18 најбољих АИ ЛинкедИн алата за максимизирање вашег досега и продаје 🚀

ЛинкедИн је постао платформа за предузећа да достигну следећи ниво и максимизирају свој досег. Погледајте ове АИ ЛинкедИн алате да бисте унапредили своје пословање.

ЛинкедИн је пословно оријентисана платформа са огромном базом корисника. Око 61 милион људи траже посао на овом онлајн простору сваке недеље. Ови бројеви су више него довољни да оправдају колико је ЛинкедИн кључан.

Поред тога, ЛинкедИн нуди исте функције као и други сајтови друштвених медија, где људи могу да објављују и коментаришу. Као резултат тога, постаје идеална платформа за регруте, осниваче, особе које траже посао и предузетнике да ангажују и генеришу потенцијалне клијенте на једном месту без муке да пронађу циљну публику.

Али да ли је то тако лако? Не, није тако лако направити профитабилан посао на ЛинкедИн-у. Међутим, овај процес не можете учинити занемарљивим, али га ипак можете учинити релативно приступачнијим уз помоћ АИ.

Како? То је оно о чему је блог. У овом блогу ћемо разговарати о томе како АИ уоквирује и помаже у игри ЛинкедИн и предложићемо неке од најбољих алата за вештачку интелигенцију које морате да покушате да повећате своје присуство на ЛинкедИн-у.

Како АИ револуционише ЛинкедИн?

АИ се континуирано побољшава и заузима своје место у свакој индустрији. АИ се у великој мери користи на сајтовима друштвених медија, од писања садржаја до креирања садржаја. Исти је случај и на сајту за професионално умрежавање под називом ЛинкедИн.

Еволуција АИ је дубоко утицала на ЛинкедИн игру. Алати за вештачку интелигенцију помажу креаторима садржаја на ЛинкедИн-у и помажу слободњацима, онима који траже посао, регрутерима, оснивачима и предузетницима да олакшају своје путовање у запошљавање и тражење посла.

АИ олакшава читав процес понављања и тражења посла. Ови алати помажу професионалцима на различите начине. Они помажу слободњацима да генеришу садржај који доноси потенцијалне клијенте, регрутерима да пронађу потенцијалне кандидате и још много тога.

Зашто бисте се одлучили за АИ ЛинкедИн алате?

Као што је раније речено, АИ има значајан утицај на кориснике ЛинкедИн-а. Има довољно функција и разних опција да помогне професионалцима на основу њихових потреба и буџета. Међутим, ако сте још увек збуњени, дозволите ми да вам помогнем. Ево кључних фактора зашто бисте се требали одлучити за АИ ЛинкедИн алате.

 • Ефикасан процес запошљавања – Ако сте регрут, АИ вам може помоћи да брже пронађете најпогоднијег кандидата помоћу алата за проналажење кандидата и упаривање које покреће АИ. Као резултат тога, можете уштедети време и ресурсе у процесу запошљавања.
 • Персонализовано искуство – Без сумње, ЛинкедИн показује најпоузданије препоруке за посао. Међутим, можете добити још персонализованије препоруке за посао и садржај помоћу АИ алата на основу ваших интересовања и активности.
 • Анализа података – Алати за АИ аналитику помажу предузећима и корисницима да идентификују трендове, понашање корисника и увид у тржиште. Ово им помаже да донесу боље пословне одлуке.
 • Оптимизација садржаја – ЛинкедИн не пружа тако дубоке увиде у садржај и аналитику. Међутим, АИ може. ЛинкедИн АИ алати вам помажу да оптимизујете садржај како бисте осигурали да досегне праву публику и да добије бољи ангажман.
 • Побољшајте генерисање потенцијалних клијената – АИ алати могу помоћи запосленим оснивачима и предузетницима да управљају односима са купцима, поједноставе процес продаје и побољшају стопу разговора побољшањем процеса генерисања потенцијалних клијената.
 •   ПлаиСтатион Плус у односу на Ксбок Гаме Пасс: шта је боље?

  Коришћење вештачке интелигенције на крају штеди време и труд за корисника без обзира на професију. Што се тиче ЛинкедИн-а, поред горе наведених предности, ЛинкедИн АИ алати вам такође помажу да направите стратегију садржаја, аутоматизујете поруке, маркетинг и још много тога.

  Као што је обећано, ево најбољих АИ ЛинкедИн алата за побољшање вашег ЛинкедИн путовања. Поделио сам ове алате у 4 различите категорије како бих вам их поједноставио. Хајде да заронимо!

  Линкедин генератори постова

  Да ли сте уморни или преплављени креирањем ЛинкедИн постова? АИ вам може помоћи у томе. Ево најбољих АИ ЛинкедИн алата после генерације које морате да проверите.

  Постдрипс

  Постдрипс је једноставан и моћан АИ алат. Иако је то АИ алат, он вам помаже у органском расту на ЛинкедИн-у. Од креирања садржаја до заказивања, Постдрипс може учинити све за вас.

  Постдрипс има напредне функције које вам помажу у сваком кораку раста ЛинкедИн-а. Овај алат за вештачку интелигенцију вам помаже да правите постове које можете да скенирате, предлажете побољшања, планирате објаве, а такође и унакрсне објаве на Твитеру.

  СоциалПилот

  Ако сте менаџер друштвених медија који тражите активну аналитичку алатку и алат за генерисање садржаја, СоциалПилот да ли сте покрили. Овај напредни АИ алат нуди све што неко може тражити.

  СоциалПилот је АИ алат пуњен напредним функцијама. Поред генерисања и заказивања садржаја АИ, СоциалПилот вам омогућава да управљате налозима за сарадњу. СоциалПилот вам омогућава да закажете више од 500 постова и лако управљате календаром садржаја.

  Користећи СоциалПилот, не морате да бринете о хасхтаговима, креирању постова, аналитици итд. Овај алат вам такође омогућава да прилагодите УРЛ алатке и контролну таблу да бисте је персонализовали са својим брендом.

  Ресонате

  АИ алати су прилично скупи из очигледних разлога. Међутим, то не значи да не можете пронаћи бесплатну алтернативу. Ресонате је бесплатан ЛинкедИн алат за постгенерисање. Можете креирати свој садржај на овом алату у само три корака.

  Будући да је бесплатан алат, Ресонате није толико напредан као други алати АИ. Иако не нуди додатне функције као што су заказивање и аналитика, ипак вреди покушати јер креира садржај на основу ваших уноса.

  Објаве које генерише Ресонате не само да се могу скенирати, већ и додају личност и емоције које желите да пренесете. Ресонате тражи од вас да попуните брзи образац пре генерисања садржаја који му помаже да боље персонализује излаз.

  Поменути

  Већина корисника ЛинкедИн-а преферира сажете постове који се могу скенирати, а генерисање таквог садржаја није лако. ПоменутиБесплатни АИ ЛинкедИн Пост Генератор вам помаже да генеришете занимљив и концизан садржај за неколико секунди.

  Ова алатка од вас тражи да дате тему за ЛинкедИн пост, одаберете тон и ево га. Ваш садржај је спреман. Ментионов ЛинкедИн Пост Генератор је најбржи и најприступачнији АИ алат који можете пронаћи.

  Таплио

  Ако тражите АИ алат који ће вам помоћи у личном брендирању или нагло повећати своје присуство на ЛинкедИн-у, Таплио је за тебе. Тапило је широко коришћен и поуздан ЛинкедИн АИ алат.

  Док већина АИ алата нуди ограничене функције, са Тапило-ом добијате пакет снаге од 50+ функција. Овај алат за вештачку интелигенцију покрива све за вас, креирање садржаја, заказивање пост, ЛинкедИн домет, аналитику, ЛинкедИн маркетинг, проширење за Цхроме и још много тога.

  Тапило вам пружа добро организоване функције које вам помажу да растете органски. Прави листу активних људи из ваше нише за интеракцију, генерисање постова у одређеним форматима, добијање детаљне аналитике и још много тога.

  Трависнине

  Примарни начин да се утиче на ЛинкедИн-ово путовање је креирање изузетне стратегије садржаја, што није лако за све. Али Трависнине вам може помоћи у томе. Трависнине је напредна и скупа ЛинкедИн АИ алатка.

    Како тестирати да ли веб локација подржава ХТТП/3?

  Овај алат за вештачку интелигенцију не само да повећава ваше присуство на Линкедину, већ вам даје и стратегију садржаја за брендирање. Трависнине је популарно познат по генерисању садржаја. Овај алат вам помаже да генеришете садржај који преноси много у минималним речима. Поред тога, нуди и накнадно заказивање и интеграцију слика у ваш пост.

  ФеедБирд

  Ако тражите бесплатан календар садржаја и планер, ми ћемо вас покрити. ФеедБирд је популарна ЛинкедИн АИ алатка која вам помаже у креирању садржаја, заказивању и анализи садржаја за неколико минута.

  ФеедБирд има неколико функција, где су заказивање садржаја и календар садржаја доступни бесплатно и само у ограниченом броју. Поред тога, вреди испробати ФеедБирд премиум верзију јер вам омогућава да рукујете са више налога.

  Генерисање потенцијалних купаца и аутоматизација

  Генерисање потенцијалних клијената је примарни циљ већине креатора ЛинкедИн садржаја, а за успешно генерисање потенцијалних клијената мора се имати добра стратегија. Ево АИ алата за аутоматизацију и стицање потенцијалних клијената на ЛинкедИн-у.

  Дук-Соуп

  Дук-Соуп је један од најбезбеднијих и најкоришћенијих ЛинкедИн алата за аутоматизацију. Овај алат заснован на вештачкој интелигенцији помаже вам да покренете хипер-циљане кампање које вам помажу да доведете потенцијалне клијенте од првог дана. Дук-Соуп је јефтина агенција заснована на вештачкој интелигенцији коју свако предузеће или слободњак може испробати.

  Овај алат за аутоматизацију вам помаже да се повежете са потенцијалним клијентима, колегама и врхунским креаторима. Као резултат тога, можете боље да допрете до потенцијалних клијената без улагања много времена. Дук-Соуп нашироко користе многе врхунске компаније.

  Зопто

  Оутреацх је један од најважнијих начина за повезивање са људима и стварање потенцијалних клијената. Зопто помаже вам да урадите потпуно исто, али без одузимања много времена и нудећи успешније резултате.

  Зопто управља великим делом ваше ЛинкедИн игре. Омогућава вам да ажурирате трендове, планирате објаве и покрећете кампање како бисте побољшали генерисање потенцијалних клијената. Зопто је алатка прилагођена корисницима углавном за предузећа која се радују унапређењу своје игре за генерисање потенцијалних купаца.

  Штит

  Лично брендирање и генерисање потенцијалних клијената могу бити прилично напорни задаци јер морате направити стратегију садржаја која испуњава ваше потребе. Али ШтитЛинкедИн АИ алат, може бити ваш пратилац у овој игрици.

  Овај АИ алат пружа дубок увид у ваше ЛинкедИн присуство и даје вам визуелну графику за боље разумевање. Штит је једина алатка која вам је потребна за органски раст на ЛинкедИн-у док генеришете потенцијалне клијенте тако што ћете разумети који садржај функционише на ЛинкедИн-у и шта треба да се промени.

  ЛинкедоЈет

  ЛинкедоЈет је управо као и његово име; драматично подстиче ваш ЛинкедИн процес ширења. То штеди ваше време и показује резултате од првог дана када је у питању генерисање потенцијалних клијената. ЛинкедоЈет има највећу стопу одговора у поређењу са другим сличним алатима.

  Поред тога, ЛинкедоЈет пружа увиде засноване на подацима и савршену мапу пута за генерисање потенцијалних клијената без обзира на одговор. Можете са лакоћом да прилагодите и управљате кампањама из ове алатке.

  Мрежни алати

  Умрежавање је најважнији део ЛинкедИн-а. Морате разговарати и повезати се са другим корисницима да бисте успоставили своје присуство на сајту. Дакле, ево најбољих ЛинкедИн АИ алата које можете користити за умрежавање.

  ВонсултингАИ

  Умрежавање никада не може бити доступно док га не користите ВонсултингАИ. Овај АИ алат вам помаже да се повежете са људима из ваше нише, али на бољи начин. Како? Проналажење циљане публике за умрежавање никада није лако.

    Најбољи АИ претраживачи и алати које можете користити за претраживање веба

  Али ВонсултингАИ то ради уместо вас. Коришћење овог АИ алата је једноставно, али моћно. Потребно је само да дате основне податке као што су ваша циљна публика, улога и компанија. АИ ће се побринути за остало. Све у свему, ВонсултингАИ вреди покушати, посебно за оне који траже посао.

  ЛинкОут

  Чули бисте за персонализовано слање хладних порука. Али то није тако лако као што се чини. Поред тога, слање персонализованих порука одузима много времена. ЛинкОут АИ алатка вам помаже да се повежете са циљаном публиком са персонализованим порукама.

  Лако можете уштедети време и труд уз високу стопу одговора коришћењем овог алата.

  Да ли сте се икада запитали колико ваша ЛинкедИн инспирација зарађује? Да ли знате да можете циљати кориснике ЛинкедИн-а на основу њихове зараде и локације? Да, све ово може да се уради коришћењем Линк Манагер.

  Напредни АИ алати вам показују процењену зараду ваших циљаних корисника. Такође вам помаже да шаљете персонализоване поруке да бисте се повезали са њима. Линк Манагер вам помаже у свим задацима, од креирања садржаја до повезивања са вашом циљном публиком.

  ФиналСцоут

  Други начин да се повежете са потенцијалним клијентом је путем е-поште. Али проналажење е-поште сваког потенцијалног клијента није тако једноставно као АБЦ. Али ФиналСцоут уради то за вас у само неколико секунди. Овај алат за вештачку интелигенцију помаже да повећате досег и стекнете потенцијалне клијенте.

  ФиналСцоут је плаћени алат. Овај сајт вам помаже да стекнете потенцијалне клијенте и правите ваше листе е-поште. Поред тога, ФиналСцоут је сигуран и сналажљив алат који сваки посао или слободњак мора да користи.

  Коментарисање је примарни и најприступачнији начин повезивања са људима на ЛинкедИн-у. Али то је такође дуготрајно и понекад збуњујуће. Можете користити Цомментер.аи за ЛинкедИн. Овај АИ алат коментарише баш као људи и повећава свест о вашем бренду.

  Овај алат не користи клишее попут савршеног, доброг итд. Уместо тога, пише истинске коментаре који додају вредност који звуче аутентично и привлачно. Поред тога, Цомментер.аи је једноставан и безбедан за коришћење.

  Оптимизатори профила

  Чули бисте да је ваш први утисак ваш последњи, а ваш ЛинкедИн профил је онај први утисак који може направити или прекинути вашу каријеру. Иако не можете да именујете професионалног стратега за оптимизацију профила, и даље можете да користите ове АИ алате за оптимизацију ЛинкедИн профила.

  Јобсцан

  Јобсцан је вредан алат за кориснике ЛинкедИн-а. Овај алат за вештачку интелигенцију брзо скенира ваш ЛинкедИн профил и даје вам резултат на основу њега. Овај алат вам такође помаже да постигнете боље бројеве у резултатима претраге дајући вам предлоге кључних речи.

  Овај алат је неопходан ако сте менаџер друштвених медија или слободњак. Можете бесплатно да проверите одређени број профила, док ћете можда морати да купите чланство за више детаља и функција.

  Ресуме Вордед

  Ако тражите бесплатан ЛинкедИн оптимизатор, Ресуме Вордед ради за вас без икаквих ограничења. Овај алат за вештачку интелигенцију у потпуности управља вашом ЛинкедИн презентацијом, од кључних речи до писања профила. Можете се ослонити на овај алат за све око оптимизације профила.

  Ресуме Вордед чини ваш ранг високом у претраживању кључних речи, јер дубоко анализира ЛинкедИн алгоритам и вашу радну улогу како би донео најбољи резултат. Све у свему, ако нисте сигурни у вези свог ЛинкедИн профила, погледајте ову веб локацију.

  Закључак

  ЛинкедИн је професионална локација на којој се привлачи пажња на основу презентације, вештине и знања. Дакле, додавањем слика или небитних постова можете добити добре пријатеље, али не и потенцијалне клијенте. Стога смо на овом блогу разговарали о неким од најбољих алата за вештачку интелигенцију како би ваш ЛинкедИн постао врата могућности. Коришћење ових алата може повећати свест о вашем бренду и помоћи вам да допрете до циљне публике.

  Погледајте ове најбоље алате за претварање свог ЛинкедИн профила у ЦВ.