13 рођенданских робота на Дисцорд-у, Слацк-у и тимовима за епске прославе

Рад на даљину постаје све заступљенији последњих година, а пандемија цовид-19 само је убрзала овај тренд.

Иако рад од куће нуди бројне предности, може представљати и неке изазове, посебно када одржавате чврсте односе са колегама и одржавате морал тима.

Ту долазе ботови за рођендане. Ови ботови су дизајнирани да помогну колегама да прославе рођендане једни другима на даљину, а доступни су на популарним комуникационим платформама као што су Дисцорд, Слацк и Теамс.

Уз помоћ ових ботова, запослени се и даље могу осећати цењеним и слављеним, чак и када нису на истој физичкој локацији.

У овом чланку ћемо истражити различите рођенданске ботове доступне на Дисцорд-у, Слацк-у и Теамс-у и истаћи неке јединствене функције које сваки од њих нуди.

Начини на које ботови за рођендане помажу у побољшању односа послодавац-запослени

Као што је поменуто, ови рођендански подсетници су интерни софтверски програми изграђени на врху постојећих канала комуникације као што су Слацк и Дисцорд.

Када се правилно користе, могу играти кључну улогу у побољшању односа послодавац-запослени. Ево начина на које вам рођендански ботови помажу у томе:

Омогућава благовремене рођенданске жеље

Ботови за подсетнике за рођендане вам помажу да поставите једноставне подсетнике за рођендане. Руководиоци највишег нивоа, вође тимова и менаџери могу да користе ове сјајне алате како би олакшали правовремене рођенданске жеље и подсетили све на посебан дан колеге.

Ове подсетнике можете лако да подесите недељама, па чак и месецима унапред.

Рођендански ботови такође аутоматски шаљу рођенданске жеље додељеној особи. То, заузврат, чини да се запослени осећају важним и збринутим.

Они учествују у култури уважавања, стварајући здравије и срећније радно окружење.

Подстицање признавања запослених

Када величина компаније расте, ствари могу постати заузете. У таквом сценарију, можда нећете моћи да обратите пажњу на сваког запосленог и њихов допринос. Неки запослени се могу осећати невидљиво и непрепознато.

То је место где рођендански бот решава проблем. Коришћење бота за рођендане вам омогућава да запамтите рођендане ваших запослених или друге прекретнице, што ствара осећај признања за њихове напоре.

Овај осећај признања за напоре запослених може довести до стабилног раста продуктивности и дугорочно користити компанији.

Радно место треба да функционише као једна целина и да буде у хармонији једно са другим. Међусобно слављење успеха и прекретница ствара осећај заједнице и заједништва међу члановима тима.

Запослени се осећају укључено и такође могу да се одморе од свог ужурбаног радног распореда. Коришћење рођенданског бота за подсетнике може створити осећај заједнице и побољшати повезивање тима.

Може помоћи у стварању кохезивније и повезане културе радног места.

Подршка добробити вашег запосленог

Бот за подсетник за рођендан на Слацк-у или другим сличним платформама помаже у подршци добробити запослених промовишући осећај заједнице и прославе на радном месту.

  Поправите Етхернет кабл није правилно прикључен

Подсећајући колеге на рођендане једних других и омогућавајући рођенданске поруке и прославе, ови ботови помажу у неговању позитивних односа и подизању морала, чак и у удаљеном радном окружењу.

Поред тога, прослава рођендана може послужити као мали, али значајан начин да се признају и препознају доприноси и напори чланова тима, додатно ојачавајући позитивну радну културу.

Показивање да је послодавцу стало

Није само одговорност чланова тима већ и послодавца да покажете да цените доприносе својих запослених.

Показивање своје брижне стране запосленима може ојачати њихову посвећеност послу и организацији.

Искреност као послодавца према раду ваших запослених може у великој мери побољшати однос послодавца и запосленог.

Сада истражујемо неке рођенданске ботове за Слацк, Дисцорд и Мицрософт тимове.

ДаилиБот

ДаилиБот је алатка за даљинску сарадњу која помаже удаљеним тимовима да негују кохезивну и ефикасну радну културу.

Уз Даили Бот, можете лако успоставити културу уважавања и позитивности пружањем конструктивних повратних информација и усклађивањем циљева тима са вредностима.

Крајњи циљ тима је да успешно заврши пројекат, а Даили Бот то олакшава омогућавајући вођама тимова да ефикасно управљају својим тимовима и држе их на правом путу.

Можете одати похвале свом тиму и користити емоџије и ГИФ-ове да покажете захвалност. Штавише, можете чак и да креирате листу лидера са тимовима који су добили највише захвалности.

Бот за рођендан и подсетник је доступан у Слацк, Дисцорд и Мицрософт тимовима. То је свестран бот који добро ради на све три платформе.

Билли Биртхдаи

Билли Биртхдаи бот на Слацк-у је алатка која помаже послодавцима и запосленима да одрже позитиван и пријатељски однос признавањем рођендана.

Овај бот аутоматски шаље персонализоване поруке члановима тима да се сете својих рођендана, чинећи да се осећају цењено и цењено. Помаже да повећате препознатљивост ваших запослених и створите удобан простор за њих.

Ова функција је посебно важна за удаљене тимове који не могу лично да славе рођендане. Помаже у окупљању различитих тимова за прославе.

Штавише, функција подсетника бота обезбеђује да рођендан ниједног члана тима не остане непримећен. Овај ниво пажње посвећености детаљима помаже у изградњи поверења и показује запосленима да је њиховим послодавцима стало до њих.

Овај бот такође омогућава члановима тима да додају своје жељене рођенданске поруке или поделе своје прилагођене поруке са целим тимом.

Ствара сарадничко и интерактивно окружење које подстиче учешће и ангажовање.

БиртхдаиБот

БиртхдаиБот је вероватно међу најбољим Слацк апликацијама за рођенданске подсетнике и прославе. Користи га 20.000 компанија широм света, аутоматски прикупља рођендане и годишњице вашег тима. Једноставан је за подешавање и омогућава вам да једноставно прегледате различите канале на платформи.

БиртхдаиБот аутоматски прикупља датуме рођења и поставља их на канал сам, што олакшава осталим члановима да се придруже прослави.

БиртхдаиБот има снажну колекцију порука честитки и лако можете додати ГИФ-ове и други медијски садржај у своју поруку.

  Како сакрити историју верзија Гоогле докумената

ЦултуреБот

ЦултуреБот рођендан и радна годишњица Слацк бот је згодан алат за тимове да прославе и препознају важне прекретнице на забаван и ефикасан начин.

Бот је једноставан за коришћење, а корисници могу да подесе обавештења за рођендане и годишњице рада, прилагођавају поруке и шаљу персонализоване честитке својим колегама.

Овај бот омогућава члановима тима да остану повезани, побољшају морал и изграде позитивнију радну културу.

То је сјајан начин да се сви осећају цењеним и цењеним и да створите продуктивније и кохезивније радно место.

Крофна

Без обзира где радите или колико је заузето, Донут вам помаже да се окупите у великим данима са својим запосленима и колегама, стварајући тако здраво радно окружење.

Донут’с Слацк бот вам омогућава да организујете персонализовану прославу за сваког запосленог. Такође обавештава чланове вашег тима о кључним датумима, тако да можете лако да запамтите важне датуме и направите планове унапред.

Такође вам омогућава да прилагодите прославе за своје запослене према њиховим жељама.

На пример, ако ваш запослени више воли миран рођендан, Донут вам може помоћи да га испланирате у складу са тим.

Такође повезује тимове виртуелно с времена на време за виртуелну крофну за изградњу тимског духа. Као резултат тога, тим ствара много успомена заједно и нико се не осећа заборављеним или изостављеним.

Сцоттбуцхер

Сцоттбуцхер’с БиртхдаиБот узима податке запослених и временске зоне рођендана и користи ове информације да их обавести о тачном датуму и временској зони. Његов систем годишњица вам омогућава да прославите годишњице рада ваших запослених, а истовремено омогућава власницима сервера да га ефикасно контролишу како би се избегла забуна.

Такође вам омогућава да прилагодите рођенданске поруке и улоге за запослене. Као власник сервера, такође можете да одлучите о рођенданским улогама за сваког запосленог и поруку коју треба да пошаље својим колегама.

Такође приказује предстојеће догађаје, рођендане или годишњице унапред.

Премијум пакет укључује узбудљиве карактеристике давања више од једне улоге од поверења запосленима на њихове рођендане или годишњице. Такође садржи око 500 прилагођених порука, подешавања боја, наслова и слика.

Биртхдаии

Углађен, добро дизајниран Дисцорд бот, БИРТХДАИИ је одличан додатак вашој групи за управљање заједницом ако икада интерно направите дискорд бот. Алат вам омогућава да дате персонализоване најаве за запослене и да региструјете њихове рођендане.

Користећи Биртхдаии Дисцорд бот, можете лако да прегледате све рођендане запослених распоређене на организован начин, па чак и да их сортирате на основу филтера као што су месец и дани.

Има максималну могућност конфигурисања, а такође можете да унесете измене у подешавања у складу са вашим потребама док користите бот.

Биртхдаи Бот

Коришћење алатке Биртхдаи Бот вам омогућава да лако додате датум рођења ваших запослених док вам омогућава да изаберете жељене канале за чланове вашег тима.

Овај бот вам омогућава да пишете своје поруке и шаљете их запосленима на њихов посебан дан. Као резултат тога, можете им честитати рођендан или послати позитивну поруку која подиже морал.

  Како да привремено онемогућим свој Инстаграм налог

Страница документације на њиховој веб страници такође садржи детаљне информације о потребним командама за овог бота. Користећи их, можете лако да подесите бота у оквиру свог сервера и да започнете у неколико једноставних корака.

НоиТхеЦат

НоиТхеЦат је још један невероватан подсетник за рођендан на Дисцорд-у који вам омогућава да интегришете рођендан свог запосленог у своје Гоогле контакте, помажући вам да преузмете информације када је то потребно.

Овај робот за ћаскање вам омогућава да шаљете персонализоване поруке на рођендане људи путем е-поште или СМС-а, у зависности од тога шта вам одговара.

Такође можете послати заказане поруке запосленима на њихове рођендане и планирати изненађење. Штавише, можете га чак и програмирати да их пожели на више језика.

Дисцордс рођендански бот

Рођендански бот на Дисцорду је недавно додат у Дисцорд екосистем.

Помаже вам да пратите рођендане, годишњице и прекретнице запослених, између осталог. Поред тога, премиум пакет вам такође даје приступ неким сјајним функцијама по разумној цени.

Бот укључује различите шаблоне, налепнице и ГИФ-ове, који се могу користити док шаљете поруку свом запосленом и чините да се осећају цењеним и цењеним.

Рођендански Дисцорд Бот

Биртхдаи Дисцорд Бот има комплетан водич и команду о коришћењу рођенданских робота на Дисцорд-у. Можете научити како да подесите датум рођења на одређеном каналу да бисте најавили рођендане и прекретнице својих запослених.

Омогућава вам да видите све команде и користите ове информације за приступ и рад са ботом. Можете чак и програмирати услужне команде и дати награде за гласање за Дисцорд Бот.

Алат такође може да избрише рођендан корисника ако више није повезан са сервером док ставља одређене кориснике на црну или белу листу за релевантне улоге сервера.

Срећан рођендан

Ова апликација вам омогућава да на организован начин управљате подацима о рођенданима ваших запослених.

Хаппи Биртхдаи цхатбот има чист интерфејс и може се лако прилагодити коришћењем прилагођавања за фонт, анимацију и боје, између осталог. Као и друга имена на овој листи, такође вам омогућава да пошаљете прилагођене жеље и похвале привлачног изгледа запосленима и члановима тима.

Доступан је на више језика, што га чини погодним за разнолику радну снагу.

Подсети

Реминд је МС Теамс цхатбот који вам помаже да снимите своје предстојеће састанке, догађаје, обавезе и рођендане како бисте сваки задатак обавили на време.

Омогућава вам да подесите различите подсетнике према вашим потребама. Можете да подесите личне подсетнике, подсетнике канала и подсетнике за групно ћаскање за састанке или годишњице.

Подсетник вам такође омогућава да подесите понављајуће подсетнике за редовну рутину рекреације међу члановима вашег тима. На крају, можете и приватно послати жеље запосленима.

Закључак

Све у свему, горе поменути рођендански ботови су заиста корисни и јединствени на свој начин. Они повећавају тимску кохезију и хармонију у компанији, што повећава ниво продуктивности и ефикасности.

Коришћење ових робота за ћаскање пружа осећај признања и уважавања вашим запосленима. Заузврат, можете задржати велики таленат и неговати их у ефикасне пословне лидере.

Надамо се да вам је ова листа најбољих рођенданских цхатботова била од помоћи и да вам може дати почетак ка стварању културе за запослене.

Такође можете прочитати како да дизајнирате цоол рођенданске честитке на мрежи.