14 Софтвер за виртуелне састанке/конференције који би требало да користите 2023

Виртуелни састанци су постали потреба сата за удаљене тимове. Да бисте их учинили ефикаснијим, ево неколико вредних софтвера за видео конференције.

Е-пошта је добар начин да заједничко друштво разговара једни са другима. Али ништа није боље од разговора са неким лично. Од пандемије, алати за ћаскање и састанке на мрежи постали су неопходни за свакодневни живот.

Овај конференцијски софтвер је неопходан за образовање, пословање и личне потребе. Може се користити за онлајн часове, виртуелна дружења, догађаје и заједничке састанке. Дакле, у овом посту на блогу ћемо говорити о неким од најбољих програма за видео ћаскање које бисте требали испробати.

Која је важност конференције у савременој радној култури?

Постоји много разлога зашто је софтвер за видео ћаскање виталан на савременом радном месту. Видео ћаскање омогућава двоје или више људи да разговарају једни с другима иако су на различитим местима. Због тога је изазвао значајну промену у компанијама и животима људи.

Светска епидемија је лако разумљив пример зашто је видео ћаскање од виталног значаја на послу. Можете да разговарате и делите мисли путем видео ћаскања без личног састанка. Ово не само да штеди време, већ и олакшава разговор са људима без ичега одустајања.

Видео ћаскање вам омогућава да разговарате о свему и свачему без померања ни инча. Можете га користити као слободњак или радити од куће. Видео ћаскање је значајно променило савремени живот јер омогућава људима да разговарају лицем у лице уз уштеду времена и новца.

Колико се апликација за видео конференције појавило у последње три године?

Од када су први пут представљени, системи за видео ћаскање засновани на облаку постају све бољи и бољи. Али због глобалне епидемије, број људи који користе познати софтвер за видео конференције се повећао у последње три године.

Дакле, како произвођачи не би учинили да апликације за видео конференције имају више опција? Много нових софтвера за видео ћаскање изашло је у онлајн свету. Можда не можемо тачно да кажемо колико се апликација за видео конференције појавило у последњих неколико година, али сада их има на десетине.

Као што смо споменули, можете пронаћи десетине софтвера за видео конференције на мрежи, што може отежати одабир најбољег за вас. Стога смо вам донели неке од најпоузданијих софтвера за видео конференције.

Међутим, нисмо поменули Зоом, Теамс, Гоогле Меет, Скипе, итд., јер су већ познати, а наш кључни циљ је да донесемо нови софтвер.

Вебек

Вебек је популаран и занимљив софтвер за видео конференције. То је савршен савремени софтвер за наше модерне радне просторе. Овај софтвер има неколико интелигентних функција које побољшавају састанак и олакшавају комуникацију.

Вебек је софтвер који никада нећете пожалити због његове једноставности и једноставних функција. Главни разлог његове популарности су његове интелигентне карактеристике. На пример, уклањање буке, дељење реакција са емоџијима, једноставне анкете, функције питања и одговора итд.

Осим тога, Вебек је прилагођен широм света јер разбија језичку баријеру. Овај софтвер вам омогућава превод језика у реалном времену на више од 100 језика. Од аутоматске транскрипције до дискусија у малим групама, Вебек вам омогућава да лако уравнотежите свој професионални и лични живот.

  Како убити програме са терминала у Линуку

Ићи на састанак

Као што име говори, ГоТо Меетинг је професионални софтвер за ћаскање и видео конференције. ГоТо је најбоља средња или преносива канцеларија која омогућава запосленима да се повежу за неколико секунди. Као резултат, чланови тима могу уштедети време и радити ефикасније.

Што се тиче карактеристика, ГоТо има много тога да понуди. Сав софтвер за видео конференције има основне функције као што су аудио и видео конференције, али ГоТо такође нуди групно ћаскање уживо за боље искуство. Поред тога, овај софтвер има алате за презентације и апликације који побољшавају исход састанка.

ГоТо софтвер омогућава корисницима да блокирају обавештења, мењају излагаче, снимају састанке, штите своје податке и још много тога. Међутим, ГоТо је моћан мобилни софтвер са неколико функција за само 12 долара месечно.

Плаве фармерке

БлуеЈеанс је још један модеран алат на радном месту за аудио и видео конференције. Ова платформа има неколико алата за сарадњу, што је чини ефикасном за тимски рад и основне дневне дискусије.

Блуе Јеанс је једноставна и основна платформа за конференције заснована на облаку. Оно што га је учинило на нашој листи је његов кориснички интерфејс. За разлику од других компликованих платформи, Блуе Јеанс омогућава члановима тима да се придруже састанку једним кликом.

Плаве фармерке можда нису тако напредне као друге у смислу сарадње и координације, али нуди основне карактеристике. Блуе Јеанс омогућава кориснику да дели екран, закаже и снима састанке у само неколико кликова. Поред тога, Блуе Јеанс такође подржава мобилне уређаје, прегледач и десктоп, што вам може помоћи да уживате у непрекидним састанцима било где и било када.

Лифесизе

Већ бисте били упознати са Лифесизе-ом да сте део задружног друштва. Ако не, дозволите нам да вам помогнемо. Лифесизе обезбеђује конференцијски софтвер више од једне деценије. Ова платформа заснована на облаку пружа простор високог квалитета за окупљање људи на истом екрану.

Лифесизе подржава и мобилне и десктоп апликације. Овај софтвер вам омогућава да организујете месечне састанке са више од 100 учесника по цени од 12,50 УСД. Када говоримо о функцијама, Лифесизе не стоји иза ниједног модерног софтвера.

Примарне карактеристике укључују дељење екрана, више екрана, дељење презентација, подизање руку и још много тога. Платформа Лифесизе има функцију придруживања и снимања једним кликом, што може уштедети време, а снимак вам може помоћи за будућу употребу.

Адобе Цоннецт

Адобе Цоннецт нуди много више од других сличних платформи. Поседује све битне функције као што су подизање руке, дељење екрана, снимање итд. Али нуди многе друге напредне функције које помажу да још више организујете састанак.

Јединствене карактеристике Адобе Цоннецт-а укључују ћаскање учесника уживо, анкете и анкете, дозволе за учешће, регистрацију, белешке и још много тога. Осим тога, можете бесплатно користити Адобе Цоннецт са ограниченим функцијама. Међутим, премиум верзија је прилично скупа у поређењу са другим софтвером на листи.

Придружи ми се

Јоин.ме је софтвер за видео конференције из породице Гото. Ова једноставна примарна платформа је најпогоднија за мала предузећа јер није скупа нити нуди много напредних функција. Као резултат тога, једноставан је за употребу и економичан.

  Увод у асинхроно програмирање у Русту

Примарне карактеристике овог софтвера укључују групни разговор уживо, аудио и видео конференције, блокатор обавештења, снимање, итд. Осим тога, јоин.ме је мобилна апликација; стога га можете користити било када без икаквих проблема.

Додатно, јоин.ме је бесплатан за коришћење. Можете бесплатно да користите неограничено дељење екрана и једноставне видео конференције. Ово подржава неколико језика као што су немачки, француски, енглески, итд., што га чини пожељнијим широм света.

При чему

Приватност је највећа брига када користимо платформу засновану на облаку, али Вхереби крши све те норме. Вхереби је софтвер за видео конференције прилагођен приватности, а коришћење Вхереби је једноставно као АБЦ.

Оно због чега се Вхереби нашао на овој листи је његова свестраност уз минималну наплату. Вхереби је слободан за коришћење софтвера са ограниченим функцијама. У овој бесплатној верзији можете водити групни састанак до 45 минута. Осим тога, један од чланова вашег тима мора да инсталира било који софтвер да би користио ову платформу.

Можете лако да прилагодите своју везу за придруживање и пошаљете је учесницима. Овај софтвер укључује све битне функције као што су видео стримовање, дељење екрана, презентације, итд. Међутим, премиум верзија није толико скупа; можете га приуштити и за више функција.

РингЦентрал

Проналажење конференцијског софтвера интегрисаног са функцијама за поруке, видео и аудио је сложено. Али ваша претрага се може завршити софтвером РингЦентрал. Ова платформа заснована на облаку пружа простор високог квалитета за генерисање вашег састанка.

Софтвер за видео конференције има десетине јединствених функција, а РингЦентрал се и даље може истакнути. Поред основних функција као што су дељење екрана, снимање, заказивање, итд., РингЦентрал доноси транскрипцију подржану вештачком интелигенцијом.

Али морамо признати да је РингЦентрал прилично скуп у поређењу са многим конференцијским софтвером на листи. Међутим, вреди инвестирати да бисте искусили врхунске карактеристике и други интегрисани софтвер.

Тастатура за бирање бројева

Да ли тражите једноставан и једноставан софтвер за конференције? Не тражите даље од ДиалПад-а. Диалпад Меетингс је моћан софтвер за видео конференције са робусним скупом функција. Коришћење тастатуре за бирање бројева вам омогућава да се лако повежете са било ким, било где, било када, у неколико кликова.

Од дељења презентација до вођења вебинара, Даипад Меетингс могу постати брз и лак медиј за комуникацију. Диалпад Меетинг долази са неколико моћних функција. Главне карактеристике укључују дељење екрана, виртуелне позадине, снимање и још много тога.

Осим тога, Диалпад Меетингс је интегрисан са многим другим алатима за продуктивност, наиме Гоогле Цалендар, Слацк, Салесфорце, итд., Што овај софтвер још више побољшава. Ако желите да ефикасно доживите поједностављени састанак, онда је вредно размислити о састанцима са диалпадом.

ТруеЦонф Роом

Ако сте уморни од софтвера за видео конференције лошег квалитета, нисте испробали ТруеЦонф Роом. ТруеЦонф Роом је популаран софтвер за видео конференције заснован на облаку који пружа најбоље искуство у свим аспектима састанка.

Овај врхунски софтвер за видео конференције нуди вам низ моћних функција за додавање сјаја вашим састанцима. ТруеЦонф Роом је кратак медиј за комуникацију, што га чини идеалним избором за предузећа са удаљеним тимовима и клијентима.

  Зашто је Пхилипс Хуе спреман да уздрма тржиште безбедности паметних кућа

Неке јединствене карактеристике ТруеЦонф Роом-а су да подржава више екрана, даје вам 4к видео квалитет, има напредни аудио систем и још много тога. ТруеЦонф је интегрисан са другим функцијама за сарадњу као што су виртуелне табле, дељење докумената итд., што вам може помоћи да састанке учините лаким.

ФрееЦонференце.цом

Уз ФрееЦонференце.цом, можете уживати у присуству и одржавању сјајних вебинара и састанака, а да притом не изгубите новац. Овај софтвер има све битне моћне функције као што су дељење екрана, виртуелне позадине, снимање видео записа и још много тога.

Међутим, ФрееЦонференце.цом такође нуди премиум верзију напредних функција по приступачној цени. Овај софтвер прилагођен кориснику може лако да се уклопи у ваш посао, било да се бавите кооперативним пословањем или образовањем. ФрееЦонференце.цом чини ваш састанак организованим и продуктивним у неколико кликова.

Јами

Овај софтвер на листи се не може погрешити као само конференцијски софтвер јер нуди много више. Јами је алатка за видео конференције отвореног кода и фокусирана на приватност коју морате узети у обзир за своје састанке.

Софтвер пружа не само сигурну и поуздану платформу за конференције, већ има и додатне функције. Примарне карактеристике софтвера су аудио и видео позиви, дељење датотека и дељење екрана.

Још један разлог зашто можете да усвојите овај софтвер је његова свестраност. Овај софтвер је доступан за различите оперативне системе, укључујући Виндовс, МацОС, Линук и мобилне уређаје. Сходно томе, неприметно уживате или максимално искористите свој састанак, без обзира на ваше потребе.

Талки.ио

Талки.ио је још једна бесплатна платформа за видео конференције на нашој листи. То је одличан алат за вас ако тражите виртуелну платформу за састанке. Од виртуелних часова до породичних разговора, Талки.ио може ефикасно бити ваш медиј за сва времена.

Људи широко усвајају Талки.ио због његове једноставне и лаке навигације. Поред тога, чак и да бисте започели састанак, морате да направите собу и поделите УРЛ међу учесницима. Не морају да се региструју или преузимају било који други софтвер да би добили приступ вашем састанку.

Све у свему, Талки.ио је високо препоручен софтвер за конференције јер је потпуно бесплатна платформа без позива или временског ограничења. Талки.ио је погодан и за професионалне и за личне видео конференције.

Јитси Меет

Ако желите бесплатан софтвер за видео конференције, погледајте Јитси Меет. Јитси-меет је савршено и једноставно решење ако тражите софтвер за видео конференције. Без обзира да ли сте забринути за приватност или буџет, Јитси Меет може да реши већину ваших изазова.

Будући да је бесплатан софтвер, без сумње Јитси-меет нуди само неколико напредних функција. Али и даље је добар због свих својих неопходних карактеристика. Примарне карактеристике овог софтвера укључују дељење екрана на различитим уређајима, генерисање прилагођене УРЛ адресе, уређивање или писање белешки помоћу ЕтхерПад-а на састанцима, слање реакција, емоџија и још много тога.

Читајући преглед софтвера, знате колико је Јитси Меет од помоћи. Можете се ослонити на овај софтвер без бриге ако желите суштински и једноставан софтвер за конференције.

Окончање

Софтвер за видео конференције је неопходан у свакодневном животу, посебно за комуникацију и сарадњу између удаљених клијената и чланова тима. Стога, избор правог алата за видео конференције који одговара вашем пословању може бити напоран.

Данас смо на овом блогу пружили неке од најбољих алата за видео конференције са јединственим функцијама и могућностима које одговарају вашем пословању са ограниченим буџетом. Ови алати за конференције могу вам помоћи да останете продуктивни, ангажовани и повезани.

Такође можете истражити неке најбоље платформе за виртуелне радионице како бисте побољшали свој пословни учинак.