12 ВордПресс додатака за резервације који олакшавају управљање резервацијама

Ефикасно управљање резервацијама игра кључну улогу када су у питању одређена онлајн предузећа. Поуздан систем резервација је од суштинског значаја ако водите хотел, ресторан, клинику или било који други посао заснован на услугама. Осигурава задовољство купаца и значајно повећава приход.

Срећом, ВордПресс нуди велики избор додатака за резервацију који поједностављују укупан процес управљања резервацијама. Користећи ове додатке, можете једноставно да интегришете напредне функције резервације у своју веб локацију.

Тако ће ваша веб локација постати платформа за резервације прилагођена корисницима. Осим тога, имаћете потпуну контролу над управљањем резервацијама без ослањања на било какве услуге треће стране.

Помоћу додатака за резервацију елиминишете муке својих клијената око навигације по више сајтова и телефонских позива. Такође, добијате више шанси да посетиоце претворите у купце. У овом чланку ћемо нагласити важност додатака за резервацију и упознати вас са неким од најбољих додатака за резервацију.

Предности коришћења ВордПресс додатака за резервацију за заказивање састанака на мрежи

Неће вам требати никакво знање о кодирању или сложено техничко искуство да бисте користили ВордПресс додатак за резервације. Такође, нећете морати да креирате сложен систем резервација од нуле. Ево неких значајних предности коришћења ВордПресс додатака за резервацију за заказивање састанака на мрежи:

Глатко искуство резервације

Можете да пружите најлакше искуство резервације за своје клијенте помоћу ВордПресс додатка за резервације на вашој веб локацији. Са корисничким интерфејсом, ови додаци поједностављују цео процес резервације.

Ваши клијенти неће морати да излазе са ваше веб локације да би резервисали вашу услугу, што задржава њихову пажњу приликом куповине. Као резултат тога, нећете пропустити прилику да повећате приход контролисањем целокупног пута корисника.

Доступност 24 сата дневно

Користећи додатак за резервацију, клијенти могу да резервишу вашу услугу у било које време које желе. Уз доступност 24/7, додаци за резервације могу помоћи клијентима чак и ван уобичајеног радног времена. Дакле, никада вам не недостаје ниједан клијент јер додатак има ваш систем резервација увек активан.

Прецизна ажурирања доступности

ВордПресс додатак за резервацију тренутно ажурира доступност места за резервацију. Одговара распореду ваше компаније тако да купци могу да виде доступност у реалном времену. На тај начин, они могу да изаберу најбољи слот који преферирају, а ваше предузеће се неће суочити са сукобима око резервација.

Аутоматска потврда и обавештења

Додатци за резервацију аутоматски шаљу е-пошту или СМС клијентима након потврде резервације. Такође можете да прилагодите додатак тако да клијенти могу да добијају обавештења близу датума и времена заказаног састанка. Као резултат тога, вероватноћа непојављивања се смањује, а опште задовољство клијената расте.

Променљиви обрасци за резервацију

Можете персонализовати формулар за резервацију у складу са вашим пословањем и типом бренда и учинити да изгледа професионално. Дакле, можете лако прикупити све кључне информације од својих купаца, као што су имена, контакт подаци, жељене услуге и још много тога. Штавише, штеди ваше време и подиже квалитет ваше услуге јер можете унапред прикупити све релевантне податке.

ВордПресс додаци за резервације ће вам омогућити да се повежете са више познатих мрежних пролаза за плаћање. Стога се клијенти могу ослонити на ваше начине плаћања и обављати сигурне трансакције приликом резервације резервације. Ово повећава ток готовине ваше компаније, поједностављује процедуру плаћања и уклања ручну обраду плаћања.

Комплетно управљање терминима

Користећи ВордПресс додатак за резервације, добићете ефикасан процес управљања терминима. Можете да прегледате, измените, подесите или откажете било коју резервацију са централизоване контролне табле. Ово гарантује беспрекорне операције и повећава корисничко искуство. Штавише, неки додаци нуде промену распореда, историју заказивања и профиле клијената како би пружили прилагођенију услугу.

Мулти-усер Манагемент

Можете имати тим чланова особља који управља састанцима користећи функцију управљања са више корисника. Ово ће вам помоћи да закажете доступност чланова особља, доделите им одређене састанке и надгледате њихову продуктивност.

  Преузмите датотеке и копирајте садржај датотеке из Гитхуб репозиторија једним кликом [Chrome]

Аналитика и извештај

Са функцијама извештавања и аналитике, можете разумети обрасце заказивања састанака, преференције клијената и стварање прихода. Дакле, можете доносити боље одлуке користећи ове увиде засноване на подацима. На крају, можете побољшати своју услугу и подићи је на виши ниво.

Компатибилност са другим додацима

ВордПресс додаци за резервацију могу да се интегришу са другим додацима у ВордПресс екосистему. Можете да интегришете свој систем резервација са додатком за календар, ЦРМ алатима, алаткама за маркетинг путем е-поште и још много тога. Дакле, укупна функционалност и ефективност вашег система за резервације су побољшане.

Сада, хајде да истражимо неке од најбољих ВордПресс додатака за резервације и њихове основне карактеристике.

ВП систем резервације

ВП Боокинг Систем је изузетан додатак за календар за резервације за ВордПресс. Многи му верују јер се може похвалити импресивном стопом задовољства и високо је оцењен од стране других. Додатак вам омогућава да без напора креирате календаре и обрасце за резервације док ефикасно рукујете свим резервацијама.

Такође, можете да прилагодите календар резервација тако да буде савршено усклађен са вашим јединственим захтевима.

Кључне карактеристике:

 • Погледајте све резервације на једном месту распоређене у оквиру картица.
 • Лако пронађите одређене резервације тако што ћете их сортирати или користити опцију претраге.
 • Подесите ограничења резервације на основу минималних или максималних дана, одмакнутих периода и још много тога.
 • Користите једну контролну таблу за преглед или уређивање детаља плаћања, слање е-поште клијентима и још много тога.
 • Узмите офлајн резервације путем телефонских позива или е-поште и додајте их ручно у календар.
 • Добијајте детаљне извештаје и статистику ваших резервација и зараде.
 • Ручно прегледајте резервације и задржите их или одбијте према вашим жељама.
 • Извезите све информације о резервацији у ЦСВ формату датотеке.

Амелиа

Амелиа је поуздано решење за резервације које гарантује корисничко искуство за кориснике. То поједностављује процес заказивања термина и резервисања места. Додатак аутоматизује систем за резервације преко најновијих технолошких група и напредних функција. Стога, управљање резервацијама за догађаје, компаније и појединце постаје много лакше са овим решењем.

Кључне карактеристике:

 • Креирајте формуларе за резервацију за онлајн састанке и заказивање догађаја са јединственим корисничким и корисничким интерфејсом.
 • Савршено за правне консултанте, теретане и спорт, приватне клинике, салоне и центре за поправке.
 • И предњи и задњи крај направљени су приступом који се заснива на мобилним уређајима.
 • Аутоматски открива глобалне купце и поставља састанке и догађаје на основу временске зоне.
 • Погодан приказ календара на задњој страни пружа потпуни преглед свих заказаних састанака и догађаја.
 • Позадинска контролна табла приказује статистику и КПИ, приказе календара, састанке, запослене, услуге, управљање локацијом и још много тога.
 • Интегрише се са ВооЦоммерце-ом, омогућавајући вам да продајете производе и услуге путем система за резервације.

БооингПресс

БоокингПресс је свеобухватан додатак за састанке и заказивање за ВордПресс дизајниран за индустрију засновану на услугама. Дизајниран је да удовољи предузећима свих величина, као и појединцима који су вољни да управљају својим заказивањем термина на мрежи.

Додатак долази са једноставним процесом подешавања и корисничким интерфејсом. Штавише, нуди потпуно аутоматизовано заказивање особља, само-резервацију и једноставан процес плаћања.

Кључне карактеристике:

 • Идеално за здравље, фитнес, салон, медицинске, професионалне услуге, образовање, опрему и више категорија.
 • Омогућава клијентима да виде доступност особља и цене услуга и лако резервишу састанке преко прелепог виџета за резервације.
 • Мноштво алата за једноставно праћење резервација, управљање клијентима, управљање плаћањима, праћење доступности и још много тога.
 • Скуп алата за прилагођавање обрасца за резервацију, укључујући шему боја, наслове и изглед, користећи погодан уређивач.
 • Шаљите благовремена обавештења путем е-поште, ВхатсАпп-а и СМС-а својим клијентима на жељене канале комуникације.
 • Ефикасно заказивање запослених уз пружање индивидуалне флексибилности за слободне дане.
 • Синхронизује се са Гоогле календаром и Оутлоок календаром ради бољег заказивања и достављања обавештења.
 • Централизована аналитичка контролна табла која пружа свеобухватне податке за ваше пословање са терминима

Вебба Боокинг

Додатак за Вебба Боокинг је препун функција за поједностављење целог процеса управљања резервацијама. То је лаган и једноставан додатак који вам даје потпуну контролу над процесом резервације и резервације. Осим тога, додатак је савршен за мала предузећа, хотеле, куће за одмор, бање, салоне, медицинске услуге, фитнес и још много тога.

Кључне карактеристике:

 • Прилагодите цео додатак користећи 80+ опција дизајна и 79 дизајнерских поклона.
 • Корисници такође могу да резервишу користећи своје мобилне уређаје са било ког места где желе.
 • Функције резервације укључују групне резервације, ланчане резервације, правила одређивања цена, груписање услуга и још много тога.
 • Прилагодљиви обрасци за резервације са бесконачним услугама, радним временом и прилагођеним пољима за прикупљање битних информација
 • Интеграција са безбедним и сигурним опцијама плаћања са 100+ гатеваи-а, укључујући ПаиПал, Стрипе, итд.
 • Шаљите обавештења и подсетнике путем е-поште или СМС-а.
 • Моћне интеграције са реномираним платформама као што су Гоогле календар, ВооЦоммерце и још много тога.
 • Вишејезични додатак који се интегрише са ВПМЛ и идеалан је за глобалне купце.
  РаббитМК објашњено за 5 минута или мање

Календар резервација

Календар резервација је један од пионирских и широко признатих додатака за резервације за ВордПресс. Нуди визуелно привлачан систем резервације који лепо представља доступност календара.

Дакле, ваша веб локација се припрема за преузимање резервација од ваших клијената. Осим тога, чиста административна плоча за резервације чини целокупни процес резервације лаким за купце. Штавише, додатак се синхронизује са другим услугама тако да се ваша резервација никада не сукобљава и остаје ажурирана.

Кључне карактеристике:

 • Нуди потпуно прилагодљив и визуелно привлачан дизајн који изгледа одлично на било ком уређају.
 • Пријатан и добродошао администраторски интерфејс вам омогућава да видите и управљате резервацијама.
 • Прихвата бесконачан број резервационих ресурса (услуга или атрибута).
 • Изаберите неки од различитих стилских шаблона календара који ће одговарати изгледу ваше веб локације
 • Обавестите клијенте путем е-поште о свакој активности резервације.
 • Интегрише се са најомиљенијим гејтвејевима за плаћање.
 • Прихвата више резервација које су извршили корисници истог дана на основу капацитета ресурса.
 • Поставите критеријуме за избор на основу минималног, максималног броја дана и полудневне резервације.
 • Цене и накнаде се могу одредити на основу посебних дана, купона или уплате депозита.
 • Доступна је подршка за више корисника и више језика.

Резервација термина

Резервација за термине је свестрани ВордПресс додатак који вам омогућава да креирате прилагодљиве обрасце за резервације за састанке. Корисници могу визуелно да изаберу време почетка из израчунатих опција као што су сати и трајање услуге.

Додатак је савршен за различите индустрије и аутоматизује управљање доступношћу како би се спречиле дупле резервације. Осим тога, ово решење је савршено за услуге везане за медицину, фитнес, догађаје, резервацију соба, часове језика и још много тога.

Кључне карактеристике:

 • Лако конфигуришите своје календарске податке и распореде користећи визуелни интерфејс.
 • Дефинишите радне датуме, неважеће/празничне датуме и посебне датуме.
 • Ограничите подразумеване, максималне и минималне датуме.
 • Персонализујте радно време за изабране датуме.
 • Подесите различите услуге за сваки календар.
 • Подесите цену и трајање за сваку услугу.
 • Аутоматско израчунавање времена почетка на основу радног времена и трајања услуге.
 • Подесите обавештења путем е-поште и персонализујте их за клијенте и администраторе.
 • Безбедна метода провере обрасца са заштитом од нежељене поште и цаптцха.
 • Ради савршено и долази са Гутенберг и Елементор блоковима.
 • Подржава више формата датума и 53+ језика за календар

Календар резервација

Календар резервација је идеално решење за имплементацију система резервација на вашој ВордПресс веб локацији. То је робустан додатак који вам омогућава да креирате неограничене календаре за резервације, обрасце и тако даље. Клијенти и администратори могу да уживају у погодностима обавештења путем е-поште, тренутног одобрења и интеграције са различитим начинима плаћања.

Кључне карактеристике:

 • Направите бесконачан број календара резервација за различите сврхе.
 • Набавите разне теме календара, обрасце и додатке за различите календаре.
 • Прилагодљива подешавања е-поште за обавештавање клијената и администратора у различитим ситуацијама.
 • Користите га као виџет за резервације на својој веб локацији.
 • Аутоматски одобравајте корисничке захтеве за резервације.
 • Плаћање готовином и ПаиПал опција је доступна.
 • Корисници могу креирати временске термине на основу сати, па чак и минута за резервацију.
 • Прилагодљив додатак који савршено ради на различитим уређајима.

Боокли

Боокли револуционише искуство онлајн резервације са својим бесплатним и водећим додатком за заказивање за ВордПресс. Ова моћна алатка вам омогућава да прихватите онлајн резервације и аутоматизујете систем резервација.

Због тога можете беспрекорно управљати својим календаром резервација, услугама и базом клијената са централизоване контролне табле. Дакле, можете повећати своју онлајн продају тако што ћете поједноставити управљање терминима за различите индустрије.

Кључне карактеристике:

 • Брзи систем онлајн резервација који нуди интуитивне и прилагодљиве форме
 • Прилагодљиви образац за резервацију који не захтева вештине кодирања.
 • Укључите неограничен број образаца за резервацију на свом сајту.
 • Приказ календара заснован на месечним, недељним и дневним временским оквирима.
 • Клијенти могу да претражују, сортирају и филтрирају изгубљену резервацију како желе.
 • Свака услуга има променљиву дужину од 5 минута до 7 дана.
 • Услуге су категорисане ради удобности корисника.
 • Подешавања СМС-а и е-поште могу се променити директно из позадине.
 • Подршка за више језика је доступна преко ВПМЛ интеграције.
 • Управљајте маркетиншким циљевима путем аутоматизованих СМС и емаил кампања.
  Како да свој рачунар претворите у приступну тачку за вашу ВиФи везу [Windows]

Календар заказивања термина

Додатак за календар резервације термина вам пружа врхунско искуство за онлине резервације. Дизајниран је да задовољи различите индустрије и активности, као што су медицинске консултације, учионице, догађаји, превоз и још много тога. Ваши клијенти могу лако да изаберу жељени термин из скупа доступних опција путем прикладног формата календара.

Кључне карактеристике:

 • Потрошачи могу резервисати термин са листе доступних времена.
 • ПаиПал опција плаћања је повезана са формуларом за резервацију.
 • За сваки термин можете одабрати број термина који се могу заказати.
 • По завршетку плаћања, обавештења путем е-поште се шаљу на дату листу е-поште.
 • Потврда е-поште која садржи информације о термину се шаље купцима.
 • Кориснику се може дати приступ календару за заказивање састанака. Дакле, корисници са „нивоом приступа уреднику“ могу приступити само области за планирање.
 • Састанци се извозе у Оутлоок, формат Гоогле календара (иЦал).
 • Спречава нежељену пошту из обрасца календара заказаних термина помоћу провјере ваљаности цаптцха.
 • Администратори могу да дефинишу радне дане, прецизне расположиве термине, капацитет за састанке, итд.

СтартБоокинг

Додатак СтартБоокинг ствара веома привлачно окружење за резервације и резервације на вашој веб локацији. Помаже појединцима и организацијама да продају своје услуге преко својих сервиса за резервацију у облаку.

Биће вам потребна минимална ажурирања на било коју тему вашег ВордПресс сајта да бисте применили професионални календар резервација. Међутим, додатак нуди широк спектар алата које можете контролисати директно са своје ВордПресс контролне табле.

Кључне карактеристике:

 • Флексибилни процеси резервације омогућавају клијентима да са лакоћом заказују састанке.
 • Интегрише се са реномираним календарским платформама, укључујући Гоогле календар, за прецизно заказивање.
 • Користите различите услуге са различитим трајањем, ценама и доступношћу.
 • Аутоматска обавештења како би клијенти били обавештени о потврдама и ажурирањима заказивања.
 • Дистрибуирајте и одржавајте ресурсе за чланове особља или просторије како бисте гарантовали ефикасно распоређивање и коришћење.
 • Сигурне и флексибилне методе плаћања на мрежи као што је Стрипе.
 • Функције детаљног извештавања и аналитике пружају увид у учинак ваше веб локације.
 • Синхронизује се са вашим ЦРМ-ом како бисте ефикасније управљали односима са клијентима
 • Повезује се са више од 5000 апликација и услуга преко Запиер-а.

Једноставно закажите састанке

Симпли Сцхедуле Аппоинтментс је додатак за резервисање термина идеалан за консултанте и мала предузећа. Овај ВордПресс додатак долази са интуитивним интерфејсом који се савршено интегрише са вашом веб локацијом и пружа одличну подршку. Потребно је мање од 5 минута да подесите календар заказивања термина и прихватите своју прву резервацију.

Кључне карактеристике:

 • Доступни су безбројни календари резервација са персонализованим обавештењима.
 • Користите датуме затамњења и напредне опције планирања да потпуно прилагодите свој распоред.
 • Користите уређивач блокова, Елементор виџете, Беавер Буилдер модуле и Диви модуле да бисте уградили календаре заказивања састанака.
 • Направите и прилагодите календар резервација који одражава ваш бренд и веб локацију.
 • Доступан на неколико језика, укључујући шпански, немачки, француски и још много тога!
 • Доступни су Гоогле календар, Гоогле аналитика, менаџер ознака и праћење (Про).

Резервација Ултра Про

Боокинг Ултра Про нуди низ функција које ће вам помоћи да обавите састанке током дана. Додатак ће умањити ваш труд чак и ако водите огроман институт и заказујете масовне људе. Можете управљати свим процесима у вези са резервацијом са своје веб локације и пружити својим клијентима јединствено искуство резервације.

Кључне карактеристике:

 • Подршка за различите типове резервација као што су термини, догађаји, часови и још много тога
 • Прихватите уплате за резервације преко популарних гејтвеја за плаћање као што су ПаиПал, Стрипе и Аутхоризе.нет.
 • Прилагодљиви обрасци за резервације за прикупљање релевантних информација током процеса резервације.
 • Кориснички прилагођен интерфејс календара који вам омогућава да видите и управљате резервацијама, доступношћу и распоредима.
 • Прилагодљиве е-поруке и обавештења за ажурирање клијената и администратора.
 • Ефикасно управљајте ресурсима као што су собе, опрема или особље.
 • Опције за управљање терминима на мрежи и за клијента и за администратора
 • Омогућава вам да управљате радним сатима и данима компаније и особља.
 • Могућности интеграције са популарним ВордПресс додацима и додацима

Закључак

Поменули смо неке од водећих додатака за резервације како бисмо вам олакшали укупни процес управљања резервацијама. Сада је ваш ред да трансформишете своју ВордПресс веб локацију у пословну веб локацију која ствара профит и која укључује функције резервације. Али пре него што инсталирате додатак, пажљиво прођите кроз функције и изаберите ону која је савршено у складу са вашим пословањем.

Такође можете истражити неке најбоље ВордПресс ЦРМ додатке за повећање пословне ефикасности.