14 иПад апликација за организовање током дана [2023]

У данашњем свету који се брзо развија, одржавање организације треба да буде главни приоритет за постизање успеха.

То је нешто што вам може помоћи у многим областима живота, укључујући продуктивност. Организован ум и окружење имају директну везу са продуктивношћу, што вам може помоћи:

✅ Одредите приоритете задатака

✅ Спречите одлагање

✅ Уштедите време

✅ Смањите велику количину стреса

Пошто увек постоје две стране новчића, било би исправно рећи да вам је, на неки начин, технологија отежала, али и лако, да останете организовани. На пример, превише друштвених апликација је производ технологије, што може довести до многих ометања ако се не користи у границама.

С друге стране, имамо позитиван аспект који вам олакшава да будете у току са свакодневним задацима и обавезама.

У овом посту ћемо размотрити позитивне аспекте технологије, а то су најбоље иПад апликације које ће вам помоћи да останете организовани током дана.

Хајде да ускочимо.

Тодоист

Апликација која је одлична за појединце и тимове, апликација Тодоист вам омогућава да организујете посао и живот на најједноставнији начин. Помаже вам да постигнете менталну јасноћу помажући вам да средите своје дневне задатке и постигнете више на крају дана.

Можете започети креирањем и организовањем задатака у пројекте, постављањем рокова и подсетника, довођењем свог тима ради сарадње и још много тога.

Веома згодна карактеристика ове апликације је то што вам омогућава да одредите приоритет задатака помоћу ознака у боји. Такође можете сортирати и прегледати задатке према датуму рока и користити визуелну контролну таблу да надгледате свој напредак.

Такође прочитајте: Како организовати апликације кроз фасцикле на вашем иПхоне-у

Ани.до

Можете да користите низ веома корисних функција Ани.до, апликације за продуктивност која је скоро као неопходна за сваког корисника иПад-а.

Једна од кључних карактеристика ове апликације је њен систем управљања задацима. Омогућава вам да креирате задатке, постављате подсетнике, дајете приоритет задацима и категоришете их у фасцикле за најпогоднији приступ.

Још једна карактеристика за коју сам сматрао да је заиста корисна је интеграција календара. Помаже вам да останете у току са временским осетљивим обавезама и задацима тако што вам омогућава да синхронизујете апликацију са календаром. Ово чини невероватно лако управљање временом и избегавање осећаја преоптерећености.

Поред тога, омогућава вам да користите листе намирница, планере, листе обавеза и још много тога.

Трелло

Ова листа не би била потпуна без Трелло-а, веома популарне апликације за управљање пројектима и токовима посла. Има све што вам је потребно да останете организовани и продуктивни сваки дан.

  Како да видите ко је поделио вашу Инстаграм причу

Нуди много опција прилагођавања које ће вам помоћи да користите апликацију према вашим захтевима уместо да пратите шаблон који није персонализован за вас.

Ево неких од главних карактеристика Трелла:

 • Контролна табла визуелне организације за креирање табли за различите пројекте
 • Опција за сарадњу да позовете чланове тима и заједно радите на одборима
 • Аналитика напретка за праћење вашег путовања
 • Приказ календара за рокове

То је одлична апликација за размену традиционалних лепљивих белешки за дигиталне табле. Минимизира оптерећење које стављате на свој мозак да запамтите ствари и помаже вам да се фокусирате на оно што је важније.

Будилник

Највећи део организовања је на време, а то је управо оно што ће вам будилник помоћи да постигнете. Када сам погледао шта ова апликација нуди, био сам мало затечен јер су карактеристике неке од најјединственијих.

Ево неких од тих функција које ће променити начин на који користите аларме:

 • Белешке и листе обавеза као подсетници за буђење
 • Персонализована тема или фотографија као позадина сата
 • Време и температура одмах поред вашег будилника
 • Подесите максималан број пута који можете притиснути на одлагање
 • Креирајте аларме за различите сврхе

Такође има мисије буђења које морате да завршите да бисте одбацили аларм. На пример, моја омиљена је математичка слагалица која од вас тражи да решите математичке задатке да бисте зауставили звоњење.

Будилник за мене

Када инсталирате Аларм Цлоцк фор Ме, постоји велика могућност да никада више нећете спавати са својим алармима. Има колекцију лепо дизајнираних бројчаника, детаља о времену, мултифункционални тајмер и батеријску лампу, све уграђено у једну апликацију.

То је вишедимензионално решење када желите да се пробудите на време, да проверите своје радно време, да обављате задатке згодно и да радите у друге сврхе.

Ова апликација има различите опције за искључивање аларма, укључујући решавање математичког проблема или једноставно протресање. Осим тога, можете креирати сопствену листу песама за буђење, променити осветљеност екрана, додати белешке и отићи на спавање уз бели шум.

Помодоро фокус тајмер

Као што име говори, Помодоро Фоцус Тимер користи Помодоро технику да вам помогне да останете организовани. Побољшава вашу продуктивност тако што вам обезбеђује тајмер конфигурисан према вашим жељама, помажући вам да се фокусирате на задатак који је пред вама.

Неке од најважнијих ствари ове апликације су:

 • Прилагодљиви интервали тајмера за различита трајања
 • Прилагодљива позадина и стил
 • Интегрисани бели шум са сваким тајмером
 • Погодно заказивање и обавештења
 • Опуштајући звучни плејер

Такође се добро синхронизује са вашим Аппле Ватцх-ом и иПхоне-ом.

Фокусирај се на обавезе

Апликација која комбинује Помодоро тајмер са управљањем задацима, Фоцус То-До ће вам помоћи да останете мотивисани и фокусирани на обављање ствари (заснована је на науци).

  8 Софтвер за управљање уговорима за поједностављење вашег тока посла

Ако сте желели да примените Помодоро технику док имате функцију листе обавеза на захтев, ово би могла бити савршена апликација за вас. Омогућава вам да креирате и организујете задатке у своју листу обавеза, фокусирате се на одређени задатак користећи тајмер, поставите подсетнике за важне догађаје и још много тога.

Такође добијате детаљну статистику свог напретка, што укључује завршене задатке, расподелу времена и укупно протекло време на тајмеру фокуса.

Форест

Форест веома добро инкорпорира Помодоро технику у оквиру апликације пружајући тајмер фокуса. Можете га користити у разне сврхе, укључујући и време када желите да будете у тренутку и уживате у садашњости.

Потпуно ми се свиђа начин на који визуализује цео процес у апликацији. Почиње тако што вам даје семе за дрво које би требало да узгајате тако што ћете бити у садашњости. Ако испуните задатак, дрво у потпуности расте до краја тајмера.

Међутим, ако не можете да одолите искушењу да користите свој телефон, ваше дрво ће увенути, а то би био задатак који није успео.

То је веома занимљив концепт који вам даје осећај одговорности за сопствене поступке. Ако сте дисциплиновани, успећете; ако ниси, дрво умире.

Календари

Користи их преко 20 милиона корисника широм света, календари вам помажу да останете организовани тако што спајате своје распореде, календаре, задатке и рутине како бисте њима управљали под једним кровом.

Помаже вам да видите пуну слику и поседујете своје време тако што вам омогућава да повежете календаре са Гоогле-а, иЦлоуд-а или Оутлоок-а заједно са Гоогле задацима и подсетницима.

Штавише, можете креирати шаблоне за одређене задатке које често обављате, као што су:

 • Разрадити
 • Кување
 • Читање
 • Вежбање гитаре

Лако је као да превучете и отпустите своје задатке у календар и да их без грешке завршите на време.

Тини Цалендар

Ефикасно управљајте догађајима, распоредима и задацима помоћу Тини Цалендар, веома чисте и минималне апликације која заправо „није тако мала“ када су функције у питању. Можете да синхронизујете свој Гоогле календар са њим и да повећате своје управљање задацима тако што ћете имати све што је потребно да постигнете на једној контролној табли.

Ево још неких невероватних карактеристика ове апликације:

 • Подршка гестом
 • Подршка за превлачење и испуштање
 • 9 различитих стандардних опција гледања
 • Синхронизација у реалном времену са Гоогле календаром и иОС локалним календаром
 • Пусх обавештења за правовремене подсетнике

Тини Цалендар ради чак и када немате приступ интернет конекцији, а све захваљујући чињеници да кешира ваше промене и синхронизује их када поново будете онлајн.

Видра

Веома згодна апликација и вероватно једна од мојих омиљених апликација за организацију, Оттер вам помаже са аутоматизованим белешкама за Зоом, Гоогле Меет и друге апликације за састанке. Аутоматски транскрибује ваше састанке, тако да не пропустите ниједан златни грумен који је говорник испустио док нисте обраћали пажњу.

  6 алата против шпијунског софтвера за чишћење ваших уређаја

Такође је супер корисно када су вам потребне писане белешке за оно што је речено на састанку да бисте се осврнули уназад и у потпуности апсорбовали све информације (и ја сам такав!).

Једна од најбољих ствари које Оттер нуди је њихов скуп функција приступачности намењених људима који су глуви, наглуви и други.

Такође прочитајте: Боље водите своје састанке на мрежи уз Оттер

Само притисните Сними

Искусите снимање, транскрипцију и иЦлоуд синхронизацију једним додиром одједном користећи Јуст Пресс Рецорд. Као што име каже, све што треба да урадите је да притиснете дугме за снимање и оно ће аутоматски преписати оно што је речено.

Без обзира да ли желите да снимите драгоцене тренутке као што је када ваше дете први пут каже „мама“ или за нешто професионално као што је важан састанак, погодан је за све сврхе.

Након што апликација заврши са снимањем, можете уредити и подесити неколико ствари, као што је побољшање транскрипције ако је потребно и исецање додатних делова који вам нису потребни.

АТрацкер

Постаните бољи у изградњи добрих навика, постизању својих циљева и повећању продуктивности уз АТрацкер. То је апликација која вам помаже да постигнете своје циљеве, завршите задатке на време и поставите савршену рутину.

Има веома једноставан кориснички интерфејс, али своје податке можете видети у визуелним облицима, као што су тортни графикони и траке. Док наставите да користите ову апликацију на свом иПад-у, подаци се прикупљају и ваш напредак је видљив вама.

Помоћу ове апликације можете ефикасно управљати својим временом и верујем да је ово једна од оних апликација за саморазвој које вас не оптерећују.

Ако вам је приоритет да постанете бољи од себе из прошлости, морате одмах да преузмете АТрацкер.

Цлоцкифи

Ако сте слободњак, имаћете много користи од Цлоцкифи-а. То је апликација за праћење слободног времена која вам омогућава да пратите своје време само једним додиром.

Штавише, омогућава вам:

 • Категоризуј време према ознакама
 • Пратите своју продуктивност у различитим областима
 • Погледајте распореде за различите задатке
 • Погледајте укупне извештаје

Осим тога, омогућава неограничен број чланова тима, пројеката и радних простора. За бесплатну апликацију, Цлоцкифи пружа много више него што бисте очекивали. У ствари, ако су ваши захтеви минимални, ово би могла бити најпогоднија апликација за вас.

Завршне мисли

Користећи предности горе наведених апликација, могли бисте да побољшате своју продуктивност, да останете у току са својим задацима и на крају да живите организованији живот. А најбољи део? Све ово је могуће користећи само ваш иПад.

Затим погледајте ове апликације које треба обавити за Андроид и иОС да никада ништа не пропустите.