14 ултразвучних репелера за тихо задржавање штеточина

Да ли сте уморни од суочавања са досадним штеточинама које нападају ваш дом или отворени простор? Да ли сте размишљали о коришћењу ултразвучних репелера како бисте их спречили без нарушавања мира?

Хајде, хајде да заронимо у свет ултразвучне контроле штеточина.

Дозволите нам да истражимо како вам ови уређаји могу помоћи да ваш дом буде чист од штеточина на суптилан и ефикасан начин.

Шта је ултразвучни репеллер?

Ултразвучни репеллер је направа која емитује звучне таласе високе фреквенције. То чини штеточине попут инсеката, глодара и птица непријатним, што их доводи до тога да побегну из тог подручја. Ови звучни таласи су изван домета људског слуха, али циљане штеточине могу да их чују.

Ултразвучни одбојници су доступни у различитим типовима, као што су плуг-ин уређаји, преносиве ручне јединице и спољни репелери. Обично се рекламирају као нехемијске замене погодне за животиње. Користе се традиционалне методе сузбијања штеточина, које су постале све популарније.

Принцип рада ултразвучног одбијача

Ултразвучни репелери емитују високофреквентне звучне таласе који су изван домета људског слуха. Али ово је чујно за одређене штеточине попут инсеката, глодара и птица. Штеточине се осећају непријатно и дезоријентисано, због чега беже из подручја. Електронско коло генерише и појачава звучне таласе, које репелер емитује кроз звучнике или претвараче.

Неки репелери имају подесива подешавања фреквенције за циљање одређених штеточина. Међутим, ефикасност ултразвучних репелера може варирати у зависности од врсте штеточина и животне средине. Чврсти предмети и зидови могу смањити домет и ефикасност звучних таласа. Штеточине се такође могу временом навикнути на таласе, што захтева прилагођавање уређаја.

Како купити одличан ултразвучни репелер?

Ево неких карактеристика које морате узети у обзир пре него што купите ултразвучни репелер:

  • Фреквенцијски опсег: Неки ултразвучни репеллери имају подесива подешавања фреквенције, што вам омогућава да циљате одређене врсте штеточина. Процените које штеточине су за вас најпроблематичније и изаберите репелер са фреквенцијским опсегом који може ефикасно да одбије те штеточине.
  • Ефективни домет: Ефективни домет ултразвучног репелера одређује раздаљину коју звучни таласи могу да путују и да буде ефикасан у одвраћању штеточина. Неопходно је узети у обзир величину подручја које желите да заштитите и изаберете репелер са одговарајућим дометом.
  • Прави извор напајања: Струја, батерије или соларна енергија могу напајати ултразвучне репелере. Размислите који извор напајања је најпогоднији и практичнији за ваше потребе.
  • Област покривености: Подручје покривености се односи на укупну површину коју ултразвучни репелер може да заштити. Важно је узети у обзир величину подручја које желите да заштитите и изаберете репелер са површином покривености која одговара вашим потребама.
  • Једноставност употребе: Потражите ултразвучни одбојник који се лако инсталира и користи. Неки репеллери имају плуг-ин дизајн, док други захтевају монтажу или инсталацију. Неопходно је одабрати репелер који одговара вашим жељама и нивоу вештине.
  • Квалитет и издржљивост: Одаберите ултразвучни репелер направљен од висококвалитетних материјала и довољно издржљив да издржи спољашње услове. Неопходно је одабрати репелер који је дуготрајан и вредан улагања.
  Фацебоок ажурира трендове употребе и податке [2004-2023]

Хајде да пронађемо неке врхунске ултразвучне репелере да тихо држимо штеточине на одстојању.

РибРаве одбојник глодара

РибРаве репеллер глодара емитује ултразвучне звукове и пулсне таласе који ометају мождани систем глодара. Има уграђена ЛЕД трепћућа светла која иритирају и ометају њихову активност. Има три високоефикасне опције одбијања да отера веверице, мишеве, пацове и слепе мишеве. Уређај се лако поставља и не захтева одржавање.

Постоји радни индикатор који показује различите ултразвучне режиме за одвраћање миша. Може да заштити имовину спречавањем оштећења од глодара и одбијањем штеточина на површини до 1067 квадратних стопа. Међутим, ултразвук не може да продре кроз зидове и чврсте предмете, а може проћи и до месец дана да глодари нестану. Све у свему, репелент траје између 3 и 5 година.

Броок соларни одбијач животиња

Броок соларни репелент за животиње је ефикасно решење за људе са проблемима са нежељеним животињама. Они који уништавају своје баште, фарме и околину. Уређај емитује ултразвучни звук, аларм и трепћуће ЛЕД светла када је његов систем детектора покрета укључен. Користи соларну енергију и пуни се преко УСБ кабла.

Овај репелер је такође водоотпоран и направљен од висококвалитетног материјала. То је хумано, јер не штети животињама и емитује само ултразвучни звук да их одврати. Лако се инсталира и има широк опсег инфрацрвених сензора. Све у свему, веома је погодан за просторе на отвореном.

Лораффе додатак за одбијање глодара

Овај Лораффе Плуг-ин Репелент комбинује више звукова и ЛЕД стробоскопа високог интензитета. 12 ЛЕД стробоскопа високог интензитета са сензором од сумрака до зоре ометају вид глодара у мрачним окружењима.

Поседује три различита звучника, од којих сваки емитује другачији звук, што максимизира резултате одбијања глодара. Са четири различита режима звука које можете изабрати – ТЕСТ, УЛТРА, ДУО и ТРИО – можете прилагодити свој приступ одбијању глодара.

Контролер јачине звука вам такође омогућава да подесите јачину звука аудио звучника на ниво који одговара вашем окружењу. Једноставно га укључите у утичницу од 110-220 волти у просторији коју желите да заштитите од глодара. Све у свему, то је идеално решење за домове, предузећа, складишта и друге унутрашње просторе.

Бецтине ултразвучни одбојник штеточина

Бецтине Ултрасониц Пест Репеллер емитује таласе који стимулишу мозак штеточина и слушни нервни систем. Ово помаже да ваш дом буде сигуран. Има два режима осветљења, укључен и искључен, при чему светло делује као мало ноћно светло. Ултразвучни талас може покрити 80 до 120 квадратних метара. Стручњаци препоручују постављање једног уређаја у сваку просторију, јер таласи не могу да продру кроз зидове.

Уређај је исплатив јер троши мање енергије и елиминише потребу за чишћењем мртвих штеточина и мириса. Ради тихо и ефикасно јер су ултразвучни таласи ниске фреквенције и људи их тешко чују. Али они су ефикасни у одбијању штеточина. Погодан је за инсталацију куће, кухиње, магацина, продавнице, хотела и канцеларије.

Ундер Хоод Анимал Репеллер од Паренда

Паренда ултразвучни репелент за пацове помаже у спречавању глодара да приђу и жваћу жице у вашем аутомобилу. Производи ултразвучне таласе и трепћуће светла као сигнал упозорења који одвраћа мишеве, пацове, зечеве и веверице да приђу вашем аутомобилу.

  Како да поправите грешку НВИДИА Ресуме на основном ОС Локи

Ово је потпуно безопасно за људе и возила. Може се лако инсталирати испод хаубе вашег аутомобила и остаје стабилан унутра, захтевајући минимално време подешавања.

Уређај је веома енергетски ефикасан. Овај репелер нуди три опције активације, укључујући повезивање на извор напајања. Веома је ефикасан у одбијању инвазијских животиња из моторног простора аутомобила, хаубе пртљажника, путничког простора и хаубе аутомобила. Такође се користи у гаражи, магацину, штали, шупи и подруму.

Пестзилла ултразвучни одбојник штеточина

Овај Пестзилла ултразвучни одбојник штеточина нуди четири различита начина за одбијање разних штеточина. Ово укључује мишеве, глодаре, веверице, бубашвабе и паукове. Безбедан је за употребу у близини кућних љубимаца и деце.

Ефикасан је у областима до 1600 квадратних стопа. Коришћење уређаја је једноставно – једноставно га укључите и он ће почети да ради. Ултразвучни репелент 4 у 1 нуди практично и исплативо решење за контролу штеточина.

Плаво/зелено осветљење потврђује да је у добром радном стању и да нема потребе за чишћењем мртвих штеточина или коришћењем батерија. Четири режима су ТЕСТ, УЛТРА, ТРАНС и ДУО, који пружају опције за постизање жељеног ефекта. Најбоље одговара кућама, канцеларијама, складиштима, баштама и хотелима.

Риддек Сониц Плус ултразвучни одбојник штеточина

Риддек Сониц Плус репелент за глодаре нуди брзу и лаку одбрану вашег дома од пацова, мишева и других инсеката. Без мириса је, безбедан за кућне љубимце и људе и покрива до 1000 квадратних стопа.

Поред тога, укључује и бочни излаз који је ЕТЛ или УЛ одобрен, што га чини вишенаменским и лаким за сакривање. Ултразвучни таласи у овом високотехнолошком заштитнику од штеточина су потпуно безбедни и људи неће бити чујни. То га чини сигурном и ефикасном опцијом за породице.

То је еколошко решење које не штети животној средини. Уређај је енергетски ефикасан и не захтева одржавање. Ово вам омогућава да уштедите на рачунима за струју, а истовремено ефикасно чувате свој дом од штеточина. Ово је најпогодније за активности у затвореном и на отвореном.

Алцарефам ултразвучни одбојник штеточина

Алцарефам Ултрасониц Пест Репеллер је плуг-ин уређај за контролу штеточина који ефикасно одбија штеточине помоћу ултразвучних таласа. Овај нетоксичан уређај без хемикалија је безбедан за употребу у близини деце и кућних љубимаца. Поседује плаво ЛЕД светло које означава да ради исправно.

Уређај је спреман за употребу одмах из кутије и покрива до 1300 квадратних стопа унутрашњег простора. Са елегантним, компактним дизајном, то је дискретно решење које је лако за коришћење за ваше потребе контроле штеточина. Погодан је за употребу у домовима, канцеларијама, складиштима и другим затвореним просторима.

Лораффе под хаубом одбијач животиња

Овај Лораффе одбојник животиња испод хаубе емитује комбинацију ултразвучних таласа и ЛЕД батеријских лампи. Ово спречава животиње да уђу у ваше возило. Ради на 3 АА алкалне батерије и траје до 45 дана.

Има функцију аутоматског мировања током вожње ради уштеде енергије батерије. Батеријски репелент за глодаре производи звучне таласе испод 20 кХз који су чујни за људе.

  Поправи грешку везе са сервером Долпхин Траверсал

Једноставан је за употребу и једноставан за инсталацију, са својом бежичном везом. Може се лако монтирати помоћу приложених рајсфершлуса. Такође се користи у другим областима, као што су гараже, тавани и штале.

Лебенсфреуде Репелер глодара

Овај Лебенсфреуде одбојник глодара је еколошки прихватљиво решење за контролу штеточина. Ово емитује ултразвучне таласе различите фреквенције, заједно са 9 стробоскопских ЛЕД диода за одвраћање глодара. Може проћи и до 3-4 недеље да глодари напусте просторије. Овај репелер користи комбинацију напредних пулсних и ултразвучних таласа за стварање безбедног окружења за живот.

Штити вашу имовину од оштећења глодара. Долази са 3-годишњом гаранцијом на кварове. Овај уређај је једноставан за коришћење – само га прикључите где год се могу појавити глодари. Ово је најпогодније за кухињу, поткровље или гаражу.

Ангвеирт Плуг-ин Репелент за мишеве

Овај Ангвеирт плуг-ин репелент за мишеве је 4-у-1 мултифункционални репелент за глодаре. То је патентирани проналазак који емитује ултразвучне и импулсне таласе напада, ЛЕД стробоскопа и звукове предатора. Ово држи подаље мишеве, пацове, мачке, веверице и друге глодаре. Поседује 12 стробоскопа осетљивих на светло које се аутоматски пале ноћу и искључују током дана.

Такође долази са четири режима одбијања које можете прилагодити својим потребама. Поред тога, аудио звучник аутоматски репродукује петљу од десет звукова којих се глодари највише плаше. Најприкладнији је за унутрашње просторе као што су гараже, собе, тавани, складишта, кухиње и још много тога.

Т3-Р Ултра Трипле Хигх Импацт Репелент за глодаре

Т3-Р Репелент користи ултразвучне промене звука да одбије мишеве, пацове, веверице и друге глодаре. Има једноставну апликацију за додавање, безбедан је за људе и кућне љубимце и долази са 6 стопа. гајтан. Уређај се бави ултразвучним репелентима за глодаре више од 15 година.

Са својом напредном технологијом ултразвучног звука, то је хуман и еколошки начин за одбијање глодара. Тим за корисничку подршку је спреман да предузме додатне кораке како би осигурао задовољство купаца. Боље делује против веверица и погодан је за унутрашњу и спољашњу употребу.

Репелент против мишева

Ултразвучни репелент за глодаре Репеллеркинг има четири режима који се могу ручно подесити да би одбили различите штеточине. Ово укључује мишеве, глодаре, веверице и још много тога. Емитује ултразвучне звукове и пулсне таласе који ометају њихову активност. Ово такође долази заједно са трепћућим ЛЕД светлима.

Репелент покрива ширу површину до 1600 квадратних стопа и безбедан је за дуготрајну употребу без штетног зрачења или мириса. Најпогоднији је за различите унутрашње локације, пружајући заштиту од 360° од штеточина. Ово елиминише потребу за замкама, отровима или спрејевима.

Зеликовитз Мице Репелент

Овај Зеликовитз репелент за мишеве емитује ударне таласе притиска и променљиве ултразвучне звукове како би одбио глодаре и штеточине. Такође има ЛЕД стробоскопа која их иритира и приморава да оду. Уређај има 4 режима, укључујући ултразвук и таласе притиска, који могу да отерају различите врсте штеточина.

Може да покрије до 1600 квадратних стопа и има покривеност од 360° како би заштитио ваш дом од глодара. Једноставно га укључите и он почиње да ради. Безбедан је за људе и кућне љубимце и не захтева чишћење. Погодан је за унутрашње просторе као што су куће, складишта, канцеларије, баште, хотели и друга места са доступним излазом.

Завршне речи

Укратко, ултразвучни одбојници штеточина могу понудити безбедну алтернативу контроли штеточина без хемикалија. Иако се о њиховој ефикасности може расправљати, многи појединци су их успешно користили.

Одаберите одговарајући репелер који одговара вашим захтевима и дајте му довољно времена за рад, што може потрајати неколико недеља. Прегледајте опције на овој листи да бисте пронашли најбољи репелер за ваше потребе.

Затим погледајте најбоље ловачке игре да бисте искусили узбуђење јурњаве.