11 Софтвер за управљање бригом о деци за врхунску негу

Управљање установама за бригу о деци не носи само одговорност, већ и мноштво задатака. Ако имате обданиште, морате да видите када дете долази, одлази, једе, игра се и још много тога. Руковање свим овим је без сумње херкуловски задатак. То је разлог зашто је технологија осмислила софтвер за управљање бригом о деци.

У овом чланку ћемо видети шта је софтвер за управљање бригом о деци. Уз то, видећемо које су предности софтвера за управљање бригом о деци. На крају, погледаћемо најбољи софтвер за управљање бригом о деци како бисмо осигурали врхунску негу у вашем вртићу!

Међутим, за кратак сажетак, погледајте ову табелу са најбољим софтвером за управљање бригом о деци пре него што прочитате о њима детаљно.

Значајне карактеристике производаБригхтвхеелОлакшава операције бриге о деци уз пријављивање, комуникацију са родитељима и извештавање о активностима.ПроцареЕфикасно управљајте установама за бригу о деци, наставним планом и програмом, похађањем, платним списком и комуникацијом са родитељима.ХиМамаОнлајн алатка за операције бриге о деци, ажурирања у реалном времену, комуникацију родитеља и извештавање о здрављу.ВанцоСвеобухватна платформа са рачуноводством, обрачуном зарада, ЦРМ, проценом, повезивањем услуга бриге о деци са лакоћом.Време кенгураСистем заснован на облаку за операције бриге о деци, комуникацију, фактурисање и вођење евиденције, са управљањем кадровима.ИгралиштеАлатка заснована на облаку за породично наплату, упис, комуникацију, евидентирање активности и бесконтактно праћење присуства.СандБокСавремени софтвер за управљање бригом о деци са електронским плаћањем, комуникацијом са родитељима и административним функцијама.КиндерПассУслуга дневног боравка у облаку са функцијама за упис, похађање и управљање породицом, подстичући везу између родитеља и деце.ЦхилдПилотСвеобухватно управљање бригом о деци, бесконтактно пријављивање, присуство, финансијско извештавање и интегрисана комуникација родитеља.ПородицаСвеобухватно решење за бригу о деци са регистрацијом, наплатом, слањем порука и персонализованом подршком за центре за бригу о деци.Јацкраббит ЦареУправљање бригом о деци на мрежи, комуникација, заказивање, фактурисање, присуство и регистрација за програме бриге о деци.

Шта је софтвер за управљање бригом о деци?

Софтвер за управљање бригом о деци је онлајн алатка која вам може помоћи да ефикасније управљате својом установом за бригу о деци. Програм вам може помоћи да ефикасније управљате својим дневним боравком тако што ће аутоматизовати административне обавезе везане за бригу о деци, поједноставити комуникацију и повећати праћење.

Софтвер за управљање бригом о деци помаже вам да останете у току са активностима вашег центра, од регистрације преко свакодневног праћења деце, контакта са родитељима, фактурисања и извештавања, запошљавања и отпуштања, и заказивања часова.

Поред тога, можете да надгледате и управљате својом компанијом са једне контролне табле, што уклања умор и неефикасност повезане са ручним управљањем бригом о деци.

Карактеристике платформи за управљање бригом о деци разликују се у зависности од добављача. Међутим, већина решења је дизајнирана да вам омогући да изаберете карактеристике које најбоље одговарају вашим потребама.

Можете купити функције које желите за свој дневни боравак када одаберете платформу. Ипак, имате могућност да надоградите или смањите како се ваши захтеви мењају.

Које су предности софтвера за управљање бригом о деци?

Софтвер за управљање бригом о деци користи дневним боравцима, предшколским установама и другим установама за бригу о деци. У наставку су наведене неколико предности:

  40+ често постављаних питања и одговора на интервјуу за Руби он Раилс [2023]

 • Средства за управљање бригом о деци обезбеђују мање административног посла за особље и наставнике. Већина ових алата може аутоматски уредити податке који су им достављени.
 • Софтвер такође помаже да се побољша комуникација између установе и родитеља. Установа може да користи текстуалне поруке или изворне мобилне апликације да обавести родитеље о својој деци током дана користећи софтвер за управљање бригом о деци.
 • За разлику од папирних записа, дигитални системи су доступни различитим корисницима на различитим местима. Запослени могу лакше ажурирати све потребне документе, а објекат може да расте као резултат.
 • Поред организовања доручка, ручка и ужине на основу нутритивних потреба сваког детета, неки софтвер такође даје алате за праћење количине послужених оброка. Захваљујући овој установи, установе за бригу о деци могу да обезбеде потребну исхрану деци која расту.
 • Софтвер за управљање бригом о деци прикупља и чува евиденцију о имунизацији деце, укључујући претходне, тренутне и готове вакцине, као и рокове за вакцинацију. Поред тога, они дају извештаје и шаљу обавештења о дечијим рођенданима.
 • На које функције треба обратити пажњу у софтверу за управљање бригом о деци?

  Постоји неколико елемената у софтверу за управљање бригом о деци на које треба обратити пажњу јер установе за дневни боравак имају много одговорности. Ево неких ствари на које треба обратити пажњу у свом софтверу:

  • Интерфејс прилагођен кориснику је на првом месту када тражите софтвер за управљање бригом о деци. И родитељи и радници треба да сматрају да је програм једноставан за коришћење.
  • Друго, програм мора да обезбеди све алате који су вам потребни за вођење вашег дневног центра, укључујући могућности за праћење посећености, комуникацију са клијентима и плаћање.
  • Цена софтвера за управљање бригом о деци мора бити разумна. Програм треба да буде приступачан и погодан за ваш новчаник.

  Осим тога, програм мора да пружи одличну услугу корисницима. Ако имате било каквих недоумица или потешкоћа, стручни тим за корисничку подршку ће се побринути да имате све потребне информације.

  Бригхтвхеел

  Бригхтвхеел је реномирани софтвер за центар за бригу о деци који је дизајниран да модернизује све установе за бригу о деци, дневни боравак и предшколске установе.

  Ово се постиже тако што се помаже центрима за бригу о деци у ефикаснијем раду, управљању са мање ручног рада и, што је најважније, враћањем времена људима који су одговорни за обезбеђивање безбедности деце свуда. Користан је за дневне боравке на једном и више места и вртиће код куће и у центрима.

  Његове најбоље карактеристике су Бригхтвхеел-ова беспрекорна функција пријаве/одјаве, јасна комуникација родитеља и једноставно извештавање о активностима за дигиталне дневне листове.

  Његови алати и функције су креирани и редовно ажурирани са власницима, директорима и наставницима који раде у ЕЦЕ програмима са средњим до високим уписом. Уз помоћ ове апликације можете без напора да се носите са свакодневним задацима као наставник или родитељ.

  Процаре Софтваре

  Више од 37.000 установа за бригу о деци широм земље користи Процаре Солутионсводећи бренд у софтверу за управљање бригом о деци.

  Са једним софтвером за управљање бригом о деци, можете управљати наставним плановима и програмима, организовати часове и проценити развојни напредак деце. Уз помоћ Процаре-ових функција за праћење, можете лако да снимите и сачувате ажуриране информације о деци о којима бринете.

  Процаре такође чини једноставним и прецизним израчунавање радних сати, одузимање задржавања, управљање и обрачунавање одмора и боловања и генерисање чекова платног списка.

  Омогућава бесконтактно пријављивање/одјављивање помоћу ГПС-а, КР кодова или обоје. Управљање учионицом ће се побољшати као резултат коришћења апликације за комуникацију родитеља за праћење активности у разреду и развојних прекретница.

    Како да подесите тастатуру са позадинским осветљењем на увек укључено

  ХиМама

  ХиМама је онлајн алатка за управљање бригом о деци која подржава професионалце и установе за бригу о деци да управљају свакодневним операцијама као што су административно извештавање, планирање програма, односи са родитељима и још много тога.

  Садржи алате који вам омогућавају да са родитељима комуницирате ажурирања у реалном времену како би они увек били ажурни. ХиМама такође помаже у слању дневних извештаја који укључују сажетке оброка и исхране, ажурирања о спавању и здравствене податке.

  Користећи исти интерфејс, ХиМама вам омогућава да управљате својим особљем. Администратори могу да рукују сертификатима особља и временским картицама, а наставници могу да улазе и излазе користећи софтвер.

  Можете правити фактуре и планове школарине са ХиМамом и прикупљати новац од родитеља. Као резултат тога, можете да поједноставите своје пословање и никада више не пропустите уплату.

  Ванцо

  Ванцо Цхилдцаре је платформа на једном месту са разним доступним услугама. Овај софтвер намерава да вам пружи услугу беле рукавице и могућности које су вам потребне да побољшате и поједноставите свој програм.

  Помоћу рачуноводства треће стране, платног списка, ЦРМ-а, СИС система, процене/наставног плана и програма и других алата, можете лако да повежете било шта.

  Са својом опсежном платформом, Ванцо Цхилдцаре пружа услуге низу бриге о деци, основном образовању, школским окрузима и групама у заједници.

  Скида напрезање понављања истих ствари, олакшава живот вашем особљу, подржава вас и ваш тим и одржава ваше породице близу како бисте се могли концентрисати на проширење свог програма и враћање заједници.

  Време кенгура

  Тхе Време кенгура систем помаже у аутоматизацији операција како би се поједноставило управљање вашом дечјом установом. Систем заснован на облаку долази са функцијама рачуноводства, администрације особља, управљања разредом и евиденције.

  Кенгурутајм шаље родитељима дневне поруке, е-пошту, слике и коментаре преко једног интерфејса. Систем аутоматски креира изводе рачуна и прикупља уплате школарине. Поред тога, може да прати пријаве и одјаве и да води дневне извештаје ревизије.

  Кангароотиме одржава информације о особљу, посјећености запослених, цлоцк-ин и цлоцк-оутс кроз управљање запосленима. Такође долази са интерним комуникацијама и функцијама календара. Омогућава повезивање са рачуноводственим софтвером и даје опције за чување деце код куће и ваншколске активности.

  Игралиште

  Игралиште је алатка за управљање бригом о деци заснована на облаку коју професионалци у раном образовању користе да поједноставе рад свог центра једноставним функцијама које подржавају водећи сервис и подршка у индустрији.

  Платформа обучава инструкторе и родитеље за једноставан процес укључивања и блиско сарађује са власницима, директорима и администраторима како би се осигурало да софтвер задовољава њихове потребе.

  Игралиште испуњава најважније дневне потребе за предшколске установе, обданишта, Монтесори школе, кампове и још много тога. Нуди једну апликацију за породично наплату, аутоматско фактурисање, евидентирање активности, дељење слика/видеа, упис, слање порука и још много тога. Такође има бесконтактно пријављивање и одјављивање ради похађања.

  СандБок

  Најсавременије, засноване на облаку Сандбок Софтвер за управљање бригом о деци помаже у вртићима и установама за бригу о деци. Овај програм је једноставан за коришћење и има савремени изглед. Такође вам омогућава да примате уплате електронским путем, да се повежете са родитељима и лако управљате свим административним обавезама.

  Васпитачи у раном детињству су узети у обзир приликом изградње Пешчаника. Захваљујући једноставним, једноставним и моћним функцијама платформе, пружаоци услуга бриге о деци и васпитачи могу да обављају своје свакодневне активности брже него икада.

  Административна контролна табла и сат, онлајн регистрација, аутоматски обрачун, извештавање и наплата су сви укључени у основне функције Сандбок-а.

    Како скенирати (или поново скенирати) канале на ТВ-у

  Киндерпасс

  КиндерПасс је услуга дневне његе заснована на облаку која помаже у поједностављивању административних процедура на једној платформи за компаније за дневне његе. Родитељи могу да остану у контакту са својом децом цео дан, да прате њихове активности и креирају двосмерно ћаскање помоћу апликације.

  КиндерПасс платформа све у једном олакшава јаслице, вртиће и предшколске установе да се крећу и воде сваки аспект свог пословања на мрежи.

  Са КиндерПасс-ом, можете лако да управљате уписима, листама чекања и похађању ученика како бисте преузели контролу над процесима уписа. Сва ваша породична евиденција може се сакупити на једној локацији тако да сте увек спремни да дочекате нове бебе или да се опростите од недавних дипломаца.

  ЦхилдПилот

  ЦхилдПилот је свеобухватан софтвер за управљање бригом о деци. Са веб претраживачем или мобилном апликацијом, сваки уређај може да користи свој систем заснован на облаку.

  Његове карактеристике укључују бесконтактно пријављивање/одјављивање, веб упис/обрасци, финансијско извештавање центра, планирање часова, праћење похађања, прилагођене могућности извештавања и још много тога. Такође има потпуно интегрисане опције комуникације родитеља.

  Повећавајући пословање, ефикасност учионице и учешће родитеља, ЦхилдПилот вам помаже у ефикаснијем вођењу програма обданишта. Користећи безбедну платформу за управљање дневним боравком на мрежи, има централизоване податке о деци, породицама и запосленима.

  Уз помоћ њиховог интерактивног календара и функције праћења похађања, такође можете посматрати упозорења о односу у реалном времену и, ако је потребно, модификовати покривеност учионице.

  Породица

  Породица је решење за уштеду времена које превазилази ваше пословне потребе ЕЦЕ, од дигиталне регистрације до аутоматског наплате до брзог превођења порука.

  Нуди све основне функције које су вам потребне за вођење вашег објекта. Идеалан је за установе за бригу о деци свих величина и верује му више од 6300 вртића, предшколских установа и центара за бригу о деци широм света.

  Фамли је високо цењен програм за бригу о деци дизајниран са тимским радом на уму и скројен само за вас и ваш тим. У ствари, добићете бесплатног личног менаџера налога који ће бити ту за вас кад год вам затреба.

  Породица би била на вашој страни ако вам је потребна помоћ у аутоматизацији ваших финансија или извозу или преносу података из другог софтвера.

  Јацкраббит Царе

  Јацкраббит Царе је онлајн систем управљања бригом о деци дизајниран за установе за бригу о деци, програме после школе и предшколске установе. Корисници могу управљати комуникацијом, заказивањем, наплатом, присуством и регистрацијом уз помоћ ове услуге.

  На Јацкраббит Царе, наставници могу даљински пратити активности ученика и распоред часова.

  Наставници, ученици и родитељи могу да гледају лекције на виртуелном календару уз помоћ Јацкраббит Царе. Корисници овог заједничког календара могу да додају јединствене догађаје и активности.

  Такође можете креирати портале, мењати информације, видети изводе и вршити плаћања, што су све могућности родитеља. Модули за управљање имунизацијама и посебним здравственим потребама су такође укључени у систем.

  Закључак

  Имати установу за бригу о деци је као да носите гомилу одговорности преко главе. Морате бринути о деци и осигурати да су њихове потребе и захтеви испуњени. Уз то, морате испунити и очекивања родитеља који својој деци желе најбоље.

  Софтвер за управљање бригом о деци помаже у управљању и одржавању евиденције деце у вашем вртићу. Можете осигурати њихову безбедност тако што ћете пазити на њихова пријављивања и одјављивања, као и да водите евиденцију о томе шта дете ради током дана. Они такође пружају средства за одржавање сталног контакта са родитељима.

  Због тога је неопходно имати добар софтвер за управљање бригом о деци. Горе наведени софтвер је један од најбољих доступних софтвера на тржишту. Можете одабрати прави према вашим захтевима и буџету и осигурати успех вашег дневног боравка!

  Следеће, пошто деца воле видео снимке због њихове звучне и визуелне привлачности, ево неколико едукативних ИоуТубе канала за децу на које вреди да се претплате.