12 најбољих софтвера за плаћене карте за предузећа у 2023

Да ли се питате који софтвер за продају карата одговара потребама ваше корисничке службе или интерне службе за помоћ? Пронађите најбоље које морате проверити пре него што се одлучите за један.

Обично, у малом предузећу или тиму, добијате неколико е-порука за захтеве као што је отклањање грешака у софтверском коду, омогућавање приступа тимском радном простору или куповина простора за складиштење у облаку. Слично томе, ваши клијенти вам такође шаљу врло мало захтева за решавање проблема са обрачуном.

Како компанија расте, стичете више купаца, ширите своје производе, а захтеви преплављују ваше пријемно сандуче. Ако се и даље држите е-поште, могли бисте на крају да нервирате купце и запослене. Овде долази софтвер за плаћене карте који купујете или на који се претплатите, а алатка одржава ваше пријемно сандуче чистим. Свиђа вам се концепт? Настави да читаш!

Шта је систем продаје карата у корисничкој служби?

Кредит за слику: Зохо Хелп Деск Систем за продају карата

Систем за продају карата у корисничкој служби је софтвер за десктоп или у облаку који олакшава управљање и решавање упита и проблема купаца. Купци могу бити екстерни, попут крајњих корисника или клијената, и интерни, попут ваших запослених или извођача.

Апликација делује као централизовано чвориште за прикупљање, организовање, заказивање и праћење интеракција корисника. Алат вам омогућава да осигурате да сваки упит добије одговарајућу пажњу од стране подршке или позадинског тима.

Када клијент затражи подршку, алатка креира тикет или задатак који садржи релевантне детаље и категоризацију. Карта се затим креће кроз ток посла. На пример, алатка аутоматски додељује карту за наплату стручњаку за обрачун који се бави проблемом.

Зашто је предузећима потребан систем за продају карата?

#1. Праћење хиљада карата

Успешно средње до велико предузеће привући ће хиљаде захтева за услуге купаца и запослених. Не можете се ослонити на е-пошту за толики број захтева за подршку. Потребан вам је аутоматизован систем који ће ефикасно прихватати карте, анализирати типове карата, додељивати их правом тиму, слати оправдане подсетнике и затварати карту тако што ће одговорити клијенту.

#2. Приватност и безбедност

Ако послујете глобално, морате бити свесни прописа о приватности података и повеља као што су Калифорнијски закон о приватности потрошача (ЦЦПА), аустралијски закон о приватности, Канадски закон о примени дигиталне повеље и Општа уредба о заштити података (ГДПР).

Ови закони о приватности података захтевају да ваша компанија одговорно рукује личним подацима купаца, извођача, пословних клијената и запослених. Не смете да откривате личне информације на нешифрован начин.

Решење за продају карата у служби за помоћ које рукује и чува личне податке у шифрованом режиму је најбоље решење.

#3. Аналитика података

Системи за продају карата у власништву компаније могу вам помоћи да разумете уобичајене тачке у којима ваша услуга или производи не успевају. Можете одмах доделити тим за развој производа или инжењеринг да то реши.

Агенције за корисничку подршку често користе систем за продају карата за наплату својих клијената. Агенције такође користе такве апликације да понуде додатне услуге својим клијентима. На пример, можете да продате услуге ћаскања телеком клијенту ако клијенти много захтевају подршку за ћаскање и ако имате податке који поткрепљују тужбу.

  Како добити бесплатну храну и доставу на ДоорДасх-у

#4. Продуктивност

Ваши агенти за корисничку подршку ће имати своје задатке испред себе ако користите систем за продају карата. Агент може да реши стотине тикета ако не мора да тражи задатке у сандучићима е-поште.

#5. Добијте ИСО сертификат

Ако желите да успоставите центар за корисничку подршку светске класе и пружате услуге великим клијентима из сектора телекомуникација, аутомобила, авио-компанија итд., биће вам потребан ИСО сертификат као што је ИСО 18295-1:2017. За такве акредитације, потребно је да имплементирате сигуран и поуздан систем за продају карата.

Обавезне карактеристике савршеног система за продају карата

 • Интеграција са онлајн формом за креирање улазница, мобилном апликацијом, десктоп софтвером, алатима за отклањање грешака, ЦРМ-ом компаније, базом знања итд.
 • Требало би да буде у могућности да креира, организује, додељује, тријаже или карте за руту аутоматски колико год је то могуће.
 • АИ цхат ботови који могу задовољити једноставне упите наплате, производа, инсталације итд.
 • Требало би да подржава аутоматизацију тока посла и долази са шаблонима тока посла за неколико типова пословања, производа и индустрија.
 • Интерне белешке, повратне информације, е-пошта, прилози, ћаскање уживо, телефонски позиви итд., објекти би требало да буду ту.
 • Алат би требало да омогући стручњацима за подршку да шаљу безбедне е-поруке клијентима као обавештења.
 • Софтвер за продају карата треба да се састоји од СЛА система да брзо заврши захтеве.
 • Коначно, требало би да постоји модул за извештавање и аналитику за креирање извештаја о учинку тимова и појединачних агената.

Хајде да истражимо неке од поузданих, скалабилних и приступачних плаћених софтвера за продају карата за било које пословање:

СоларВиндс

Уз помоћ СоларВиндс Веб Хелп Деск-а, компаније могу да аутоматизују свој систем управљања продајом карата, укључујући задатке као што су додељивање улазница, рутирање и ескалација. Може аутоматски да конвертује е-пошту у захтеве за улазнице.

Администратори могу да креирају правила усмеравања тикета да би доделили проблеме одговарајућем руководиоцу подршке. Користећи овај софтвер, такође је могуће пратити историју захтева за сервисирање имовине и управљати задацима између различитих одељења. Штавише, у случају карата без надзора, алатка вам шаље е-пошту и текстуалне поруке.

Веб Хелп Деск вам такође омогућава да креирате прилагођене извештаје према вашим потребама и закажете испоруку извештаја путем е-поште. Такође можете да га користите за интеграцију са другим алатима за управљање и праћење СоларВиндс-а.

СисАид

СисАид је софтвер за продају карата који вам омогућава да управљате свим корацима током процеса службе за помоћ. Овај систем вођен резултатом долази са самоуслужним порталом где крајњи корисници могу приступити делу са честим питањима и контактирати ИТ особље путем ћаскања.

Његова функција базе знања ради као дисање података за интерно особље и крајње кориснике. Ова платформа се може интегрисати са корпоративним системом е-поште ваше организације. Тако може аутоматски да конвертује нове поруке е-поште у карте.

СисАид такође подржава прилагођавање корисничког интерфејса према идентитету бренда. Такође вам омогућава да креирате правила за рутирање и ескалацију.

Зохо Деск

Да ли сматрате да је систем издавања карата у служби за помоћ компликован процес? Нека Зохо Деск то учини једноставним и лаким за вас. Омогућава брз проток информација како би били сигурни да ваши агенти могу да прате захтеве за улазнице који долазе са различитих канала.

  Шта је „режим тресања“ на иПхоне-у и другим Аппле уређајима?

Такође можете користити Зохо Деск за постављање базе знања која садржи честа питања и чланке помоћи за интерну и екстерну употребу.

Зохо Деск може да креира форуме на којима купци могу међусобно да дискутују о проблемима и пронађу решења. Омогућава вам да у своју апликацију укључите центар за помоћ да бисте разговарали са ботом и послали карту.

Јира Сервице Манагемент

Јира Сервице Манагемент је моћан софтвер за продају карата који може да задовољи потребе сваког тима кроз прилагођавање. Има наменске шаблоне и алате за преглед карата, аутоматизацију и токове рада за одобравање.

Можете да извезете разговор са клијентом са различитих канала у један ред овог софтвера. Јира Сервице Манагемент вам такође омогућава да подесите аутоматизацију како бисте елиминисали задатке који се понављају за агенте.

Може се интегрисати са другим Атлассиан алатима као што су Јира, Трелло, Цонфлуенце и Битбуцкет. Креирање базе знања, генерисање извештаја о кључним метрикама и прилагођена услуга са 1000+ апликација су друге врхунске карактеристике ове апликације.

Зендеск

Зендеск вам помаже да решите питања корисничке подршке на прави начин кроз праћење и одређивање приоритета. Има све функције подршке које су менаџерима потребне да понуде висококвалитетне услуге путем више канала као што су е-пошта, центар за помоћ, поруке, глас, ботови и форуми.

Платформа функционише као централно чвориште за сва питања и захтеве ваших купаца. Без обзира на канал, сви пријављени корисници добијају карту и аутоматски улазе у ред.

За Зендеск кориснике су доступне и функције као што су рутирање улазница, праћење времена, ЦСАТ оцене и уговори о нивоу услуге. Такође нуди могућност аутоматизације за већи пропусни опсег агента.

Фресхворкс

Компаније могу да пруже изузетно корисничко искуство користећи АИ и колаборативно издавање карата Фресхворкс-а. Поједностављује управљање процесом издавања карата како би се побољшала продуктивност агената и помогла им да раде заједно на решавању проблема клијената.

Одређивање приоритета тикета на основу кључних речи и филтрирање тикета засновано на својствима осигуравају да агенти прво раде на најважнијим тикетима. Тимско пријемно сандуче Фресхворкс такође долази са припремљеним одговорима, обавештењима о ажурирању тикета, спајањем карата, евиденцијама активности и другим функцијама за сарадњу.

Његова АИ предлаже поља за карте за рутирање и категоризацију. Стога вам штеди време аутоматизацијом свакодневних задатака. Софтвер је такође идеалан за управљање СЛА јер вам омогућава да подесите правила времена одговора, прерасподелите радна оптерећења и подесите аутоматске подсетнике за неиспуњавање СЛА.

ПроПрофс Хелп Деск

ПроПрофс Хелп Деск је софтвер за подршку који вам омогућава да одговорите на упите клијената који долазе са различитих канала. Софтвер аутоматизује ваш процес издавања карата и омогућава вам да пратите животни циклус тикета да бисте сазнали њен тренутни статус.

Такође нуди вишеканалну подршку тако да агенти могу да реше тикете из различитих извора. Такође можете изградити базу знања са честим питањима, видео туторијалима и водичима тако да постоји мањи број улазница.

МанагеЕнгине

МанагеЕнгине СервицеДеск Плус је апликација која може брзо да реши дневне ИТ карте. Његове побољшане могућности издавања карата трансформишу искуство решавања карата. Са његовим оквиром, можете имплементирати управљање хелп деск-ом засновано на ИТИЛ-у како бисте осигурали високу доступност.

Самоуслужно решење омогућава већем броју људи да приступе вашем систему подршке са различитих уређаја и канала. Софтвер се може аутоматизовати како би се повећала продуктивност тима и прилагодио у складу са вашим пословним циљевима.

  Како избрисати синхронизоване информације у Цхроме-у

Такође може бити централно чвориште за управљање свим вашим ИТ и не-ИТ имовином. СервицеДеск Плус се интегрише са постојећим пословним алатима као што су МС Оутлоок, Мицрософт 365, Јира, ТеамВиевер, Зохо Воице, итд. Софтвер такође нуди уграђени модул за извештавање за праћење здравља службе за помоћ.

Кајако

Каиако нуди софтвер за продају карата за лаку корисничку подршку. Софтвер помаже агентима да боље разумеју клијенте како би пружили персонализовану подршку и понудили брзо решење.

Нуди потпуну визуализацију целог пута купца која вас штеди од постављања додатних питања купцу. Каиако такође нуди омниканалну подршку тако да корисници могу да комуницирају користећи свој жељени канал.

Ћаскање уживо, база знања, аутоматизација тока посла, ЦСАТ резултат, екстерна сарадња, паметно рутирање и СЛА обавештења су друге корисне карактеристике овог софтвера.

Јитбит

Јитбит је ваш главни алат за систем за продају карата ако вам је потребна локална, као и верзија у облаку исте алатке за продају карата. Користите десктоп верзију за агенте који седе у контакт центру и обрађују велики број захтева за подршку.

За техничаре на терену и инжењере или програмере подршке вишег нивоа, користите софтвер за продају карата у облаку. Због тога се ваше особље за подршку највишег нивоа такође може фокусирати на основне одговорности као што су развој производа, ажурирање производа, руковање пословним клијентима итд.

Алат прати чист кориснички интерфејс, задржавајући све своје карактеристике, али стандардне су скривене. Када су вам потребне напредне функције, администратор система може да их откључа. Дакле, то је право одело за продају карата ако запошљавате много агената који не захтевају напредне функције и одржавају алат лаким за коришћење.

Амеио

Амеио је ефикасан систем за продају карата за корисничку подршку који побољшава комуникацију са крајњим корисницима и интерним клијентима, као што су запослени у различитим одељењима.

Он консолидује интеракције купаца из различитих канала комуникације, укључујући гласовне позиве, е-пошту, друштвене медије, веб ћаскање и СМС, у јединствен контекстуални разговор.

Амеио-ов интуитивни систем за продају карата нуди главне функције као што су доле:

 • Интегришите ЦРМ-ове или пословне апликације независних произвођача
 • Издавање улазница за више канала за глас, ћаскање, е-пошту и друштвене медије
 • Веб апликација или мобилна апликација ћаска са улазницама
 • Сигурност података на нивоу предузећа

Овај алат за трансформацију вам омогућава да оптимизујете корисничку подршку чинећи је организованијом, контекстуалнијом и ефикаснијом.

НињаОне

НињаОне је алатка за продају карата, посебно за ваш тим за информационе технологије (ИТ). ИТ тим се бави задацима као што су инсталирање апликација, поправљање инсталација на рачунару на даљину, отклањање грешака у софтверу на удаљеној радној површини, инсталирање ажурирања за рачунар, инсталирање антивируса итд.

Такве тикете и хиљаде других послова са којима ИТ тим треба редовно да се бави долазе уз алат као уграђене карте. Такође, агенти ИТ услуга могу истовремено да опслужују више интерних или екстерних клијената како би смањили трошкове по кориснику и повећали продуктивност.

Такође можете да конфигуришете НињаОне тако да може да делује као самоуслужни портал за купце. На пример, корисници могу да креирају карту за слање поквареног монитора на сервис. Алат ће аутоматски послати е-поруку произвођачу ради посете техничара.

Окончање

Премијум систем за продају карата је неопходан за сваки процес корисничке подршке и услуге. Потребан вам је за пружање услуга екстерним клијентима, интерним клијентима или одељењима организације.

Када пређете на систем за продају карата са пробним или отвореним кодом, уживате у премиум функцијама и уговору о наменском нивоу услуге у поређењу са бесплатним апликацијама.

Сада када знате који су најпоузданији и најпоузданији системи за продају карата, требало би да вам буде лакше да изаберете онај који испуњава ваш ниво очекивања.