11 најбољих видео продајних платформи за трансформацију ваше продајне стратегије

Тржиште продаје видео записа је у процвату, а паметна предузећа га користе да појачају своје маркетиншке стратегије. Са платформом за продају видео записа, компаније могу да креирају персонализована видео искуства за своје клијенте, што доводи до више затворених послова.

Ове платформе олакшавају предузећима да се повежу са својом публиком и убедљивије прикажу производе. Ако сте спремни да своју продају подигнете на виши ниво, наставите да читате о најбољим доступним платформама за продају видео записа.

Шта је платформа за продају видео записа?

Платформа за продају видео записа омогућава предузећима да праве, дистрибуирају и прате видео садржај. Ова платформа омогућава предузећима да производе занимљив садржај који повећава продају, подстиче односе са купцима и гради свест о бренду.

Платформе за продају видеа такође пружају аналитику за праћење и мерење ефикасности видеа. Коначно, платформе за продају видеа омогућавају предузећима да побољшају свој маркетинг и досегну више људи.

Како платформа за продају видеа помаже у развоју пословања?

✔ Проширите своју публику: Платформе за видео продају омогућавају предузећима да досегну клијенте ван својих традиционалних географских граница.

✔ Повећајте ангажовање: Видео може да створи значајнију интеракцију са клијентима од текстуалне поруке.

✔ Изградите поверење: Ако се видео садржај користи за персонализацију корисничког искуства, то може помоћи у изградњи поверења купаца.

✔ Генерисање потенцијалних клијената: Платформа за видео продају се користи за едукацију купаца и генерисање потенцијалних клијената о производима и услугама.

✔ Повећајте конверзије: Платформе за продају видеа могу да побољшају стопе конверзије дајући клијентима занимљивије и интерактивније искуство. Како је видео занимљивији, платформе за продају видеа помажу предузећима да досегну више људи.

Хајде да истражимо неке од најбољих платформи за продају видео записа које су доступне за повећање ваше продаје:

Дубб

Дубб видео платформа вам омогућава да трансформишете и оптимизујете своју продајну стратегију. Предузећа могу повећати приходе користећи Дубб видео маркетиншку платформу како би привукла купце и закључила послове.

Штавише, Дубб омогућава предузећима да процене утицај и перформансе свог видеа и да их стално побољшавају. Такође можете лако и брзо креирати видео записе високог квалитета на Дубб платформи са унапред дизајнираним шаблонима и видео записима.

Све у свему, Дубб је иновативна платформа за продају видео записа која помаже предузећима да модернизују своју продају. Видео може побољшати продајну комуникацију, изградити односе и побољшати перформансе продаје. Дубб има много функција и интуитиван интерфејс, што га чини одличним алатом за предузећа из дигиталног доба.

  Поправи грешку 1310 Проверите да ли имате приступ том директоријуму

Боњоро

Ако сте упознати са алаткама за тражење видео записа, знате колико заморно може бити креирање наслова и порука. Боњоро може да реши овај проблем.

Боњоро је импресивна платформа за продају видео записа која пружа лак и брз начин за креирање персонализованих видео порука. Ова платформа за продају видео записа има за циљ да вам помогне да повећате своје продајне напоре, изградите односе и брже склапате послове.

Боњоро интерфејс је интуитиван и једноставан за коришћење тако да можете брзо да креирате видео записе професионалног изгледа. Штавише, можете да користите његову моћну аналитику да бисте пратили учинак својих видео снимака и кампања. Боњоро продајна стратегија вам омогућава да допрете до више потенцијалних клијената, повећавајући продају.

Сендспарк

Сендспарк је платформа за видео продају дизајнирана да повећа пословну продају. Има потенцијал да трансформише пословне стратегије продаје.

СендСпарк вам омогућава да креирате персонализоване видео поруке које се могу слати директно вашим клијентима помоћу корисничког интерфејса. СендСпарк вам помаже да својим клијентима понудите занимљиво и људско искуство продаје.

Добићете више интеракције са клијентима ако снимате и делите персонализоване видео снимке. Сендспарк вам омогућава да креирате видео записе који објашњавају вредност ваше компаније и задовољавају њене специфичне потребе. Можете ојачати свој однос са клијентима и потенцијалним клијентима тако што ћете их пратити.

Платформа омогућава корисницима да прилагоде шаблоне, анализирају податке и приступе увидима заснованим на вештачкој интелигенцији. Такође се интегрише са ЦРМ и решењима за е-пошту за побољшану конверзију потенцијалних клијената.

БомбБомб

Без сумње, платформа за видео поруке БомбБомб ће повећати вашу продају. Можете да шаљете персонализоване видео поруке да бисте повећали број потенцијалних клијената које генеришете.

Са овом платформом, ваши продајни представници могу да шаљу видео е-поруке један на један потенцијалним клијентима било где да се налазе. БомбБомб пружа велику флексибилност и увид, омогућавајући вам да пратите када и колико дуго потенцијални клијенти гледају ваше видео снимке и њихову интеракцију са њима.

Неколико ЦРМ платформи је компатибилно са БомбБомб-ом, тако да можете изабрати ону која вам највише одговара. Можете да укључите позив на акцију (ЦТА) у било који део видеа да бисте натерали своје гледаоце да предузму акцију.

  Како приступити иЦлоуд-у на рачунару

Цовидео

Платформа Цовидео пружа предузећима прилагодљиве видео поруке да побољшају своје продајне и маркетиншке стратегије. Корисници могу да праве, деле и прате видео снимке помоћу функција као што су видео хостинг, преклапања позива на акцију и аналитика.

Цовидео платформа помаже продајним тимовима да генеришу потенцијалне клијенте, ангажују купце и креирају персонализована путовања. То је промена игре за креирање занимљивих, упечатљивих и персонализованих видео снимака.

Интерфејс који се лако користи ЦоВидео омогућава корисницима да лако снимају и прилагођавају видео записе. Интегрише се у постојеће комуникационе радне токове. Платформа вам омогућава да шаљете видео записе директно из ЦРМ-а, клијента е-поште и других продајних алата, тако да ћете уштедети време и дати своје видео записе правим људима.

Цовидео олакшава комуникацију са потенцијалним клијентима, клијентима и колегама. Дакле, повежите своје пословање са Цовидео интерфејсом који је једноставан за коришћење, беспрекорном интеграцијом и моћном аналитиком.

Хиппо Видео

Хиппо Видео платформа омогућава предузећима да праве, хостују и деле видео записе користећи облак. Превуците и испустите видео уређивач садржи видео аналитику вођену вештачком интелигенцијом, прилагођене опције и интуитиван кориснички интерфејс.

Ову платформу можете да користите за прављење занимљивих видео снимака у сврхе маркетинга, обуке и продаје. Хиппо Видео платформа се такође интегрише са Салесфорце, Маркето и ХубСпот. Поред тога, тимови могу да сарађују и деле видео повратне информације, што им олакшава заједнички рад.

Маверицк

Маверицк платформа користи вештачку интелигенцију и технологије аутоматизације како би револуционирала пословне процесе и поједноставила радне токове. Уз Маверицк, организације могу расти брже, ефикасније и продуктивније.

Маверицк има уграђене могућности за управљање пројектима, праћење задатака, комуникацију и сарадњу. Маверицк-ов интуитивни интерфејс олакшава креирање, додељивање рокова и праћење задатака у реалном времену. Оптимизује расподелу ресурса како би се пројекти одржавали на правом путу.

Можете га користити као ВА који покреће АИ који вам помаже да радите паметније. Анализира понашање корисника и даје вам персонализоване предлоге који ће вам помоћи да ви и ваш тим боље урадите своју ствар. Можете да аутоматизујете задатке који се понављају, управљате својим временом, па чак и добијате проактивна упозорења.

Маверицк помаже предузећима да буду ефикаснија, сарадничка и успешнија. Он поједностављује токове посла, побољшава комуникацију и подстиче продуктивност у данашњем брзом пословном свету.

Видеоформ

Видеоформ револуционише продајне стратегије користећи видео. Видеосформ је све-у-једном платформа за видео маркетинг која помаже предузећима да креирају занимљив, прилагођен видео садржај који повећава продају.

Видеоформ омогућава корисницима да креирају занимљиве видео записе који демонстрирају њихову вредност и привлаче њихову циљну публику.

  Планер позива је апликација која распоређује телефонске позиве са подсетницима [Android]

Видеоформ нуди аналитику која омогућава предузећима да прате и оптимизују видео садржај за максималну ефикасност. На овај начин компаније могу ефикасније да остваре своје циљеве. Интуитивни дизајн Видеоформ-а олакшава предузећима да брзо и лако креирају запањујуће видео записе.

ОнеМоб

ОнеМоб је платформа заснована на облаку за креирање, управљање и дељење богатог медијског садржаја као што су видео снимци, презентације и вебинари. Предузећа могу лако да креирају садржај професионалног изгледа који ће поделити са својом циљном публиком.

Предузећа такође могу да прате и анализирају ефикасност свог асортимана користећи аналитику и алате за праћење.

Видиард

Видиард помаже професионалцима у продаји у тражењу и постизању резултата помоћу видео записа. Платформа вам омогућава да снимате видео записе са вашег претраживача, десктопа или мобилног уређаја.

Сајт има проширење за Цхроме које вам омогућава да снимате директно из прегледача. Ако желите да поделите видео на друштвеним мрежама, копирајте и налепите везу.

Видиард се сматра водећим софтвером за проналажење видеа за продавце због широког спектра функција и погодности. На пример, Видиард вас обавештава кад год неко погледа ваше видео снимке и њихову локацију.

Постоји и неколико малих, али корисних функција. Ако промените сличицу своје веб странице, потенцијални клијенти ће вас брже препознати. Можете да додате натписе и метаподатке да бисте побољшали рангирање на претраживачима.

Куицкпаге

Куицкпаге је платформа за онлајн сарадњу са видео продајом која омогућава тимовима да управљају пројектима, додељују задатке и комуницирају у реалном времену. Доступно је неколико функција, укључујући дељење датотека, управљање пројектима, праћење задатака итд.

Куицкпаге је једноставан за коришћење, омогућавајући тимовима да сарађују ефикасније и ефикасније. Професионалци у продаји могу да креирају видео поруке које остављају трајни утисак на потенцијалне клијенте и купце.

Можете снимати видео записе са своје веб камере и слати их другима или отпремати унапред снимљене видео записе. Куицкпаге омогућава продајним тимовима да креирају занимљиве видео презентације које ефикасно комуницирају њихове понуде вредности и ангажују своју циљну публику.

Можете да уређујете видео записе са натписима, дугмадима за позив на акцију и елементима брендирања, што обезбеђује видео снимке професионалног изгледа.

Завршне речи

Платформе за видео продају вам помажу да досегнете више клијената и закључите више послова. Можете да представите своје производе или услуге путем видео продајних платформи да бисте ангажовали купце.

Горе поменуте врхунске платформе за продају видео записа помажу предузећима да прате продају. Власници предузећа тако могу повећати профитабилност и продају улагањем у праву платформу за продају видео записа.

Затим проверите зашто је видео маркетинг важан за ваше пословање.