције аналитике и извештавања вам омогућавају да оптимизујете своје радионице за максималан утицај.
 • Скалабилна и безбедна инфраструктура заснована на облаку за боље перформансе, приватност података и шифровање.
 • Богат скуп алата за ангажовање, укључујући ћаскање уживо, анкете, квизове и собе за сесије, промовишући активно учешће и задржавање знања.

Мурал

Мурал је продавница на једном месту која трансформише начин на који гледате и решавате изазове и може да трансформише ваш процес сарадње. Алат омогућава тимовима да раде заједно у реалном времену, било да су физички присутни или на даљину. Ово олакшава продуктивне сесије размишљања, сесије стратешког планирања и интерактивне семинаре.

Помоћу Мурала можете креирати запањујуће визуелизације, сарађивати на заједничком платну и неговати значајне интеракције које подстичу креативност и убрзавају доношење одлука.

Карактеристике:

 • Робусне безбедносне мере обухватају јединствену пријаву (ССО), прављење резервних копија података и усклађеност са индустријским стандардима, као што су ГДПР и ЦЦПА.
 • Подржите интеграцију са популарним алатима за сарадњу као што су Слацк, Мицрософт Теамс и Гоогле Дриве
 • Опсежан сет алата дигиталних лепљивих белешки, цртежа, дијаграма и других визуелних елемената
 • Подршка за различите случајеве употребе, укључујући браинсторминг, размишљање о дизајну, агилне ретроспективе, планирање стратегије и још много тога

Зоом

Од професионалног развоја до вежби за изградњу тима, Зоом платформа омогућава фасилитаторима да креирају прилагођене радионице прилагођене потребама њихове публике, подстичући сарадњу и дељење знања у виртуелном окружењу.

Са својим интуитивним интерфејсом, имаћете приступ мноштву интерактивних функција које виртуелно учење чине лаким. Придружите се будућности виртуелног учења уз Зоом и подигните своје радионице на нове висине!

Карактеристике:

 • Кристално јасан ХД видео и аудио за импресивно искуство радионице.
 • Просторије за сесије за дискусије у малим групама, сесије размишљања и интерактивне активности.
 • Функције виртуелног подизања руку и гласања за побољшање учешћа публике и прикупљање њихових повратних информација.
 • Робусни алати за дељење екрана и белешке за дизајнирање динамичких презентација и остваривање сарадње у реалном времену.
  10 Питхон Цхеат Схеетс за програмере које могу да обележе

Маслац

Са низом моћних функција, Буттер је врхунско решење за појединце, тимове и организације које желе да ослободе своју креативност, унапреде своје вештине и повежу се са појединцима који исто мисле широм света.

Буттер није само још једна платформа виртуелне радионице; то је мењач игре који подиже онлајн учење и сарадњу на нове висине.

Карактеристике:

 • Наменска функција корисничке подршке која нуди корисничку подршку домаћинима и учесницима током целе радионице.
 • Нуди прилагодљиве шаблоне радионица које организатори могу користити као полазну тачку за креирање својих радионица.
 • Интеграција са алаткама трећих страна, као што су апликације за календар и комуникационе платформе.
 • Пружа функције аналитике и извештавања које организаторима радионица дају увид у присуство на радионици и повратне информације.

Цанапии

Било да планирате малу радионицу или велику обуку, Цанапии ће вас покрити. Са својим врхунским карактеристикама и интуитивним дизајном, Цанапии пружа беспрекорно и импресивно искуство за организаторе и учеснике.

Платформа нуди широк спектар опција прилагођавања, омогућавајући вам да прилагодите догађај својим специфичним потребама. Од заказивања сесија, постављања образаца за регистрацију, дизајнирања страница догађаја и слања позивница, Цанапии поједностављује цео процес, штедећи вам време и труд.

Карактеристике:

 • Доступни су различити алати за ангажовање, као што су анкете уживо, сесије питања и одговора, виртуелне табле и собе за сесије.
 • Поједностављен процес регистрације и издавања улазница за радионице и догађаје.
 • Интегрише се са популарним алаткама за видео конференције као што су Зоом, Мицрософт Теамс и Гоогле Меет.
 • Прилагодљиви обрасци за регистрацију да би регистрацију и управљање плаћањем учинили лаким.

Фреска

Фресцо је најсавременија платформа за виртуелне радионице која трансформише начин на који тимови комуницирају и размишљају. Платформа нуди динамично и импресивно платно за снимање идеја, организацију мисли и визуализацију концепта у реалном времену, било да радите на даљину или лично.

Фресцо је избор за тимове који покушавају да побољшају своју иновацију, продуктивност и тимски рад, захваљујући корисничком интерфејсу и робусној функционалности.

Карактеристике:

 • Платформа заснована на облаку која обезбеђује поуздане перформансе без застоја.
 • Учесници се могу придружити радионицама једним кликом, елиминишући потребу за додатним преузимањем софтвера.
 • Доступни су богати алати за цртање и белешке, укључујући оловке, маркере, облике и оквире за текст.
 • Више корисника може истовремено да сарађује на истој белој табли.

Вебек

Са Вебек-ом можете креирати и угостити интерактивне виртуелне радионице, семинаре, сесије обуке и динамичне и утицајне догађаје. Можете неприметно да се повежете са учесницима путем видео записа високог квалитета, кристално чистог звука и робусних алата за сарадњу, стварајући импресивно искуство које се може такмичити са радионицама уживо.

  Како (и зашто) да се пријавите за Гоогле складиште снимака

Карактеристике:

 • Прилагодљиви логотип, боје и елементи брендирања.
 • Усклађен је са индустријским стандардима и законима, укључујући ГДПР и ХИПАА.
 • Способност рада са разним гаџетима, укључујући десктоп рачунаре, лаптопове, таблете и паметне телефоне.
 • Подржава више видео фидова, омогућавајући учесницима да виде говорника, презентације и друге учеснике.

Кахоот

Кахоот оживљава ваше виртуелне радионице применом елемената гамификације као што су квизови, анкете и изазови. Платформа би требало да буде ваш први избор ако желите да обезбедите импресивно окружење за учење које држи учеснике мотивисаним и ангажованим. Учесници могу да се такмиче једни против других или да сарађују на Кахоот-у, што учење чини забавним.

Карактеристике:

 • Додаје професионални штих вашим радионицама и побољшава идентитет бренда ваше организације.
 • Нуди поуздане перформансе, са минималним застојима и 24/7 корисничком подршком за решавање свих проблема.
 • Нуди уграђене плоче за дискусију и функције ћаскања.
 • Огромна библиотека унапред направљених квизова и анкета.

Ментиметар

Користећи Ментиметар, можете да дизајнирате занимљиве семинаре како бисте своју публику заинтересовали и учинили учење пријатним. Платформа претвара ваше онлајн радионице у занимљиво искуство тако да више нема пасивних учесника који климају главом током сувих предавања. Ментиметар је ваш алат за откључавање креативности и максимизирање учешћа.

Карактеристике:

 • Подршка за више језика и неколико функција приступачности, укључујући навигацију са тастатуре и компатибилност са читачем екрана.
 • Алати за прикупљање повратних информација у реалном времену од учесника током радионица.
 • Доступан је широк спектар унапред дизајнираних шаблона који одговарају вашим специфичним циљевима радионице.
 • Доступне су и сесије размишљања, групне дискусије и вежбе генерисања идеја.

Ићи на састанак

Уз ГоТоМеетинг, можете да видите и чујете своје колеге учеснике са изузетном јасноћом, што осигурава да се ваше радионице осећају као лично искуство. Такође можете персонализовати изглед и осећај своје радионице тако што ћете укључити лого ваше компаније и бирати између различитих тема и боја које одговарају идентитету вашег бренда.

Карактеристике:

 • Нуди различите аудио опције, укључујући звук рачунара, телефонско бирање и позивање.
 • Поједностављује заказивање радионица омогућавајући домаћинима да пошаљу позивнице са неколико кликова.
 • Учесници се могу придружити радионици путем веб везе, елиминишући потребу за сложеним пријавама или преузимањима.
 • Учесници такође могу подићи руке, разговарати и реаговати на презентације.

Закључак

Можете откључати пуни потенцијал виртуелних радионица и довести до успеха вашег пословања у дигиталној ери тако што ћете пажљиво проценити своје опције и изабрати најбољу платформу виртуелних радионица која је у складу са вашим пословним циљевима.

Дакле, само напред и инвестирајте у праву платформу за виртуелну радионицу да бисте побољшали свој пословни учинак и остали испред у данашњем конкурентном пословном окружењу.

Такође можете истражити најбољу таблу на мрежи за сарадњу у реалном времену.