15 најбољих Гацха игара за љубитеље стратегије и колекције

Да ли сте љубитељ стратешких игара? Онда морате да погледате ове најбоље Гацха игре које вреди играти.

Стил игре је доступан да одговара свима и да их заокупља сатима преко мобилних телефона, конзола за игре и компјутерских игара. Једна врста игре, гача игра, која је некада имала мању, више посвећену базу обожаватеља, постаје све популарнија због мобилних игара.

Шта су све Гацха игре?

Гацха игре су видео игре које подстичу играче да користе новац у игри за куповину ствари у игри док напредују повлачењем, окретањем или котрљањем. Они су добро вољен поџанр мобилних игара које испоручују насумичне виртуелне ствари користећи функцију аутомата за продају играчака „гацха“ или капсула.

Играчи често покушавају да акумулирају јаке или ретке ствари да би напредовали у игрицама. Гацха игре се често ослањају на друштвене и комерцијалне елементе како би привукле играче да наставе да играју и троше новац.

Ове видео игре су усредсређене на јапанске системе „Гасхапон“, који су слични играчкама Киндер Сурприсе по томе што су аутомати за продају играчака. Мобилна игра мора да има механичку машину за издавање играчака за гача или капсулу која испоручује насумичне виртуелне објекте да би се сматрала гача игром.

Како функционише Гацха игра и који су подстицаји у игри?

Не можете предвидети предмет који ћете добити када убаците жетон у аутомат. Отварање паковања и откривање шта је унутра је велика ствар. Гацха видео игре функционишу слично.

Морате платити новац да бисте прикупили робу, картице и ликове или откључали кутије или пакете. Често долазе из познатих манга или аниме серијала. Затим их ангажујете да се боре против других играча и завршавају задатке. Често се додају овим картицама и ликовима, укључујући оцене или нивое звездица.

Гацха игре користе награде у игри како би привукле играче да учествују и потроше новац на различита насумично генерисана виртуелна добра. Ови подстицаји могу укључивати временски ограничене активности, јединствене погодности за честе потрошаче или посвећене играче, награде у валути у игри за више улагања у виртуелни новац и приступ новим ликовима или материјалу.

Играчи доживљавају узбуђење и напетост док желе да освоје јединствене и вредне производе, захваљујући насумичном елементу гацха система, који подстиче додатно учешће и трошење.

Гацха игре су једна од категорија са најбржим растом. Дакле, хајде да истражимо неке од најбољих Гацха игара.

Још један Еден

Бесплатну мобилну позицијску игру са гацха функцијама под називом Анотхер Еден креирао је Вригхт Флиер Студиос, а издала ГРЕЕ, Инц. Радња представе се усредсређује на младог ратника по имену Алдо који мора да путује кроз различите ере да би заштитио човечанство од уништења.

Гацха систем у игри омогућава играчима да призову додатне ликове, оружје и додатке. Ове фигуре, познате као Цхроно Стонес, имају јединствене вештине које се могу побољшати док играчи пролазе кроз наратив игре. Гацха систему је доступан новцем у игри или плаћањем стварног новца за куповину премиум валуте.

Борба заснована на потезу у Анотхер Еден-у захтева од играча да пажљиво испланирају потезе својих ликова како би савладали противнике. Поред тога, постоје задаци за извршавање и загонетке за решавање и истраживање.

Платформе: Андроид и иОС

Покемон Мастерс ЕКС

ДеНА је креирала и издала Покемон Мастерс ЕКС, бесплатну мобилну гача игру. Да би се такмичили у борбама 3 на 3 против других тренера, играчи носе шешир познатог тренера Покемона из примарне серије игара.

  Шта је смисхинг и како се заштитити?

Борбе у реалном времену су део игре. Да би победили, играчи морају да изаберу акције за своје синхронизоване парове и да координирају нападе са њима.

Заједно са кооперативном игром са другим играчима, игра такође садржи истраживање, мисије и догађаје које треба завршити. Како играчи напредују кроз нарацију игре, ови парови синхронизације могу да еволуирају и да напредују, сваки са јединственим вештинама.

Можете да користите готовину у игри или прави новац да купите премиум валуту да бисте приступили гацха систему. Окупите тренере и Покемоне да се укључе у борбу. Изградите свој тим и идите на победу!

Платформе: Андроид и иОС

Аркнигхтс

Иостар је дизајнирао гацха игру Аркнигхтс, која комбинује РПГ и акцију одбране торња. Играчи преузимају улогу важне личности у фармацеутској корпорацији Родос Ајленд, која се бори са опасном болешћу и превирањем које она изазива.

Игра има јединствени гацха механизам где играчи могу купити нове оперативце и опрему правим новцем или готовином у игри. Ако играч има лошу срећу у претходним извлачењима, систем симпатије обезбеђује да ће на крају добити ретку ствар.

Захваљујући механизму Ауто Деплои, ваше руке се такође могу лако ослободити. Игра често представља нове оператере, турнире и типове како би игра била узбудљива и занимљива.

Платформе: Андроид и иОС

Алцхеми Старс: Аурора Бласт

Играчи видео игре Алцхеми Стар: Аурора Бласт морају окупити групу алхемичара да се боре против древних врста машина које су преузеле контролу над Земљом.

Корисници могу да направе тим од до шест појединаца који ће преузети циљеве и учествовати у борби између играча против играча (ПВП) прикупљањем аватара познатих као Чувари путем гацха механизама. Игра има систем мобилности заснован на мрежи и борбу на потезу.

Алцхеми Старс: Аурора Бласт пружа играчима режим дубоке приче, омогућавајући могућности, низ изазова и догађаја у игри, и игру како би играчи остали заинтересовани.

Такође, игра има задивљујуће визуелне приказе у аниме стилу и занимљиву музику. Уз гласове светске класе и јединствене ликове, уроните у игру и доживите је потпуно другачије.

Платформе: Андроид и иОС

Азур Лане

У окружењу видео игре Азур Лане, хуманоидни бојни бродови познати као схипгирлс ​​се сукобљавају једни са другима. Играчи окупљају и контролишу флоте бродских девојака и воде их у битку, свака са својим јединственим вештинама и личношћу.

Игра Азур Лане-а подразумева обављање мисија, подизање нивоа бродских девојака и стицање нових бродова користећи гацха систем. ПвП борба, кооперативна игра и догађаји који откривају нове бродске девојке и материјал за причу су такође укључени у игру.

Естетика и дизајн ликова инспирисан анимеом, упечатљив начин игре и редовна ажурирања допринели су њеном глобалном успеху као мобилна игра. Игра је такође произвела популарну аниме адаптацију и малопродајну линију.

Платформе: Андроид и иОС

Ратови звезда: Галаксија хероја

ЕА је лансирала мобилну гача игру Стар Варс: Галаки оф Хероес. Играчи могу да окупе тимове хероја и зликоваца серије у игри, укључујући места и ликове из саге Ратови звезда.

У Галаки оф Хероес, корисници могу да купе пакете који садрже произвољне фрагменте карактера или опрему за откључавање нових ликова и побољшања. Микротрансакције су такође доступне у игри за брже напредовање или откључавање ексклузивних ствари.

Борба заснована на потезу између играча или непријатеља које контролише вештачка интелигенција је карактеристика игре. Играчи комбинују тактичку изградњу тима са побољшањима опреме и надоградњом вештина како би победили своје конкуренте. Препади, ПвП борбе и специјални догађаји у вези са увођењем новог Стар Варс садржаја су само неки од многих режима и догађаја у игри.

Платформа: Андроид и иОС

Ни но Куни: Укрштање светова

Ни Но Куни: Цросс Ворлдс је мобилна гача игра заснована на истом универзуму као и серија видео игрица Ни Но Куни са потпуно новом радњом и глумачком поставом ликова. Играчи заузимају позицију бета тестера да би напредовали у причи. Морају да се боре против чудовишта, да се крећу по тамницама и да извршавају задатке.

  6 најбољих Арма Рефоргер серверских хостинга за глатко играње

Мачеваоци, илузионисти и топници су само неке од класа за игру у борби у реалном времену у игри, укључујући и друге. Штавише, играчи могу ухватити и обучити познанике, који су створења која лик играча може да призове у битци да би служио уз њих.

Омогућава корисницима да купе насумичне награде као што су нови ликови, познаници и предмети са валутом у игри или правим новцем. Игра је доступна бесплатно, али куповине у апликацији су опционе.

Платформа: Андроид и иОС

Гуардиан Талес

Какао Гамес је креирао мобилну гача игру Гуардиан Талес. У заплету игре, девојчица креће у експедицију да одбрани планету од зле силе. Девојка на путу сусреће и ангажује разне чуваре, сваки са својим јединственим вештинама и личношћу.

Играње игре је искуство пуно акције са борбом у реалном времену и низом загонетки за решавање. Играчи могу да путују у многе светове, од којих сваки има јединствен терен и чудовишта, и да скупљају плен и опрему да подрже своје чуваре.

Игра за више играча Гуардиан Талес такође садржи гацха систем где корисници могу да плате прави новац или валуту у игри за куповину насумичних награда као што су нови чувари, оружје и друга корисна роба.

Платформе: Андроид и иОС

РПГ и симулатор битке за изградњу града је Цоокие Рун: Кингдом. Критична механика игре гради царство колачића у игри и прикупља колачиће које ће се користити у гацха игрици за учествовање у биткама у различитим типовима игара.

Игра је подељена на два дела: креирање и управљање играчевим краљевством колачића и коришћење тима колачића за укључивање у борбу са непријатељем на потезу. Такође, игра има гацха систем где играчи могу да користе прави новац или валуту у игри за извлачење за свеже колачиће и друге подстицаје.

Играчи могу добити подстицаје за прикупљање сетова одређених колачића где су неки колачићи неуобичајени. Љубитељи гацха и игара са темом колачића ће се допасти Цоокие Рун: Кингдом’с привлачном естетиком, оригиналном идејом, као и забавним и заразним играма.

Платформе: Андроид и иОС

Фире Емблем Хероес

Ликови из серије Фире Емблем појављују се у тактичкој игрици улога – Хероји ватреног грба. Покретне битке у игри су место где се одвија главна игра играча. Играчи морају да формирају тим од четири хероја да униште противничке снаге и пажљиво их померају преко бојног поља заснованог на мрежи.

Са мапама које вам стоје у руци, учествујте у тактичкој борби заснованој на потезу дизајнираној за игру у покрету! Док се борите, мораћете пажљиво да размотрите предности и недостатке оружја сваког хероја и процените мапу.

Са једноставним контролама додиром и повлачењем, можете командовати својом војском и покренути напад тако што ћете превући савезника преко противника.

Уз коришћење валуте у игри и гацха система, који уводи насумични аспект у игру и омогућава стицање ретких и моћних јединица, играчи могу да бирају нове хероје.

Такође је једна од мобилних игара са највећим зарадама због свог забавног играња, симпатичних ликова и гацха карактеристика које изазивају зависност.

Платформе: Андроид и иОС

Кажњавање: Сиви Гавран

Кажњавање: Греј Гавран је научно-фантастична авантуристичка игра улога. Играчи контролишу тим киборга у мрачној будућности у којој морају да се боре против војске одметнутих машина званих Сиви гавран.

Играчи могу да користе комбинације и избегавају нападе како би победили непријатеље у систему борбе у реалном времену игре заснованом на вештинама. Такође, игра има гацха систем који омогућава играчима да позову свеже киборге да се придруже свом тиму.

  Како користити Мицрософт Бинг АИ ћаскање у било ком веб претраживачу (радни метод)

Игра нуди неколико режима осим примарне заплета, као што су дневне мисије, заједничка битка и ПвП сукоби. Визуелни приказ игре је задивљујући, са замршено дизајнираним ликовима и течним покретима.

Иако је бесплатна за преузимање и играње, игра нуди куповину у апликацији. Корисницима даје одређену валуту за куповину додатних ликова и побољшања.

Платформе: Андроид и иОС

АФК Арена

Постоји много различитих хероја у игри гацха АФК Арена, сваки са посебним вештинама, предностима и недостацима. Играчи могу да стекну хероје кроз изазове у игри или гацха извлачење.

Игра се фокусира на тактичко ратовање у којем играчи користе своје хероје да поразе противнике у борби заснованој на потезу. Преко неколико алата у игри, играчи могу додатно побољшати и модификовати своје хероје.

Друштвена компонента АФК Арене омогућава играчима да се придруже савезима и учествују у разним активностима и изазовима заједно са другим играчима. Са фокусом на развој, чак и док је корисник ван мреже, игра је направљена да се игра у кратким интервалима.

Платформе: Андроид и иОС

Цоунтерсиде

Цоунтерсиде је РПГ са стратешким предностима у смислу играња. Играчи могу окупити снаге до осам јединица и поставити их на бојно поље. Једном распоређени, аутоматски ће ангажовати непријатеље док покушавају да ураде исто док се крећу по екрану.

Игра има спектакуларну 3Д графику, задивљујући наратив и велики број ликова које треба прикупити и прилагодити. Играчи могу да купе нове агенте и ствари користећи гацха систем са правим новцем или валутом у игри.

Цоунтерсиде је омиљена опција међу мобилним играчима због признања за префињену игру, естетику и материјално богатство. Игра је доступна бесплатно, али куповине у апликацији су опционе.

Платформе: Андроид и иОС

Алице Фицтион: Пуззле РПГ

Поставка Алице Фицтион: Пуззле РПГ игре је у Метаверзуму, где играчи преузимају Алисину личност и враћају земљи права. Упарујући драгуље у боји, играчи морају да решавају изазовне загонетке које омогућавају Алиси да користи разне способности и вештине да се одбрани од чудовишта и унапреди заплет игре.

Са гацха системом игре, играчи могу да прикупе и позову широк спектар појединаца да се придруже Алисином тиму. Игра нуди неколико других режима осим примарне кампање приче, као што су ПвП борба, координисани напади и временски ограничене активности.

Љубитељи РПГ-ова слагалица и гача игара требало би да уживају у Алице Фицтион јер има прелепу графику, задивљујућу радњу и игру која изазива зависност. Потпуно се уроните у игру и уживајте у њој.

Платформе: Андроид и иОС

Торањ фантазије

Товер оф Фантаси гацха игра нуди велики, импресиван свет са предивном графиком и сложеном заплетом. Играчи морају истражити торањ да би напредовали на више нивое и одбранили се од страшних непријатеља.

Играчи такође могу да стекну нове и моћне ликове, оружје и друге предмете кроз гацха функцију у игри како би им помогли у потрази. Сваки лик има одређене вештине које се могу побољшати да би били још моћнији.

Откријте свој пут кроз динамичан, живи универзум док га истражујете и бавите се њиме. Борите се против непријатеља свих величина и врста у епским биткама док се брзо пребацујете између различитих ставова и оружја како бисте развили свој јединствени стил борбе.

Са сложеним и огромним окружењем за истраживање, изазовном игром и широким спектром ликова и предмета за сакупљање, Товер оф Фантаси је још једна забавна гача игра.

Платформе: Андроид и иОС

Закључак

Проналажење и играње најбољих гача игара за обожаваоце може бити корисно и забавно искуство. Када бирате игру, кључно је узети у обзир елементе као што су играње, визуелни прикази и куповине у апликацији. На крају крајева, најбоља је игра гацха која вас чини срећним и која вас дуго интересује.