12 најбољих ТикТок аналитичких алата за трансформацију ваше стратегије садржаја

У домену друштвених медија, ТикТок се појавио као гигант друштвених медија који је освојио срца милиона корисника широм света. Платформа је надмашила неке главне платформе друштвених медија као што су Фацебоок, Инстаграм, ВхатсАпп и још много тога у погледу ангажовања корисника. Осим тога, недавна статистика каже да је то запањујућа 1,02 милијарде људи спадају у потенцијалну ТикТок комерцијалну публику.

ТикТок је добро познат по стварању и ширењу кратког видео садржаја који превазилази пуку забаву. Еволуирао је у идеално окружење и за креаторе и за предузећа да искажу вредност свог бренда на неконвенционалне начине.

Међутим, предузећа могу проценити перформансе садржаја уз помоћ проактивне стратегије и честих система праћења. Овде ступа алат за аналитику ТикТок, који нуди непроцењиве увиде за фино подешавање маркетиншких напора. У овом чланку ћемо описати важност ТикТок аналитичког алата и представити избор врхунских аналитичких алата.

Важност ТикТок аналитичког алата

Да бисте припремили своју следећу маркетиншку стратегију, ТикТок алатка за анализу може донети неколико предности путем драгоцених упутстава заснованих на подацима. Ево неких од разлога који говоре у прилог зашто је ТикТок аналитика неопходна за развој ефикасне маркетиншке стратегије:

Детаљна анализа публике

Алат за аналитику пружа креаторима и предузећима детаљан преглед њиховог ТикТок садржаја. Проценом кључних показатеља, укључујући прегледе, лајкове, дељења и коментаре, они могу да прикупе информације и одреде шта публика жели. Стога, они могу пажљиво да усредсреде своје напоре на креирање садржаја који ће заправо ангажовати више публике.

Откључавање тактике конкуренције

Предузећа могу користити могућности аналитичких алата да испитају ефикасност садржаја који производе њихови ривали. Ове проницљиве информације пружају прозор у успешне маркетиншке методе. Као резултат тога, компаније могу да побољшају своје планове и пронађу претходно неискоришћена тржишта.

Праћење раста и напретка

Алати за аналитику пружају корисницима поглед уназад на то како је ТикТок налог еволуирао током времена. Дакле, предузећа могу да процене ове податке како би утврдила ефикасност своје садашње стратегије. Осим тога, они могу идентификовати нове области за побољшање, подстичући будући развој.

Анализа ефикасности огласа

Предузећа која воде ТикТок огласне кампање имају приступ виталним подацима о учинку захваљујући алаткама за анализу. Процењујући ефекте спонзорисаних промоција, креатори могу да доносе одлуке засноване на подацима који побољшавају ефикасност њихових рекламних кампања.

Побољшање интеракције са публиком

ТикТок аналитичка алатка прати ангажовање публике тако што броји и прегледе и време гледања. Према томе, креатори могу да процене дужину трајања гледаоца у свом видео снимку.

Штавише, могу да идентификују најпопуларније делове и тачке у којима су гледаоци изгубили интересовање. Ово помаже у побољшању садржаја како би се гледаоци заинтересовали током целог видеа.

Имплементација стратегије итеративног садржаја

Усвајање итеративне стратегије садржаја омогућено је редовним обухватањем увида компанија и уметника стечених од ТикТок аналитике. Они могу да очувају аутентичност и да стално привлаче своју циљну публику тако што стално прилагођавају своју стратегију користећи информације у реалном времену.

Да бисте развили свој следећи маркетиншки план, алатка за анализу ТикТок-а је очигледно кључна. Зато што са свим прикупљеним подацима, предузећа могу донети мудре изборе. Стога би требало да проверите следеће алате како бисте своје ТикТок путовање маркетингом садржаја учинили профитабилним:

Мавеките

МавеКите је један од најбољих алата ако тражите једноставно ТикТок аналитичко решење које нуди проницљиве податке о публици. Даје вам могућност да сазнате више о перформансама било ког ТикТок корисничког имена. Са аналитиком у реалном времену и рафинираном базом утицаја од преко 250.000 утицајних људи, овој алатки верује више од 100 агенција широм света.

  Топ 12 Унреал Енгине 5 игара на које треба пазити

Кључне карактеристике:

 • Стекните потпуни увид у профиле, видео записе, песме и хасхтагове користећи податке у реалном времену.
 • Свакодневно пратите основне метрике као што су медији, лајкови, пратиоци и број праћења.
 • Флексибилан извоз комплетних увида у ЦСВ формате за дубљу анализу и извештавање.
 • Брзо измерите своју стопу ангажовања помоћу бесплатног калкулатора ангажовања.
 • Брзо процените нивое ангажовања песама са најбољим учинком у вашем ТикТок фиду.
 • Искористите АПИ-је алата да бисте неприметно интегрисали ТикТок аналитику у своје постојеће системе.

ХипеАудитор

Представљамо ХипеАудитор, ултимативни алат који вам доноси дубинску аналитику на дохват руке. Омогућава вам приступ значајној бази података од 10,1 милиона ТикТок утицајних. Тако ћете добити све битне податке који ће вам помоћи да повећате своје маркетиншке напоре.

Штавише, добићете проницљиве информације о демографији ваше публике, нивоу ангажовања и ефикасности вашег садржаја и изазова са хасхтаговима.

Кључне карактеристике:

 • Оцените успех утицајних људи на скали од 1 до 100 на основу односа пратилаца, прегледа садржаја, односа ангажовања и још много тога.
 • Пратите раст публике и упоредите стопе са идентичним утицајним особама.
 • Напредна анализа видео учинка у најгледаније и виралне видео снимке аутора.
 • Мерите свакодневне лајкове, коментаре, дељења и прегледе да бисте проценили ангажовање публике.
 • Поуздане информације о земљи, узрасту, полу и језицима публике.
 • Истражите изазовне изазове са хештегом у којима су учествовали утицајни људи.

Еколит

Витх Еколит, добићете све суштинске и корисне увиде на ТикТок. Проводећи своје време са овом алатком, можете без напора откључати најновије трендове. Помаже вам да аутоматизујете праћење ваших целих ТикТок маркетиншких кампања. Безброј реномираних брендова се ослања на овај алат да би постигли успех на свом ТикТок путу.

Кључне карактеристике:

 • Пратите неограничене ТикТок налоге, укључујући инфлуенсере, конкуренте и још много тога. Пратите њихове постове, историју и помињања и користите аналитику засновану на подацима.
 • Добијте потпуне информације и историју раста за појединачне ТикТок видео снимке.
 • Праћење и анализа утицајних кампања у реалном времену.
 • Повратне информације уживо о вашим брендовима и анализа расположења.
 • Анализирајте и пратите хасхтагове, садржај и раст током времена.
 • Шпијунирајте конкурентске огласе да бисте идентификовали успешне огласне стратегије.
 • Групирајте налоге, видео снимке и хештегове у фасциклама.
 • Аутоматска синхронизација података са Гоогле табелама и Аиртабле за ажурне БИ извештаје.
 • Извезите свеобухватне ТикТок податке у ЦСВ датотеку.

Сторицласх

Сторицласх омогућава вам да своју ТикТок утицајну маркетиншку игру унапредите на следећи ниво. Омогућава вам да останете испред конкуренције анализирајући учинак ваше маркетиншке кампање. Можете боље да пратите своју позицију у односу на конкуренцију путем бенчмаркинга. Осим тога, можете открити најновије трендове садржаја кроз детаљне увиде и показатеље.

Кључне карактеристике:

 • Откријте нове утицајне особе, пратите постојеће и без напора процените битне показатеље.
 • Сазнајте више о сарадњи са утицајним људима и маркетиншким техникама које користе ривали.
 • Анализирајте КПИ за предузећа и креаторе на ТикТок-у и истражите мишљење инфлуенсера о вашим ривалима.
 • Будите у току са маркетингом тако што ћете приступити трендовском садржају, идејама и стопама ангажовања.
 • Нуди прилагођене извештаје о кампањама са ознакама за агенције.
 • Комплетно ТикТок праћење и извештавање, које укључује спомињање бренда, кључне речи за претрагу и извештаје.

Социалинсидер

Социалинсидер је платформа прилагођена корисницима која превазилази традиционалне ТикТок аналитичке алате. Нуди робусне функције за оснаживање брендова да стекну конкурентску предност у ТикТок пејзажу.

Уз детаљну анализу садржаја, профила и аналитику после нивоа, као и податке о конкуренцији, можете ефикасно мерити учинак свог ТикТок налога. Дакле, почните са 14-дневном бесплатном пробном верзијом данас и искусите разлику коју она може учинити за успех вашег бренда ТикТок.

Кључне карактеристике:

 • Пружа прецизне информације о учинку као што су однос ангажовања, прегледи видео записа, раст пратилаца и још много тога.
 • Спроводи комплетну ТикТок ревизију да би приступио подацима о старим објавама, променама у учинку вашег налога, флуктуацијама у приказима и разлогу за то.
 • Добијте проницљиве информације путем графикона и података према КПИ-има и садржају са најбољим учинком на ТИкТок-у.
 • Процените ефикасност својих ТикТок кампања организовањем видео снимака на основу стубова садржаја.
 • Омогућава корисницима да лако манипулишу и копају дубље у прикупљене податке преко контролне табле.
 • Прати и процењује ефикасност спонзорисаних рекламних кампања
 • Доступна опција за извоз извештаја о производима као ксл, цсв, или, пдф датотеке.
 • Користи вештачку интелигенцију на основу кључних речи и фраза да прецизно одреди расположење садржаја друштвених медија.
  Како додати људе и компаније у контакте на Мац-у

Меасуре.студио

Меасуред.студио је поуздан алат када је у питању креирање ТикТок стратегије засноване на информисаним подацима. Издавачи дигиталног садржаја, агенције и компаније могу анализирати своје ТикТок податке користећи мотор ове платформе.

Као резултат, можете да подигнете свој ТикТок садржај на нову висину користећи податке по сату, поређења постова, мерење перформанси и увиде у извештаје о налогу.

Кључне карактеристике:

 • Брзо процените учинак објављивања и прибавите проницљиве податке помоћу аутоматских мерила перформанси ТикТок-а и анализе налога за најновије постове.
 • Аналитика заснована на вештачкој интелигенцији за побољшање стратегије садржаја. На пример, анализа компјутерског вида за истраживање људи, локација, кућних љубимаца и образаца за сваки пост како би вам помогла да пронађете оно што најбоље функционише.
 • Поједностављује процес комбиновањем свих ваших ТикТок података у једну свеобухватну аналитичку платформу.
 • Статистичке мере за кампање, брендове и робу укључују обим дискусије, време разговора и глас вашег бренда.
 • Одређује ко помиње ваш посао и његов утицај на друштвене заједнице.
 • Открива и процењује публику, хасхтаг и актуелне трендове како би помогла трговцима да предвиде промене у ставовима купаца.
 • Размишља о учесталости и квалитету дискусија о бренду или производу током праћења помињања бренда.
 • Анализа сентимента открива да ли су помињања вашег бренда повољна, негативна или неутрална.

Социалити.ио

Социалити.ио је моћна јединица која подиже ваше управљање ТикТок-ом путем аналитике. То је идеалан алат за агенције и брендове да минимизирају своје активности, укључујући праћење, заказивање, извештавање и још много тога. Тренутно има глобални тим који управља преко 12000 налога на друштвеним мрежама.

Кључне карактеристике:

 • Обимна контролна табла за откривање могућности које скрива ваша ТикТок статистика.
 • Пратите, упоредите и надгледајте своју ТикТок статистику да бисте побољшали своју ТикТок администрацију.
 • Користите табеле дистрибуције да бисте пронашли најефикасније време за објављивање свог ТикТок садржаја и испуњавање свог циља.
 • Креирајте стратегију садржаја засновану на табелама које приказују дистрибуцију прегледа и интеракцију за постове.
 • Проналази најефикасније хасхтагове за проширење публике и интеракцију са вашим ТикТок садржајем.

Аналиса.ио

Аналиса.ио је алатка за друштвену аналитику за ТикТок, коју покреће АИ. Пружа аналитику за различите типове пословних величина.

Овај алат је пионир када су у питању алати за друштвену аналитику засновани на вештачкој интелигенцији који могу да испитају било који јавни профил, као и хасхтагове. Осим тога, њему верују инфлуенсери, медијски издавачи и различите компаније у 57+ земаља.

Кључне карактеристике:

 • Зароните дубоко у друштвене активности и перформансе уз свеобухватну анализу ваших и конкурентских профила и хасхтагова.
 • Пружа драгоцен увид у пратиоце вашег ТикТок профила, укључујући узраст, пол и локацију.
 • Минимизира могућност преваре мерењем квалитета и аутентичности пратилаца.
 • Штеди време брзим извозом информација о профилу и хасхтаг-у из ТикТок-а у ПДФ или ЦСВ
 • Искористите податке из претходних постова из одређених периода да бисте стекли друштвене увиде.
 • Открива релевантан садржај и утицајне особе у реалном времену и сортира најпопуларније постове, натписе, хасхтагове и распореде објављивања.

Кеихоле

Кеихоле је решење за анализу и извештавање друштвених медија уживо које омогућава компанијама да стекну вредне увиде. Дакле, предузећа могу добити своју потребну ТИкТок аналитику без трошења сати на ручно прикупљање података са различитих платформи. Можете брзо анализирати многе профиле, спомињање брендова, кампање и утицајне особе из централизованог простора.

Кључне карактеристике:

 • Пратите колико добро функционише ваш ТикТок профил и како људи реагују на њега.
 • Нуди објављивање препорука за повећање ангажовања.
 • Прати ваше најпопуларније хасхтагове према ангажовању и идеалан број за примену у вашем следећем посту.
 • Пружа предлоге за повећање броја прегледа, лајкова и коментара у складу са вашим популарним временом објављивања.
 • Открива стратегије које користе ривали кроз групу за поређење како би истакли ваш ранг у односу на њих.
 • Сазнајте шта волите и не волите публику и колико често треба да их примењујете на свој садржај.
  Како се ослободити шупље стрелице на иПхоне-у

Минтер.ио

Минтер.ио је апликација за анализу друштвених медија која нуди детаљну аналитику за ТикТок и друге платформе. Пружа робустан интерфејс који је једноставан за коришћење, запањујуће извештавање и тачне податке.

Предузећа која користе неколико платформи друштвених медија ће волети способност ове платформе да рукује више налога са једне контролне табле. Поред тога, можете га користити за праћење неколико ривала са различитих ТикТок налога.

Кључне карактеристике:

 • Нуди корисне метрике за процену успеха вашег ТикТок садржаја. Дакле, прикупља информације о вашим прегледима, стопи ангажовања, свиђањима, коментарима и дељењима.
 • Детаљни подаци о перформансама садржаја са честим ажурирањима података.
 • Целокупни прегледи ангажовања за ваш садржај у прва 24 сата након објављивања.
 • Повећајте ефекат својих ТикТок постова тако што ћете научити идеална времена објављивања и популарне хасхтагове.
 • Одређује врсте постова које су најкорисније за вашу публику и компанију.
 • Штеди вам време уз брзе изборе за извоз података као што су КСЛС, ЦСВ или извештаји у предивном формату у ПДФ и ППТКС. Такође, омогућава аутоматско дељење података путем е-поште.

Куинтли

Куинтли омогућава вам да останете испред конкуренције и одржава вас темпом вашег пратиоца. Нуди моћне аналитичке функције за праћење, анализу и оптимизацију више ТикТок налога са аутоматизованим извештајима и поузданим подацима. Дакле, брендови, агенције и утицајни људи могу са самопоуздањем да обликују своје стратегије.

Кључне карактеристике:

 • Претворите своје ТикТок податке у фасцинантну визуализацију уживо.
 • Пратите кључне индикаторе да бисте у потпуности разумели своју публику, стекли увид и идентификовали трендове у настајању.
 • Процењује информације о профилу као што су пратиоци, свиђања и прегледи видео снимака да би побољшао успех вашег садржаја.
 • Контролна табла је једноставна за читање за праћење статуса кампање, демонстрирање приписивања или пружање руководилаца, купаца или потенцијалних клијената.
 • Креирајте детаљне извештаје или модификујте унапред направљене контролне табле да бисте надгледали важне КПИ.
 • Поједноставите прикупљање података и концентришите се на разумевање ваше публике помоћу обједињених података друштвених медија.
 • Јединствени интерфејс за контролу више налога, процену учинка и упоређивање.
 • Креирајте периодичне, аутоматске извештаје користећи ТикТок анализу.

ТикБудди

ТикБудди је ваше све-у-једном решење за маркетинг и управљање засновано на подацима у ТикТок-у. Долази са бесплатним проширењем претраживача које се беспрекорно интегрише са ТикТок-ом. Због тога можете флексибилно да покренете свој ТикТок налог и откључате пун потенцијал овог алата да унапредите своју ТикТок игру.

Кључне карактеристике:

 • Нуди основне податке о видео снимцима у тренду, хасхтаговима и музици за праћење учинка уз праћење.
 • Брендови и креатори добијају довољно података да изграде свој ТикТок канал и повећају свој РОИ.
 • Редовно управљање подацима и праћење на сопственом рачуну са анализом извештаја.
 • Прилагођавање садржаја и плана извршења по потреби.
 • Прегледање целе листе аутора на основу категорије.
 • Идентификујте ауторе који највише обећавају, популарне категорије и статус налога.
 • Пронађите највеће креаторе тако што ћете претражити све канале да бисте добили припадност и везе.
 • Пратите ажурирања података уживо о недавно објављеним видео записима и брзи унос да бисте помогли у маркетиншком плану

Закључак

Да бисте своје ТикТок путовање учинили успешним, морате да пратите и одржавате своје налоге. ТикТок аналитички алати могу вам помоћи да останете организовани у складу са трендом и оптимизујете испоруку садржаја.

Горе поменута листа ТикТок аналитичких алата опремљена је функцијама које су кључне за добијање вредних увида. Можете једноставно проћи кроз функције да бисте одабрали ону која одговара вашим циљевима. Као резултат тога, можете почети да доносите одлуке засноване на подацима и гледати како ваше ТикТок кампање уздижу до нових висина!

Такође можете истражити најбоље ТикТок Инфлуенцер алате за претрагу да бисте повећали досег свог бренда.