15 апликација за праћење навика за Андроид, иОС и веб у 2022

Изградња нове навике је тежак задатак. Захтева стално праћење и подсетнике како би корисницима било лако да успоставе нешто добро. Дакле, долази апликација за праћење навика која може много помоћи.

Праћечи навика могу помоћи да се побољшају односи, сан, здравље и креативни учинак. Циљ је повећање квалитета живота и здравља уз постизање циљева.

Наши животи се састоје од малих или малих рутина којих нису сви свесни. Неке штетне навике и одуговлачење могу утицати на здравље, каријеру и посао.

Као резултат тога, неопходно је напорно радити на усвајању добрих навика и преузимању контроле над животом.

Неколико књига говори о правилу навике од 21 дана, укључујући „Ко ће плакати кад умреш“ Робина Шарме, „Моћ навике“ Чарлса Дахига, „Мале навике“ БЈ Фогга и „Атомске навике“ Џејмса Клира. (Ове књиге можете купити на Амазону).

Шта је правило од 21 дана?

Да би било шта постало навика, особа мора да се посвети циљу 21 дан. Када се план поштује 21 дан, то постаје навика, што олакшава праћење наредних 90 дана. Након завршетка циклуса од 90 дана, може постати стални стил живота.

Навике праћења могу бити одличан и моћан начин да се придржавате нових рутина и да не прекинете ланац. Апликације за праћење навика могу помоћи да се изгради низ и прође кроз опсежна тестирања како би се постигли циљеви.

Уз ово речено, ево неких од најбољих апликација за праћење навика које можете пратити.

Хабитифи

Ако желите да изградите златне навике, Хабитифи може бити ваш корак напред. То ће вам помоћи да откључате потенцијал који имате за оно што је заиста важно. Савладајте праксе да бисте изградили најбољу верзију себе у неколико једноставних корака. Почните тако што ћете изабрати навику, поставити је, креирати дневну рутину, остати одговорни и свакодневно пратити свој напредак.

  Како брзо променити земљу продавнице апликација на иОС-у

Преузимање – Андроид | иОС

Хабитица

Почните да се мотивишете са Хабитицом, која вам може помоћи да ствари обавите на забаван начин. Помоћи ће вам да брзо постигнете своје циљеве у бесплатној апликацији за продуктивност и стварање навика која ће вас мотивисати. Уз то, корисници могу изградити робусну друштвену мрежу како би започели здрав живот. Апликација омогућава корисницима да зарађују награде, прате циљеве и боре се са чудовиштима са другима.

Преузимање – Веб | Андроид | иОС

Стридес

Апликација Стридес може помоћи да се изгради савршена рутина за праћење и организовање ваших циљева како бисте их брзо постигли. Покрива све, од читања књига до распореда вежбања. Уз то, могуће је брзо прилагодити захтеве, поставити циљеве и анализирати податке. Сматрајте то својим све-у-једном месту за изградњу навика и постављање дневних циљева.

Преузимање – Веб | иОС

Цоацх.ме

Ако тражите водећи трагач навика, почните са Цоацх.ме да вам помогне да изградите нове навике. Апликације омогућавају корисницима да поставе подсетнике, циљеве, побољшају навике, прослављају прекретнице, виде напредак, интегришу се са паметним уређајима и планове корак по корак. Може да покрива вежбе, посредовање и друга упутства за постизање циљева.

Преузимање – Веб | Андроид | иОС

Продуктиван

Продуктивна апликација за праћење навика има потенцијал да промени ваш живот за нешто боље. Корисницима може олакшати израду личног плана, стварање замаха и успостављање нових навика. Циљеви могу бити вежбање, читање, пијење воде и медитација, што може изазвати кориснике.

Преузимање – Веб | Андроид | иОС

Лооп Хабит Трацкер

Добијте проницљиве статистике и графиконе уз помоћ апликације Лооп Хабит Трацкер. Корисници могу да искористе отворене и бесплатне апликације како би добијали дневне подсетнике, одржавали сјајне навике. У апликацију је укључено неколико функција, као што су преузимање контроле над подацима, оцена навика, флексибилни распореди, подсетници, виџети и рад ван мреже.

  11 најбољих апликација за хлађење телефона за Андроид и иОС

Преузимање – Веб | Андроид

Хабит Хуб

Остварите своје циљеве уз Тхе Хабит Хуб, што олакшава праћење циљева и победу у трци. Апликације нуде функције попут ланца који треба пратити да га не би прекинути, организовања навика на основу категорија, добијања графикона за визуелизацију података, постављања подсетника и означавања као виџета. Такође долази са додатним функцијама као што су флексибилни циљеви, награде и сигурност.

Преузимање – Веб | Андроид

неибок Тодаи

неибок Тодаи трацкер навика може помоћи у изради дневног главног плана на јединствено моћан начин. Помаже у планирању дневних активности и праћењу их како би им се прешло у навику. Такође нуди мотивишуће поклопце екрана да подсети кориснике на преостале задатке. Апликација има јединствену контролну таблу за праксе препуне јединствених функционалности.

Преузимање – Веб | иОС

Готово

Апликација Доне је олакшала корисницима да прате навике како би побољшали квалитет свог живота и изградили нове навике. Лако је поставити циљеве, мотивисати се ланцима или низовима и пратити напредак дневних, недељних, месечних и годишњих планова. Апликација долази са шареним интерфејсом да бисте видели напредак и разумели циљ.

Преузимање – Веб | иОС

СнапХабит

Ако тражите нешто више од праћења навика, СнапХабит може бити ваша следећа апликација. Корисницима је олакшало да изграде, открију и развијају навику док је деле са пријатељима. Карактеристике укључују праћење неограничених навика и стварање групних навика да бисте започели своје путовање медитацијом, постом и вежбањем.

Преузимање – Веб | Андроид | иОС

Начин живота

Апликација Ваи оф Лифе разуме фрустрацију промене навика због чега је неопходно имати праве алате. Апликација за праћење навика је интуитивна и лепа и може помоћи да се успостави здравије, јаче и боље навике. Корисници могу да кодирају рутину бојама да остану на правом путу и ​​забележе окидаче који их вуку ка лошим праксама.

  Нове функције у Фирефок-у 35 за десктоп и Андроид

Преузимање – Веб | Андроид | иОС

Стреакс

Размотрите апликацију Стреакс као листу обавеза на којој корисници могу да забележе дневне задатке и формирају добре навике. Корисници могу ефикасно креирати или бирати задатке и означити их након завршетка. Задаци могу бити шетање пса, трчање 5 км, читање, здрави оброци, а не пушење.

Преузимање – Веб | иОС

стицкК

Као што име говори, стицкК апликације ће натерати кориснике да се држе својих циљева и изграде нове навике. Планови могу бити било шта, па чак и групни циљеви, као што је заједнички рад на побољшању пракси и одговорност за акције.

Преузимање – Веб | Андроид | иОС

Гоалифи

Апликација Гоалифи је начин да промените навике и постигнете своје циљеве ефикасно и ефективно. Останите на врху свог плана и будите доследни да бисте брзо остварили своје циљеве. Корисници могу прилагодити било коју сврху да побољшају квалитет свог живота и самоограничавања. Циљ је повећати снагу воље, знати снагу, остати на врху и обавити ствари.

Преузимање – Веб | Андроид | иОС

Расте

Гров хабит буилдер је психометријска апликација која се фокусира на индивидуалне навике корисника. Корисници се могу фокусирати на инжењерске навике као што је изградња куће да би се побољшао начин размишљања и променили психолошки конструкти. Мобилна апликација ради на психологији корисника како би направила неопходне промене и прилагодила се навици.

Преузимање – Веб | иОС

Закључак

Сада знате доступне апликације за праћење навика које вам могу помоћи да постанете продуктивни и побољшате квалитет свог живота. Све што вам треба је прави начин размишљања да бисте изградили добре навике и постигли циљеве.

Прекините лоше навике и почните да развијате нове које могу направити разлику у вашем животу. Почните са креирањем система, наведите циљеве и изградите навике помоћу савршеног уређаја за праћење који ће одговарати вашим захтевима.